نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در جمع مقادیر یک ستون در دیتا گرید و نمایش در TextBox

  1. #1

    Unhappy مشکل در جمع مقادیر یک ستون در دیتا گرید و نمایش در TextBox

    با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی ممنون میشم میخوام مقادیر یک ستون در دیتا گرید رو جمع و در یک textbox نمایش بدم ولی خطای ورودی میده در صورتی که ورودی ها را چند بار تعویض کرردم ولی مشکل حل نشد
    در sql متغیر ها رو به bigint و در سی شارپ int انتخاب کردم ولی مشکل پابرجاس ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    عکس خطا رو هم ضمیمه کردم12.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: مشکل در جمع مقادیر یک ستون در دیتا گرید و نمایش در TextBox

    int sum = 0;
    for (int i = 0; i < dgvContact.Rows.Count - 1; i++)
    {
    sum += Convert.ToInt32(dgvContact.Rows[i].Cells[7].Value);
    }
    lbl_Kol.Text = sum.ToString();


    در تیبل اسکیول از nvarchar استفاده کنید

    یا کد خودتان را اینگونه امتحان کنید .

    int b = 0;
    for (int i = 0; i < dgvContact.RowCount; i++)
    {
    int value;
    if (int.TryParse(dgvContact.Rows[i].Cells[7].Value.ToString(), out value))
    {
    b += value;
    }
    }
    txtKoleP.Text = b.ToString();
    آخرین ویرایش به وسیله پرستو پارسایی : چهارشنبه 04 مرداد 1402 در 23:20 عصر

  3. #3

    Thumbs up نقل قول: مشکل در جمع مقادیر یک ستون در دیتا گرید و نمایش در TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    int sum = 0;
    for (int i = 0; i < dgvContact.Rows.Count - 1; i++)
    {
    sum += Convert.ToInt32(dgvContact.Rows[i].Cells[7].Value);
    }
    lbl_Kol.Text = sum.ToString();


    در تیبل اسکیول از nvarchar استفاده کنید

    یا کد خودتان را اینگونه امتحان کنید .

    int b = 0;
    for (int i = 0; i < dgvContact.RowCount; i++)
    {
    int value;
    if (int.TryParse(dgvContact.Rows[i].Cells[7].Value.ToString(), out value))
    {
    b += value;
    }
    }
    txtKoleP.Text = b.ToString();

    ممنون دوست عزیز

تاپیک های مشابه

  1. انتقال یک ستون از دیتا گرید به textbox
    نوشته شده توسط omid217 در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 17 آذر 1392, 03:01 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 27 فروردین 1392, 14:42 عصر
  3. انتساب یک ستون از دیتا ست به یک ستون در دیتا تیبل؟
    نوشته شده توسط nimaaamin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1392, 13:20 عصر
  4. سوال: نمایش یکستون از دیتابیس در چند ستون دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط mahtab.kamali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1391, 22:58 عصر
  5. افزودن یک ستون از نوع TEXTBOX و BUTTON به دیتاتیبل
    نوشته شده توسط modern_amin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 14:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •