نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خواندن فایل تکست در وی بی دات نت با اعمال utf8

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    109

    خواندن فایل تکست در وی بی دات نت با اعمال utf8

    سلام خدمت دوستان گران قدر
    تابع زیر را برای خواندن متن از فایل تکست در ویژوال بیسیک دات نت vb.net پیدا کردم ولی قادر نیست اینکدینگ را به utf8 تبدیل کند ؛ راهنمایی لطفا

    Dim Fs As New FileStream(Address, FileMode.Open, FileAccess.Read)
    Dim SR As New StreamReader(Fs)
    SR.BaseStream.Seek(0, SeekOrigin.Begin)
    While SR.Peek > -1
    ReadTXT &= SR.ReadLine() + vbNewLine
    End While
    SR.Close()

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    454

    نقل قول: خواندن فایل تکست در وی بی دات نت با اعمال utf8

    در این کد، ابتدا یک شیء از کلاس StreamReader با استفاده از مسیر فایل و انکدینگ UTF-8 ایجاد می‌شود. سپس با استفاده از روش ReadToEnd این شیء، تمام متن فایل خوانده شده و در متغیر ReadTXT ذخیره می‌شود. در نهایت، با استفاده از دستور Using، شیء StreamReader به طور خودکار بسته می‌شود.

    Dim Address As String = "C:\example.txt"
    Dim ReadTXT As String = ""
    Using SR As New StreamReader(Address, Encoding.UTF8)
    ReadTXT = SR.ReadToEnd()
    End Using


    اگر هم مایلید کد ارسالی خودتان را استفاده کنید میتوانید به این شکل بکار بگیرید:

    Dim ReadTXT As String = ""
    Dim encoding As Encoding = Encoding.UTF8
    Using fs As New FileStream(Address, FileMode.Open, FileAccess.Read)
    Using sr As New StreamReader(fs, encoding)
    ReadTXT = sr.ReadToEnd()
    End Using
    End Using

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    109

    نقل قول: خواندن فایل تکست در وی بی دات نت با اعمال utf8

    سپاس از پاسخ شما ؛ متاسفانه جواب نداد فکر می‌کنید ایراد از کجاست ؟

    در VBA با کد زیر می‌خوانم مشکلی نیست
    Dim theStream As Object
    Dim theContents As String
    Set theStream = CreateObject("ADODB.Stream")
    With theStream
    .Charset = "UTF-8"
    .Mode = 3 'adModeReadWrite
    .Type = 2 'adTypeText
    .Open
    .LoadFromFile Address
    theContents = .ReadText
    .Close
    End With
    ReadTXT = theContents


    در VB6 با کد زیر همان فایل تکست را می‌خوانم مشکلی نیست
    Function ReadTXT(Address As String)
    Dim strFile As String
    Dim intFile As Integer
    Dim strBody As String
    strFile = Address
    intFile = FreeFile
    Open strFile For Input As intFile
    strBody = Input(LOF(intFile), intFile)
    Close intFile
    ReadTXT = strBody
    End Function


    نمی‌دانم در VB.net چرا هر کاری می‌کنم نمی‌شود
    آخرین ویرایش به وسیله saeidmobashery : جمعه 19 خرداد 1402 در 21:36 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    454

    نقل قول: خواندن فایل تکست در وی بی دات نت با اعمال utf8

    برای استفاده از کلاسهای StreamReader و StreamWriter باید Imports System . IO را به پروژه خود اضافه کنید
    آخرین ویرایش به وسیله پرستو پارسایی : جمعه 19 خرداد 1402 در 23:26 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    109

    نقل قول: خواندن فایل تکست در وی بی دات نت با اعمال utf8

    در ابتدای پروژه نوشته شده ولی متاسفانه عمل نکرد Screenshot_2023_06_09_23_59_48.png
    آخرین ویرایش به وسیله saeidmobashery : شنبه 20 خرداد 1402 در 00:31 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    454

    نقل قول: خواندن فایل تکست در وی بی دات نت با اعمال utf8

    این یک نمونه از خواندن و نوشتن و ساختن فایل تکست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: خواندن فایل تکست در وی بی دات نت با اعمال utf8

    سلام و روز خوش
    همون کد اول خانم پارسایی (پست 3) کاملا درسته،
    ولی انکودینگ از ansi به یونیکد تبدیل نمیشه - خودتون هم اشاره کردین:
    ولی قادر نیست اینکدینگ را به utf8 تبدیل کند
    اینجوری بنویسین:
    FUNCTION ReadTXT (Address AS STRING) AS STRING 
    USING SR AS NEW STREAMREADER(Address , ENCODING.GETENCODING(1256))
    RETURN SR.READTOEND
    END USING
    END FUNCTION

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: خواندن فایل تکست در وی بی دات نت با اعمال utf8

    اگر تغییر انکودینگ نیاز دارین فایل رو بصورت باینری بخونین.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    109

    نقل قول: خواندن فایل تکست در وی بی دات نت با اعمال utf8

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    این یک نمونه از خواندن و نوشتن و ساختن فایل تکست
    ممنونم خانم پارسایی فایل تکست مبدا بر حسب utf8 سیو نشده بود که سیواز گرفتم و کاملا عالی اجرا شد ممنونم از توجه شما 🌹

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبدیل latin1_swedish_ci به utf8-general-ci بدون از دست رفتن داده ها؟
    نوشته شده توسط one hacker alone در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 07 آذر 1396, 00:48 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اسفند 1391, 08:50 صبح
  3. مبتدی: ایجاد فایل تکست Unicode UTF8
    نوشته شده توسط mahsa.admin در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 29 آبان 1391, 10:21 صبح
  4. سوال: آیا این کلاس UTF8 درست است؟!
    نوشته شده توسط dr_jacky_2005 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 بهمن 1389, 10:09 صبح
  5. ایجاد یک فایل با فورمت UTF8 بر روی سرور
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مرداد 1386, 14:27 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •