نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ذخیره و بازیابی تمپلت اثرانگشت در دیتابیس sql با VB.Net ؟!

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    251

    ذخیره و بازیابی تمپلت اثرانگشت در دیتابیس sql با VB.Net ؟!

    سلام
    دستگاه تشخیص اثرانگشت Suprema biomini دارم
    sdk رو از سایتش دانلود کردم که یه سورس کد هم داره این سورس کده خوبه ولی یه مشکلی که داره وقتی اثرانگشت رو ثبت میکنی قابلیت ذخیره و بازیابی تمپلت توی دیتابیس رو نداره
    میخام اون تمپلت های که توی عکس مشاهده می کنید و توی Datagridview هست رو ذخیره و بازیابی کنم
    سورس کد رو ضمیمه کردم اگر دوستان میتونن کمک کنن ممنون میشم

    دانلود سورس کد

    Untitled.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: ذخیره و بازیابی تمپلت اثرانگشت در دیتابیس sql با VB.Net ؟!

    من سورس را دریافت نکردم ولی طبق شرایطی که قبلا تجربه کردم

    ابتدا باید یک ارتباط با دستگاه Suprema Biomini برقرار کنید. برای این کار، می‌توانید از تابع SBXPC.Connect() استفاده کنید. این تابع یک پارامتر به نام port دریافت می‌کند که باید شماره پورت COM دستگاه را به آن بدهید.

    Dim device As New SBXPC()
    device.Connect("COM1")



    1. برای ثبت اثرانگشت، باید ابتدا این تابع را صدا بزنید: SBXPC.GenerateTemplate() که اطلاعات تمپلت اثرانگشت را برای شما تولید می‌کند. این تابع یک پارامتر به نام quality دریافت می‌کند که میزان کیفیت تمپلت تولید شده را تعیین می‌کند.

    Dim templateData As Byte()
    device.GenerateTemplate(80, templateData)



    حالا که تمپلت تولید شده را دارید، باید آن را در دیتابیس ذخیره کنید. برای این کار می‌توانید از تابع SBXPC.DBAdd() استفاده کنید. این تابع سه پارامتر به نام‌های dbId، templateId و templateData دریافت می‌کند که به ترتیب شناسه دیتابیس، شناسه تمپلت و داده تمپلت را به آن می‌دهید.

    Dim dbId As Integer = 1
    Dim templateId As Integer = 1
    device.DBAdd(dbId, templateId, templateData)




    برای بازیابی تمپلت‌ها از دیتابیس، باید از تابع SBXPC.DBGetTemplate() استفاده کنید. این تابع سه پارامتر به نام‌های dbId، templateId و templateData دریافت می‌کند که به ترتیب شناسه دیتابیس، شناسه تمپلت و داده تمپلت را به آن می‌دهید

    Dim dbId As Integer = 1
    Dim templateId As Integer = 1
    Dim templateData As Byte()
    device.DBGetTemplate(dbId, templateId, templateData)


    در نهایت، بعد از پایان کار با دستگاه Suprema Biomini، باید ارتباط را با استفاده از تابع SBXPC.Disconnect() قطع کنید.

    device.Disconnect()

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    251

    نقل قول: ذخیره و بازیابی تمپلت اثرانگشت در دیتابیس sql با VB.Net ؟!

    سلام ممنون از راهنماییتون
    ولی متاسفانه سورس کد یکم پیچیده هست
    اگر امکان داره لطف کنید سورس کد رو مشاهده کنید ممنون میشم

تاپیک های مشابه

  1. وارد کردن حجم زیادی از اطلاعات از دیتابیس اکسس به دیتابیس sql
    نوشته شده توسط mansoure_p در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1394, 11:08 صبح
  2. سوال: بازیابی اطلاعات دیتابیس بدون از دست رفتن اطلاعات قبلی دیتابیس
    نوشته شده توسط mehrdad_shahian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مرداد 1390, 11:58 صبح
  3. سوال: خطای دیستابیس درحال استفاده در هنگام بازیابی دیتابیس
    نوشته شده توسط ahmad_lovely در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:11 عصر
  4. مبتدی: یک دیتابیس و یک یوزر دیتا بیس بسازید و به هم متصل نمایید
    نوشته شده توسط jafar1374 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 09:47 صبح
  5. ثبت یک فایل در دیتابیس و بازیابی از دیتابیس روی هارد
    نوشته شده توسط komail_sh در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آذر 1387, 07:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •