نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: یک نمونه کوئری با offset

  1. #1

    یک نمونه کوئری با offset

    سلام میخواهیم اکسس رکورد اول و دوم را نادیده بگیرد و ۴ رکورد بعدی را نمایش بدهد . کوئری مناسب استفاده از offset است . لطفا نمونه کوئری مناسبی که داخلش از offset استفاده شده بگذارید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: یک نمونه کوئری با offset

    در کوئری خود، فیلدهای مورد نظر برای نمایش را مشخص کنید.
    بعد از SELECT، عبارت OFFSET را اضافه کنید.
    در داخل عبارت OFFSET، عددی را برای تعداد رکوردهایی که می‌خواهید از آن‌ها صرف نظر کنید، مشخص کنید.
    بعد از OFFSET، عبارت FETCH را اضافه کنید و در آن تعداد رکوردهایی را که می‌خواهید بازگردانده شود، مشخص کنید.
    مثال:

    SELECT *
    FROM Customers
    OFFSET 10 ROWS
    FETCH NEXT 5 ROWS ONLY;

    این کوئری 10 رکورد اول را نادیده می‌گیرد و 5 رکورد بعدی را برمی‌گرداند.

    ببین این مشکلتون رو حل میکنه

  3. #3

    نقل قول: یک نمونه کوئری با offset

    نقل قول نوشته شده توسط reza_1199 مشاهده تاپیک
    در کوئری خود، فیلدهای مورد نظر برای نمایش را مشخص کنید.
    بعد از SELECT، عبارت OFFSET را اضافه کنید.
    در داخل عبارت OFFSET، عددی را برای تعداد رکوردهایی که می‌خواهید از آن‌ها صرف نظر کنید، مشخص کنید.
    بعد از OFFSET، عبارت FETCH را اضافه کنید و در آن تعداد رکوردهایی را که می‌خواهید بازگردانده شود، مشخص کنید.
    مثال:

    SELECT *
    FROM Customers
    OFFSET 10 ROWS
    FETCH NEXT 5 ROWS ONLY;

    این کوئری 10 رکورد اول را نادیده می‌گیرد و 5 رکورد بعدی را برمی‌گرداند.

    ببین این مشکلتون رو حل میکنه
    سلام
    آیا خودتون این کد رو در کوئری فایل اکسس امتحان کردین ببین جواب میده یا نه ؟ من امتحان کردم از offset خطا میگیره

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    875

    نقل قول: یک نمونه کوئری با offset

    این کلمات تو اکسس وجود نداره فقط شبیه سازی میشه !یه فیلد ID از نوع اتو نامبر باید بزاری
    SELECT TOP 10 * 
    FROM table1
    Where ID NOT IN (SELECT TOP 5 table1.ID FROM table1);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    72
    پست
    3,187

    نقل قول: یک نمونه کوئری با offset

    SELECT *
    FROM Customers
    OFFSET 2 ROWS
    FETCH NEXT 4 ROWS ONLY



    اول از همه این که OFFSET ... FETCH مربوط به MSSQL هست و نه Access SQL

    دویم این که همین کد هم درست نیست!
    OFFSET ... FETCH به تنهایی در SELECT معنی نداره،
    در واقع بخشی از ORDER BY هست:

    SELECT CustomerID , CustomerName FROM Customers
    ORDER BY CustomerID
    OFFSET 2 ROW
    FETCH NEXT 4 ROW ONLY


    یک نکته دیگه هم هست که البته مستقیما به پرسش ربطی نداره،
    ولی دونستنش مفید هست :
    به طور کلی از * در SELECT باید پرهیز بشه و اسم فیلدها رو تک تک بیاریم!
    البته در کوئری های ساده join نشده با تعداد رکورد و فیلد کم دیده نمیشه اهمیت این موضوع.
    آخرین ویرایش به وسیله mazoolagh : سه شنبه 24 بهمن 1402 در 20:27 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    72
    پست
    3,187

    نقل قول: یک نمونه کوئری با offset

    نقل قول نوشته شده توسط korosh00 مشاهده تاپیک
    میخواهیم اکسس رکورد اول و دوم را نادیده بگیرد و ۴ رکورد بعدی را نمایش بدهد .
    چیزی که شما دنبالش هستین بهش میگن: Data Paging - اگر خواستین خودتون گوگل کنین کمک میکنه

    پست شماره 4 ایده درست ادامه کار رو میده - ولی حتما یک order by ID نیاز هست.

    قبلا در 2 جا به طور مفصل با نمونه کد در موردش بحث شده:

    RECORDSET/QUERY PAGING

    ADO Recordset Paging

تاپیک های مشابه

  1. ارور offset 0
    نوشته شده توسط Psobhanlo در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 فروردین 1395, 13:47 عصر
  2. سوال: فرق بین Lea و offset
    نوشته شده توسط هادی2020 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 09:52 صبح
  3. خواندن OFFSET های فایل
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 16 آذر 1386, 20:24 عصر
  4. آدرس Offset از چند تا چند بود؟
    نوشته شده توسط siahacker در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 14:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •