نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: رفرش فایل php که include شده به صفحه index

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    رفرش فایل php که include شده به صفحه index

    سلام دوستان وقتتون بخیر میخواستم بدونم چطوری میتونم یه صفحه که include شده به صفحه index رو رفرش کنم
    با جاوا یسری محصول رو به سبد خرید اضافه میکنم که این کار در صفحه انجام میشه ولی چون یکسری تصاویر هم باید لود بشه برای هر محصول باید اون صفحه رفرش بشه
    ولی این عمل رفرش رو نمیتونم انجام بدم چون با افزودن محصول به سبد خرید کل صفحه رفرش میشه و من میخوام فقط فایل php که include شده رفرش بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: رفرش فایل php که include شده به صفحه index

    در جاوا اسکریپت با دستور window.location.reload() استفاده کن

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: رفرش فایل php که include شده به صفحه index

    ممنون دوست عزیز ولی این کد کل صفحه index رو رفرش میکنه من میخوام فقط صفحه مثلا Cart که به index ا include شده رفرش بشه
    آخرین ویرایش به وسیله MahmoodM30 : دوشنبه 09 بهمن 1402 در 11:12 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فرق local index و global index در اوراکل چیست؟
    نوشته شده توسط minooladybird در بخش Oracle
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 اسفند 1393, 19:34 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390, 09:31 صبح
  3. تغییر صفحه پیش فرض بر روی سرور از index.html به index.aspx
    نوشته شده توسط hosseintaheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1383, 00:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •