نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: افزودن یک رکورد به تمام کاربران

  1. #1

    افزودن یک رکورد به تمام کاربران

    سلام
    میخواهیم یک رکورد که شامل حقوق و تاریخ است را به تمام کاربران اضافه کنیم .
    مثلا اگر ۲۰۰۰ هزار کاربر داریم چجور برای تک تک اونا این رکورد ثبت بشه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: افزودن یک رکورد به تمام کاربران

    با سلام و روز به خیر
    https://voca.ro/13LdXmApA2mx

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,026

    نقل قول: افزودن یک رکورد به تمام کاربران

    INSERT INTO TaskMessages (EmployeeID, Message, DateSent)SELECT ID, 'پیام تبریک از طرف اداره', GETDATE()
    FROM Employees;

تاپیک های مشابه

  1. افزودن فونت
    نوشته شده توسط _lotus_ در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1388, 23:15 عصر
  2. افزودن فایل db در برنامه #c
    نوشته شده توسط sara.f در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 24 آذر 1388, 22:15 عصر
  3. فرستادن میل به یاه.! زود زود
    نوشته شده توسط armin_izer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اردیبهشت 1384, 17:22 عصر
  4. پاکسازی بخش وی بی.زود زود!!!!!
    نوشته شده توسط armin_izer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 اردیبهشت 1384, 22:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •