نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر جدول از افقی به عمودی

  1. #1

    تغییر جدول از افقی به عمودی

    با درود به دوستان عزیز

    یه جدول داریم شامل کد ملی و نام بیماری
    مانند شکل زیر

    aks1.jpg

    میخواهم برعکس بشه .... یعنی برای هر کد ملی ...... بیماری هاش داخل ستون های مختلف وارد بشود

    تقریبن همون Pivot

    به شکل زیر در بیاد

    aks2.jpg

    دوستان ممنون میشم دستور یا کوئری ش را راهنمایی بفرمایید

  2. #2

    نقل قول: تغییر جدول از افقی به عمودی

    از اساتید ..... کسی بلد نیست؟

  3. #3

    نقل قول: تغییر جدول از افقی به عمودی

    حالا اگه بشه ... بیماری ها را در یک رشته با هم یکی کرد .... اینهم خوبه

    شبیه این دستور

    Concatenate Multiple Rows Using FOR XML PATH s

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: تغییر جدول از افقی به عمودی

    درود و روز شما خوش
    پرسش مشابه داشتیم:

    برگرداندن سطرها در ستونها

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,026

    نقل قول: تغییر جدول از افقی به عمودی









    declare @query Nvarchar(max)=''
    DECLARE @Vahed AS NVARCHAR(MAX)
    If(OBJECT_ID('tempdb..#PivotTable') Is Not Null)
    Begin
    Drop Table #PivotTable
    End



    SELECT SUM(g.tedad_Daryaft) AS tedad_Daryaft,ns.Name_Farsi_Sanad,k.Kala_FarsiDesc ,k.Kala_Code ,f.VahedeAndazegiri_Name
    INTO #PivotTable
    FROM WareHouse.INV_Havaleh_Master s
    JOIN WareHouse.INV_DarkhasteKala_Details g ON g.Havaleh_ID = s.Havaleh_ID
    JOIN WareHouse.INV_Kala k ON k.Kala_ID = g.KALA_ID
    JOIN WareHouse.INV_NoeSanad ns ON ns.NoeSanad_ID = s.NoeSanad_ID
    JOIN WareHouse.INV_VahedeAndazegiri f ON f.VahedeAndazegiri_ID = k.Kala_VahedeAndazegiri
    WHERE s.ComAnb_ID IN(SELECT x.ComAnb_ID FROM dbo.AllAnbarInfo x WHERE x.ShowInsite=1)
    AND ns.NoeSanadTafkik_ID NOT IN(7)
    AND LEFT(s.Havaleh_Tarikh,4)='1401'
    AND k.Kala_Code IN(SELECT DISTINCT Id FROM dbo.ToTableVarchar('1601000020,1601000021,16010000 39,1601000022,1601000040,1601000040,1601000041,160 1000039,1601000041'))
    AND ns.Name_Farsi_Sanad IN(N'فروش',N'فروش پرسنل')
    GROUP BY ns.Name_Farsi_Sanad,k.Kala_FarsiDesc,k.Kala_Code ,f.VahedeAndazegiri_Name
    ORDER BY k.Kala_FarsiDesc





    select
    @Vahed = ISNULL(@Vahed,'') + CASE
    WHEN ISNULL(@Vahed,'') = '' THEN
    '[' + Name_Farsi_Sanad + ']' else
    ',[' + Name_Farsi_Sanad + ']'
    end
    from #PivotTable
    group by Name_Farsi_Sanad


    set @query='


    select * from #PivotTable
    p
    PIVOT
    (
    sum(tedad_Daryaft)
    FOR Name_Farsi_Sanad in (' + @Vahed + ')
    ) AS PivotTable_M
    '
    print @query


    exec (@query)









تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 اسفند 1399, 14:36 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1394, 21:04 عصر
  3. سوال : امکان انتقال اسناد یک سازمان به دیتابیس طوری که در صورت تغییر اسناد کتابخانه نیز تغییر کند؟؟!
    نوشته شده توسط mohsenashkboos در بخش برنامه نویسی شیرپوینت (Sharepoint Development)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1392, 12:42 عصر
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:08 عصر
  5. تغییر تغییر مشخصه دستیابی(access specifier) کد ایجاد شده توسط نتبینز ؟؟؟
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 فروردین 1389, 02:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •