نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Union Qeury

  1. #1

    Union Qeury

    با سلام
    من یه بانک دارم و حدود 20 کوئری گرفتم حالا می خواهم دو کوئری رو با هم
    ترکیب کنم یعنی یکی را در آخر دیگری بیارم ؟
    با دستور SQL--union allتونستم منتها یه مشکل هست اینه که
    هر دو کوئری من روی یک فیلد به صورت صعودی هستند .
    ولی کوئری بعدی که می خواهم اضافه بشه به اون یکی باید روی یک فیلد دیگه نیز صورت بشه
    بنابر این همش به هم میریزه ؟؟؟؟ :cry: :cry:
    نمی دونم
    خلاصه یه دستوری می خواهم که دو کوئری را به هم اضافه کنم با باضی ماندن صورت ها
    و مشخصات دو کوئری .

    خیلی زیاد شد نه؟؟؟ :idea: :roll: :cry:

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vadood
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    858

    SELECT
    *
    FROM
    (
    (SELECT field1, field2, field3 FROM table1, table2) AS SubQuery1
    UNION ALL
    (SELECT fieldA, fieldB, fieldC FROM tableA, tableB) AS SubQuery2
    )
    ORDER BY
    field3, field1

    امیدوارم معلوم باشه چیکار باید بکنی

  3. #3

    نقل قول: Union Qeury

    سلام و خسته نباشید من یه مشکل دارم و اون اینه که وقتی با UNION دو TABLE رو با هم ادغام میکنم اطلاعات رو GROUP میکنه مثلا دو تا TABLE دارم که فیلدهای نام و نام خانوادگی دارن حالا موقعی که این دو تا با هم ادغام میشن اگه نام و نام خانوادگی تکراری تو دوتاشون باشه فقط یکی رو نشون میده (GROUP میشه ) ولی من میخوام دو بارش رو بیاره

  4. #4

    نقل قول: Union Qeury

    ..................

  5. #5

    نقل قول: Union Qeury

    .......................

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: Union Qeury

    نقل قول نوشته شده توسط AKARIMVAND مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشید من یه مشکل دارم و اون اینه که وقتی با UNION دو TABLE رو با هم ادغام میکنم اطلاعات رو GROUP میکنه مثلا دو تا TABLE دارم که فیلدهای نام و نام خانوادگی دارن حالا
    موقعی که این دو تا با هم ادغام میشن اگه نام و نام خانوادگی تکراری تو دوتاشون باشه فقط یکی رو نشون میده (GROUP میشه ) ولی من میخوام دو بارش رو بیاره
    سلام و روز خوش
    باید UNION ALL کنید

تاپیک های مشابه

  1. UNION دو جدول با ستونهای نا برابر
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 دی 1386, 18:48 عصر
  2. union
    نوشته شده توسط rezarafiee در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 آذر 1386, 15:18 عصر
  3. انتخاب رکورد از Union دو جدول
    نوشته شده توسط supporter در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 مرداد 1386, 00:20 صبح
  4. خطا هنگام استفاده از union
    نوشته شده توسط brida_kh در بخش SQL Server
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 23 تیر 1386, 10:11 صبح
  5. اشکال در استفاده از UNION all
    نوشته شده توسط rasool_h در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1385, 18:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •