نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چاپ کردن اطلاعات موجود در یک فرم روی کاغذ a5

  1. #1

    چاپ کردن اطلاعات موجود در یک فرم روی کاغذ a5

    سلام و عرض ادب خدمت اساتید عزیز
    آیا میشه اطلاعات یک فرم رو که شامل چند تا textbox و label هستش رو بر روی کاغذ a5 چاپ کرد؟

    فرض کنید یک فرم داریم که شامل نام نام خانوادگی و....
    مثل یک فاکتور

    میخوایم این فرم رو بر روی کاغذ a5 چاپ کنیم.
    دیتابیس یا ذخیره اطلاعات هم نداریم.

    فقط میخوایم اطلاعات فرم موجود در آ5 چاپ بشه بدون استفاده از نرمافزار های گزارش گیری.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: چاپ کردن اطلاعات موجود در یک فرم روی کاغذ a5

    نقل قول نوشته شده توسط apkgames مشاهده تاپیک
    سلام و عرض ادب خدمت اساتید عزیز
    آیا میشه اطلاعات یک فرم رو که شامل چند تا textbox و label هستش رو بر روی کاغذ a5 چاپ کرد؟

    فرض کنید یک فرم داریم که شامل نام نام خانوادگی و....
    مثل یک فاکتور

    میخوایم این فرم رو بر روی کاغذ a5 چاپ کنیم.
    دیتابیس یا ذخیره اطلاعات هم نداریم.

    فقط میخوایم اطلاعات فرم موجود در آ5 چاپ بشه بدون استفاده از نرمافزار های گزارش گیری.
    How to print a Windows Form - Windows Forms .NET | Microsoft Learn

  3. #3

    نقل قول: چاپ کردن اطلاعات موجود در یک فرم روی کاغذ a5

    سلام متشکزم از پاسختان
    آیا این سورس در سایز a5 چاپ می کنه فرم رو؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: چاپ کردن اطلاعات موجود در یک فرم روی کاغذ a5

    نقل قول نوشته شده توسط apkgames مشاهده تاپیک
    سلام متشکزم از پاسختان
    آیا این سورس در سایز a5 چاپ می کنه فرم رو؟
    سلام.
    ی تصویر از فرم می گیره دیگه
    می تونی با هر ابعادی که دلت خواست چاپ کنی ولی من توصیه می کنم از Crystal Report استفاده کنی. کاملا رایگان و در دسترس هست.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: چاپ کردن اطلاعات موجود در یک فرم روی کاغذ a5

    از این کد میتونید ایده بگیرید اگر توضیح خواستید بفرمائید تا درج کنم

    using System;
    using System.Drawing;
    using System.Drawing.Printing;
    using System.Windows.Forms;


    public class Program
    {
    private static PrintDocument printDocument = new PrintDocument();
    private static TextBox txtName = new TextBox();
    private static TextBox txtLastName = new TextBox();
    private static TextBox txtAddress = new TextBox();


    public static void Main()
    {
    printDocument.PrintPage += new PrintPageEventHandler(PrintDocument_PrintPage);


    txtName.Text = "Ali";
    txtLastName.Text = "Darvishi";
    txtAddress.Text = "123 Main St, City, Country";


    PrintForm();


    Application.Run();
    }


    private static void PrintForm()
    {
    PrintDialog printDialog = new PrintDialog();
    printDialog.Document = printDocument;


    if (printDialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    printDocument.Print();
    }
    }


    private static void PrintDocument_PrintPage(object sender, PrintPageEventArgs e)
    {
    Graphics graphics = e.Graphics;
    Font font = new Font("Arial", 12);
    Brush brush = new SolidBrush(Color.Black);


    int startX = 10;
    int startY = 10;
    int offset = 30;


    graphics.DrawString("Name:", font, brush, startX, startY);
    graphics.DrawString(txtName.Text, font, brush, startX + offset, startY);


    graphics.DrawString("Last Name:", font, brush, startX, startY + offset);
    graphics.DrawString(txtLastName.Text, font, brush, startX + offset, startY + offset);


    graphics.DrawString("Address:", font, brush, startX, startY + offset * 2);
    graphics.DrawString(txtAddress.Text, font, brush, startX + offset, startY + offset * 2);
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1401, 19:00 عصر
  2. سوال: تغییر رنگ پس زمینه زیر منوی بوت استرپ هنگام بردن موس روی آن
    نوشته شده توسط manit44 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1395, 17:32 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 بهمن 1392, 11:11 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 اردیبهشت 1392, 15:58 عصر
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1390, 22:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •