نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: asp-database-send email

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618

    asp-database-send email

    سلام
    سوالم اینه که مثلا تو سایت یه قسمت داریم که کاربر ایمیلش رو میده
    حالا مثلا 100 تا میل داریم
    می خواستم بدونم را هی هست که قسمت to کد فرستادن ایمیل یه چیز نوشت که به طور همزمان یه متن رو به تمام میلهایی که تو فایلمون هست بفرسته؟

  2. #2
    اگه میخوای با aspmail و یا برنامه های اینحوری اینکارو بکنی..
    تویه یک حلقه میندازی و از دیتابیس اسم رو میخونی و تویه to نیزاری و میفرستی و میری به رکورد بعدی...
    این کاریه که newsletter های اماده انجام میدن...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khz-web1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    614
    agh age mishe tozih kamel bede ke to asp.net2 che tori dorost mishe

  4. #4
    سلام

    اگر از SQL SERVER استفاده می کنی میشه یه جورایی این کار رو توی sql server هم انجام داد که سریعتر بشه اما توصیه نمی کنم.چون حجم داده 100 تا یا حتی 1000 تا چندان تفاوتی نداره.
    بهتره یه دیتاست بیاری توی برنامه و از اونجا واسه یکی یکی ایمیل ها موجود توی اون یکبار میل بفرستی .

    برای فرستادن ایمیل هم توی همین سایت جستجو کن روشش پیدا میشه.

    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن پیغامهای ارسالی از کامپیوترهای شبکه که با net send فرستاده میشوند
    نوشته شده توسط حبیب در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 دی 1389, 13:09 عصر
  2. send email attach by vb without Activex
    نوشته شده توسط firitz در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 مرداد 1386, 08:15 صبح
  3. How can Send Email with Attachment by MAIL() function in PHP
    نوشته شده توسط khosravi_ali در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1383, 14:21 عصر
  4. ASP.NET & Send EMail
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1383, 16:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •