نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: حفظ نتایج جستجو برای فیلتر جدید

  1. #1

    حفظ نتایج جستجو برای فیلتر جدید

    Private Sub Command8_Click()
    strfilt = ""

    If Nz(Me.lat) <> 0 Then
    If Len(strfilt) > 0 Then
    strfilt = strfilt & " And "
    End If

    strfilt = strfilt & "lat BETWEEN " & Me.Texta.Value & " AND " & Me.Textb.Value
    End If
    Me.Form.Filter = strfilt
    Me.Form.FilterOn = True

    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله majid44 : سه شنبه 09 خرداد 1402 در 16:50 عصر

  2. #2

    نقل قول: حفظ نتایج جستجو برای فیلتر جدید

    با سلام خدمت دوستان عزیز ، در فایل پیوست می خواهم وقتی بین اعداد فیلتر می شود این فیلتر حفظ شود تا نام ونام خانوادگی را از نتیجه این فیلتر بتوانم انجام دهم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar ke.rar‏ (340.7 کیلوبایت, 10 دیدار)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,054

    نقل قول: حفظ نتایج جستجو برای فیلتر جدید

    سلام و روز خوش

    برنامه شما رو ندیدم، اگر شات از فرم میگذاشتین بهتر بود،
    و نیازی هم به پیوست نیست اگر توضیح کافی باشه!

    الان 2 تا باتن برای جستجو دارین؟
    یکی برای اعداد و یکی برای نام؟

    در کل با هر ترکیبی از rowsource و فیلتر میتونین نتیجه بگیرین.

  4. #4

    نقل قول: حفظ نتایج جستجو برای فیلتر جدید

    سلام وقت بخیر ، ممنون وسپاسگزارم از پاسخگویی شما ، اگر امکان دارد برنامه را مشاهده فرمایید فقط یک فرم ساده دارد در ضمن فقط اعداد با دکمه جستجو می شوند و لطفا در باره rowsource هم راهنمایی نمایید با تشکر

  5. #5

    نقل قول: حفظ نتایج جستجو برای فیلتر جدید

    با سلام امیدوارم دوستان واساتید محترم ، راهنمایی بفر مایند تا تا این موضوع ( حفظ نتایج جستجو برای فیلتر کردن جدید ) به یک نتیجه ای برسد ممنون وسپاسگزارم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,054

    نقل قول: حفظ نتایج جستجو برای فیلتر جدید

    تاپیک زیر مشابه خواسته شماست،
    میتونین از اون ایده بگیرین:

    مشکل در اجرای کوئری با چندین شرط

  7. #7

    نقل قول: حفظ نتایج جستجو برای فیلتر جدید

    سلام مورد و آدرسی راکه راهنمایی فرمودید بسیار آموزنده بود سعی می کنم با توجه به این اطلاعات فایل خودم را اصلاح نمایم با تشکر از شما

  8. #8

    نقل قول: حفظ نتایج جستجو برای فیلتر جدید

    سلام ودرود ،من تلاش زیادی کردم ولی هنوز روی فایل ارسالی نتوانسته ام برنامه را اصلاح کنم

  9. #9

    نقل قول: حفظ نتایج جستجو برای فیلتر جدید

    سلام

    ايميل بگذارید تا بفرستم .
    بخاطر حجم نتونستم آپلود کنم.

  10. #10

    نقل قول: حفظ نتایج جستجو برای فیلتر جدید

    سلام و عرض ارادت خدمت شما majidsoleimani44@yahoo.com

  11. #11

    نقل قول: حفظ نتایج جستجو برای فیلتر جدید

    سلام دوست عزیز ، منتظر ارسال فایل شما هستم ایمیل جهت ارسال فایل
    majidsoleimani44@yahoo.com سپاسگزارم

  12. #12

    نقل قول: حفظ نتایج جستجو برای فیلتر جدید

    سلام
    آقا مجید دیروز فرستادم ایمیل تون چک کنید.

  13. #13

    نقل قول: حفظ نتایج جستجو برای فیلتر جدید

    سلام وتشکر از لطف ومحبت شما ، متاسفانه ایمیل شما برایم ارسال نشده ، لطفا یک بار دیگر ارسال نمایید ممنون

  14. #14

    نقل قول: حفظ نتایج جستجو برای فیلتر جدید

    اینم خدمت شما.
    امیدوارم مفید باشه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15

    نقل قول: حفظ نتایج جستجو برای فیلتر جدید

    سلام ، عالی بود اززحمات شما صمیمانه تشکر می کنم

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    156

    نقل قول: حفظ نتایج جستجو برای فیلتر جدید

    نقل قول نوشته شده توسط majid44 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان عزیز ، در فایل پیوست می خواهم وقتی بین اعداد فیلتر می شود این فیلتر حفظ شود تا نام ونام خانوادگی را از نتیجه این فیلتر بتوانم انجام دهم
    سلام
    چرا اکثر فایلهای ارسالی اساتید در 32 بیتی است؟

  17. #17

    نقل قول: حفظ نتایج جستجو برای فیلتر جدید

    با سلام امیدوارم خوب وسلامت باشید یکی از علت های اصلی استفاده از آفیس 32 بیتی این است که حجم آن کم وهم بر روی ویندوزهای 64 وو32 بیتی نصب می شود در صورتی که آفیس64 فقط روی ویندوز 64 نصب می شود اطلاعات کامل تری را هم آقای بحری درسایت آفیس باز ارائه نموده اند لطفا سرچ بفرمایید تفاوت نسخه های 32 و 64 بیتی اکسس و برطرف کردن مشکل


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1402, 14:26 عصر
  2. پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 12 فروردین 1399, 10:08 صبح
  3. استخدام برنامه نویس در استان همدان شهرستان تویسرکان
    نوشته شده توسط alvandyhamed در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1390, 17:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •