نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پیدا کردن موقعیت موس در صفحه

  1. #1

    پیدا کردن موقعیت موس در صفحه

    سلام بچه ها خوبید ....
    می خوام بدونم که چطوری تو سی شارپ میشه موقعیت موس رو پیدا کرد یعنی هر لحظه جای موس تو صفحه نشون داده بشه hight : 200 و width : 500 اینجوری ....
    یا اینکه کاربر موقعیت رو بده hight : 200 و width : 500 و موس رو صفحه بره انجا تو اون موقعیت اگر هم که نقطه تو اون view نبود صفحه خودش اسکرول بشه و موقعیت نشون داده بشه ....
    ممنونم ....

  2. #2
     
    int X = MousePosition.X;
    int Y = MousePosition.Y;


    موفق باشید

  3. #3
    بازم اول سلام دوست گلم ....
    منظورم اینه که موقعیت ما تو صفحه hight= 600و width=800 و اندازه صفحه فقط موقیعت 0 و 0 تا 350 و 400 رو نشون میده ...
    حالا صفحه خودش به سمت بالا حرکت کنه ( اسکرول بشه ) تا برسه به موقعیت 600و800 و اون نقطه رو نشون بده ....
    منظورم و حالا متوجه شدی ....

  4. #4

  5. #5

    نقل قول: پیدا کردن موقعیت موس در صفحه

    اقا میشه کد موقعیت موس در هر لحظه را برام بگید ؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار omidrajabitiz
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مرکزی
    پست
    46

    نقل قول: پیدا کردن موقعیت موس در صفحه

    سلام
    شما می تونید از رویداد MouseMove مربوط به فرم به صورت زیر استفاده کنید. در هر لحظه موقعیت موس رو در رو لیبل 1 و 2 نشان می دهد.

    private void Form3_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    int X = MousePosition.X;
    int Y = MousePosition.Y;

    label1.Text = X.ToString();
    label2.Text = Y.ToString();
    }

  7. #7

    نقل قول: پیدا کردن موقعیت موس در صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط leilav_1984 مشاهده تاپیک
    موقعیت صفحه رو میشه با scroll تغییر داد
    ولی موس رو نمیشه
    MousePosition فقط get داره نه set
    مي تونين با توابع API هم ماوس رو كنترل كنيد

  8. #8

    نقل قول: پیدا کردن موقعیت موس در صفحه

    من در این تاپیک کنترل کردن موس رو به صورت کامل توضیح دادم و در قالب یک برنامه ارائه دادم که میتونید از اون بهره ببرید.
    البته زبان پایه Vb.Net است که در صورت مشکل یا با کانورتور های رایج کد ها رو تبدیل کنید و یا این که تاپیک بزنید براتون تبدیل کنم.

    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •