نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: استفاده از دستورات SQL در C#‎

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    128

    استفاده از دستورات SQL در C#‎

    سلام.
    من تازه شروع به کار با C#‎.net کرده ام.لطف کنید کدهای save, delete, insert را تایپ کنید. ممنون

  2. #2
    سلام دوست عزیز
    من هم تازه کار هستم و اینجا خیلی چیز یاد گرفتم.(ولی هنوزم هیچی بلد نیستم)
    میشه لطفاً کمی بیشتر در مورد مشکلت توضیح بدی؟!؟ تا دوستان راحت تر کمکت کنن

  3. #3
    توی سایت یک کتاب الکترونیکی رایگان در مورد #C وجود داره جستجو کنید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    128
    لطفا کدها را با C#‎.net تایپ کنید. باز هم ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    بسته به DB شما کدها هم فرق میکنه.
    NameSpaceهای زیر را برسی کنید :
    System.Data.OleDb برای Accsess
    System.Data.SqlClient برای SQL Server

    برای Insert,UpDate,Delete چیزی مانند این :

    OleDbConnection conn = new OleDbConnection("ConnectionString");
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    conn.Open();
    cmd.CommandText = "SQL Insert/UpDate/Delete Commands";
    cmd.ExecuteNonQuery();
    conn.Close();


    و برای Select چیزی مانند این :

    OleDbDataAdapter adapt = new OleDbDataAdapter();
    adapt.SelectCommand = cmd;
    DataSet ds = new DataSet();
    cmd.CommandText = "SQL Select Command";
    cmd.ExecuteNonQuery();
    adapt.Fill(ds);

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    128
    من کتاب الکترونیکی در مورد #C پیدا نمی کنم. کجاســــــــــــــــت؟

  7. #7

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    با سلام
    لطفاْ به مطالب ذیلاْ‌ توجه فرمائید:
    ۱) عنوان توپیک با توپیک باید ربط داشته باشه، عنوانی مانند "استفاده از داتبیس" و یا "استفاده از Sql در #C " شاید یکمی بیشتر با ربط‌ به سوال فرستاده شده بود.
    ۲) توپیکهایه جداگانه را در یک بحث ادامه ندید، آخرین سوال فرستاده شده ربطی به سی شارپ نداره، شاید فرستادن به انجمن اکسس کار درست تری میبود.
    ۳) قوانین را بخونید، مدیران وقتشان ارزشمنده، به مسائل مهمتر باید رسیدگی کنند، با پیروی از قوانین میتونید کمکشان کننید که به شما کمک کنند، ۱ و ۲ نقض قوانین این سایت است. حالا یکی از مدیران باید وقتش را هدر به رسیدگی به نقض قوانین در این توپیک کنند.
    با احترام

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    128
    سلام, دوباره من به یه مشکل اساسی برخورد کردم.دو فیلد به نام شرکت و قیمت و یک PK دارم که در یک رکورد ممکن است از 3 تا 20 نام شرکت با قیمتهای مختلف داشته باشم.
    برای ذخیره این اطلاعات چه کار باید کنم؟
    20 فیلد باید درنظر بگیرم یا راهی برای تغییر اندازه رکورد وجود دارد?
    یا فقط سه فیلد درنظر بگیرم و در کد نویسی (برنامه) باید کاری کرد؟ (چه کنم)

  10. #10
    اگه درست متوجه منظور شما شده باشم شما می خواهید یک تیبل داشته باشید که نام شرکت و قیمت پیشنهادی آن شرکت را در مورد یک کالا یا ... ذخیره کنید. بهترین راه اینه که شما دو تا تیبل تعریف کنی که در یکی نام کالا یا .... را همراه با یک id ذخیره کنی و یک تیبل دیگه که در اون شماره id کالا یا ... و نام شرکت و قیمت پیشنهادی اون شرکت رو ذخیره کنید. اگر هم یک شرکت قیمتهای متفاوتی ممکن است بدهد فقط در تیبل دوم id و قیمت پیشنهادی رو قرار بده .
    امیدوارم درست متوجه منظورتون شده باشم . موفق باشید

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    128
    سلام
    ممنون از راهنمایی.
    امتحان می کنم, امیدوارم جواب بگیرم

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    128
    وای من یه جدول دیگه برای شرکتها هم دارم, اینطوری نام شرکتم در دو جدول می یاد.
    فکر نمیکنم درست باشه, نظر شما چیه؟

  13. #13
    اگه نام شرکت ها رو در یه جدول دیگه داری فقط از ID اونا در تیبل جدیدت استفاده کن اینجوری بهتره

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    128
    سلام, ممنون ایده خوبی بود.

  15. #15
    تا بعد از ظهر یه کتاب خوب براتون میزارم

  16. #16
    سلام
    تایپیک من رفته به صفحه 2 و هیچ کس تا حالا منو راهنمایی نکرده من نمی دونم چرا
    با با باور کنید منم به راهنمایی احتیاج دارم
    نقل قول :
    برای ساخت یک Help برای نرم افزار مثل Adobe Acrobat Reader Help در محیطی که به وسیله سی شارپ نوشته شده چه می شود کرد.
    اگر کسی میداند لطفآ راهنمایی کند

    وقتی که در پروژه از نوار ابزار و دکمه های استاندار آن استفاده کردم و دوباره آن را پاک یا دکمه جدیدی به آن اضافه کردم باز هم همان نوار ابزار اولیه را نمایش می دهد با اینکه آن را ذخیره و جند بار اجرا کردم

  17. #17
    برای فعال و غیر فعال کردن گزینه های منوی Edit مثل Cut,Copy ، کنترل TextBox گزینه SelectionLength را دارد اما اگر بخواهیم در یک DataGrid از آن استفاده کنیم به چه شکل است
    هر کس تونست درباره این چندتا سوال رهنماییم کنه! ممنون

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    128
    سلام.
    من سوال اولمو که تاپیک با اون شروع شد درست جواب نگرفتم.

    ممکنه لطفا کدهای update, save, delete, insert را تایپ کنید. دیتا بیسم SQL server هست منتها کدهایی که دوستان زحمت کشیدن تایپ کردن برا access هست.

    ممنــــــــــــــــــــــ ـون, شیما

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    برای Insert,UpDate,Delete میتونی از sqlCommand استفاده کنی
    برای Select هم می تونی از sqlDataAdapter( البته واسه بقیه هم می تونی)

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    128
    سلام.
    با پوزش بسیار. من دوباره اومدم با کلی اشکال
    Suspect???!!!
    بعد از ساخت جدولام در SQL وبعد وقتی اولیم TEXtboxam رو به دیتا بیس وصل می کنم. جدولم پاک می شه و زیره دیتا بیسم Suspecti. می نویسه!
    این یعنی چی ؟
    ممنون می شم از راهنمایی.
    مـــــــــــــــــرسی

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    128
    سلام.
    فکر می کنم اشکالمو نامفهوم پرسیدم.

    من با sql جداولمو می سازم و بعد در سی شارپ وقتی اولین Text box را به فیلد مربوطه bind می کنم. جدولم در دیتا بیس پاک می شه.(یعنی زیره دیتا بیسم می نویسه Suspect).

    ممنون می شم راهنمایی کنید.

    مــــــــــــــــــــرسی, شِِِِِِِِِِِِما

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار aligh662000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197
    نقل قول نوشته شده توسط سار مشاهده تاپیک
    برای Insert,UpDate,Delete چیزی مانند این :

    OleDbConnection conn = new OleDbConnection("ConnectionString");
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    conn.Open();
    cmd.CommandText = "SQL Insert/UpDate/Delete Commands";
    cmd.ExecuteNonQuery();
    conn.Close();
    این کد یک اشکال داره به نظر من الان
    کامند و کانکشن به هم مرتبط نیستند!!!
    برای این ارتباط چی کار باید بکنیم
    این کد چرا غلطه؟!

    cmd.Connection = globalVars.cnn;

  23. #23
    دو راه برای ایجاد ارتباط وجود دارد
    1-
    OleDbConnection con=new OleDbConnection();
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    cmd.Connection=con;

    2-
    OleDbConnection con=new OleDbConnection();

    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand("com text", con);

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    128
    برای ذخیره در دیتا بیس SQL :
    sqlConnection1.ConnectionString = "data source=.;packet size=4096;integrated security=SSPI;initial catalog=database name;persist security info=False";
    SqlCommand objcom = newSqlCommand();
    objcom.Connection = sqlConnection1;
    objcom.CommandText = "INSERT INTO table name"+
    "(fild1,fild2,fild3,fild4)"+
    "VALUES(@fild1,@fild2,@fild3,@fild4)";
    objcom.Parameters.AddWithValue("@fild1",textBox1.Text);
    objcom.Parameters.AddWithValue("@fild2", textBox2.Text);
    objcom.Parameters.AddWithValue("@fild3", textBox3.Text);
    objcom.Parameters.AddWithValue("@fild4", textBox4.Text);
    sqlConnection1.Open();
    objcom.ExecuteNonQuery();
    sqlConnection1.Close();

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط ShimaSh مشاهده تاپیک
    برای ذخیره در دیتا بیس SQL :
    sqlConnection1.ConnectionString = "data source=.;packet size=4096;integrated security=SSPI;initial catalog=database name;persist security info=False";
    SqlCommand objcom = newSqlCommand();
    objcom.Connection = sqlConnection1;
    objcom.CommandText = "INSERT INTO table name"+
    "(fild1,fild2,fild3,fild4)"+
    "VALUES(@fild1,@fild2,@fild3,@fild4)";
    objcom.Parameters.AddWithValue("@fild1",textBox1.Text);
    objcom.Parameters.AddWithValue("@fild2", textBox2.Text);
    objcom.Parameters.AddWithValue("@fild3", textBox3.Text);
    objcom.Parameters.AddWithValue("@fild4", textBox4.Text);
    sqlConnection1.Open();
    objcom.ExecuteNonQuery();
    sqlConnection1.Close();
    چند تا اشکالات این نوع کدها:
    ۱) هارد کد کردنه کانکشن استرینگ
    ۲) هارد کد کردنه استفاده از داتبیس با منطق برنامه (که اصلاًَ وجود نداره در این مثال) و لایه گرافیک .
    ۳) استفاده نکردن از استورد پروسیجر بجایه استفاده از اس‌کیو‌ال هارد کد شده
    ۴) استفاده نکردن از روشهایه ۳ لایه و چند لایه. برایه یک آموزش مبتدی به http://asp.net/learn/dataaccess/default.aspx?tabid=63 رجوع کنید..
    ۵) استفاده نکردن ازاوّلین اصول برنامه نویسی، به جایه هارد کرد کردن و TextBox1, TextBox2...، از یک متد استفاده کردن و پارامترهایی را که اس‌کیو‌ال استفاده مینکه را با اسمهایه درست مانند fName, LName, DOB، و غیره استفاده کردن.
    ۶) اگر کد را برایه مبتدیها پست میکنیدد کد تمیز پست کنید، اگر که این کدی است که برایه پروژهایه خودتان استفاده میکنید و برایه دادن یک مثال سریع اینجا کپی کردید برایه یاد گرفتن اصول برنامه‌نویسی و اصول کد نویسی یکمقداری وقت بگذارید.
    ۷) استفاده نکردن از تگ کد :)
    موفق باشید

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    128

    Talking

    سلام.

    این آقا ارژنگ خودش و کشت تا بلاخره بعد از اینکه چند دفعه نوشتند و پاک کردند, تصمیم گرفتند که چی بنویسند تا نخوان دیگه پاکش کنند.

    بهرحال ممنون از راهنمایشون. لینکی و که زحمت کشیدند و فرستادند بنظر بدرد بخور می یاد البته من هنوز وقت نکردم بخونمش.

    در آخر: به قول این شاه غلام ما ناگفته نماند که من وقتی یک دو تا از این ایتم ها رو می خونم می بینم که در برنامم همینطور که ایشون فرمودند استفاده کردم ولی دلیلی نمی دیدم برا پست هم همین کارو کنم.

    مرســـی شیمـــا

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •