نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دستور سلکت از دو جدول با entity

  1. #1

    دستور سلکت از دو جدول با entity

    سلام دستور سلکت کردن اطلاعات از دوجدول با idیکسان که کلید اصلی هستند و از طریق رلیشن به هم ارتباط داده شده اند با entity را میشه لطف کنید ؟ سپاس

  2. #2

    نقل قول: دستور سلکت از دو جدول با entity

    فرض کنید دو جدول به نامه "Table1" و "Table2" داریم که توسط یک رابطه ارتباطی با هم مرتبط شده‌اند. همچنین فرض کنید هر دو جدول یک ستون به نام "ID" دارند که به عنوان کلید اصلی عمل می‌کند. در این صورت، می‌توانید از Entity Framework به صورت زیر دستور SELECT خود را انجام دهید:
    using (var context = new YourDbContext()) // YourDbContext باید نام متغیری باشد که DbContext شما به آن ارتباط دارد
    {
    var query = from t1 in context.Table1
    join t2 in context.Table2 on t1.ID equals t2.ID
    select new
    {
    Table1Column1 = t1.Column1, // اطلاعاتی که می‌خواهید از Table1 استخراج کنید
    Table2Column2 = t2.Column2, // اطلاعاتی که می‌خواهید از Table2 استخراج کنید
    };


    var result = query.ToList(); // اجرای کوئری و بازگرداندن نتیجه به صورت یک لیست
    }
    در این مثال، ما از دستور JOIN استفاده کرده‌ایم تا اطلاعات از دو جدول با ID یکسان را به یکدیگر متصل کنیم و سپس اطلاعات مورد نیاز را با SELECT دریافت کرده‌ایم. توجه داشته باشید که نیاز است که DbContext شما به جدولهای مورد نظر ارتباط داشته باشد و مدل‌های Entity Framework برای هر جدول تعریف شده باشند.


    نقل قول نوشته شده توسط korosh00 مشاهده تاپیک
    سلام دستور سلکت کردن اطلاعات از دوجدول با idیکسان که کلید اصلی هستند و از طریق رلیشن به هم ارتباط داده شده اند با entity را میشه لطف کنید ؟ سپاس

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دستورات Entity در Vb. net
    نوشته شده توسط damanpak در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 19 آبان 1393, 21:37 عصر
  2. سوال: دستور فیلتر به روش Entity Framework
    نوشته شده توسط farzadkamali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مرداد 1393, 12:28 عصر
  3. دستور چک کردن مقدار تکراری entity framwork
    نوشته شده توسط unrealword در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 16 تیر 1393, 17:45 عصر
  4. معادل دستور سلکت توی entity
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 15 فروردین 1393, 17:32 عصر
  5. سوال: دستورات برای همه ی بانکهای اطلاعاتی در Entity framework
    نوشته شده توسط sadaf_ در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 29 تیر 1392, 20:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •