نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از یک دیتابیس با برنامه ویندوز و وب سایت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    استفاده از یک دیتابیس با برنامه ویندوز و وب سایت

    سلام یک دیتابیس روی سیستم دارم sql express اتچ کردم روی مننجمنت

    حالا با برنامه ویندوزی .exe وصل میشه بد.ن مشکل ولی وقی که با asp.net وصل میشم این اخطار و میده
    Server Error in '/' Application.


    Cannot open database "F:\GROH\DATA\DATA.MDF" requested by the login. The login failed.
    Login failed for user 'NT AUTHORITY\SYSTEM'.


    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: Cannot open database "F:\GROH\DATA\DATA.MDF" requested by the login. The login failed.
    Login failed for user 'NT AUTHORITY\SYSTEM'.

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

    Stack Trace:

    ولی وقتی برنامه ویندوزی و میبندم asp.net بدون مشکل اطلاعات و میخونه

    لطفا راهنمایی فرمایید ایا راهی وجود داره با هردو روش بتونم روی دیتابیس کارکنم
    ؟؟
    asp.net و با ای پی وصل میشم روی گوشی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: استفاده از یک دیتابیس با برنامه ویندوز و وب سایت

    سلام.
    به نظر میاد دیتابیس لوکال باشه اینجوریه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 24 آذر 1400, 07:23 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 مهر 1394, 06:21 صبح
  3. سوال: استفاده مشترک ویندوز اپلیکیشن و وبسایت از یک دیتابیس
    نوشته شده توسط mbasirati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مرداد 1393, 18:21 عصر
  4. استفاده از دیتابیس ایجاد شده فارسی ویندوز در اندروید
    نوشته شده توسط RESMAILY در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 آبان 1392, 13:58 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 26 خرداد 1391, 21:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •