نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: روی هم انداختن دو نمودار با مشخص بودن نمودار زیرین

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    Question روی هم انداختن دو نمودار با مشخص بودن نمودار زیرین

    سلام و عرض ارادت به اساتید عزیز و استاد گرانقدرم سرکار خانم پارسایی

    بنده مطالبق تصویر زیر دو نمودار دارم که مجبور شدم در دو پنل مجزا نمایش بدم خیلی تلاش کردم که نمودار ولوم روی نمودار کندل استیک قرار گیرد ولی نه به صورتی که نمودار زیرین یعنی کندل استیک را بپوشاند و کندل استیک دیده نشود هر چه زنگ بک گراند نمودار جلوتر را شفاف کردم که مانع دیدن نمودار عقب‌تر (زیرین) نشود موفق نشدم نمودار زیرین را ببینم

    راهکاری سراع دارید ؟

    Screenshot_2024_02_14_19_39_37.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: روی هم انداختن دو نمودار با مشخص بودن نمودار زیرین

    برای اینکه نمودار زیرین (کندل استیک) روی نمودار بالایی قرار بگیره و باعث پنهان شدن کندل استیک نشه، می‌تونید برای پنل حاوی نمودار بالا، تنظیمات زیر را اعمال کنید

    panelChartTop.BackColor = Color.Transparent
    panelChartTop.Dock = DockStyle.Fill
    panelChartTop.BringToFront()


    این تنظیمات باعث می‌شن که پنل حاوی نمودار بالا شفاف بشه و روی پنل حاوی نمودار پایینی قرار بگیره
    برای پنل حاوی نمودار پایینی (کندل استیک)، تنظیمات زیر را انجام بدین

    panelCandlestick.BackColor = Color.White
    panelCandlestick.Dock = DockStyle.Fill
    panelCandlestick.SendToBack()


    این تنظیمات باعث می‌شه که پنل حاوی کندل استیک پشت پنل حاوی نمودار بالا قرار بگیره و به عنوان زیرین نمایش داده بشه.
    با اعمال این تنظیمات، باید بتونید نمودار زیرین (کندل استیک) را ببینید و در عین حال نمودار بالایی شفاف باقی بمونه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: روی هم انداختن دو نمودار با مشخص بودن نمودار زیرین

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    برای اینکه نمودار زیرین (کندل استیک) روی نمودار بالایی قرار بگیره و باعث پنهان شدن کندل استیک نشه، می‌تونید برای پنل حاوی نمودار بالا، تنظیمات زیر را اعمال کنید

    panelChartTop.BackColor = Color.Transparent
    panelChartTop.Dock = DockStyle.Fill
    panelChartTop.BringToFront()


    این تنظیمات باعث می‌شن که پنل حاوی نمودار بالا شفاف بشه و روی پنل حاوی نمودار پایینی قرار بگیره
    برای پنل حاوی نمودار پایینی (کندل استیک)، تنظیمات زیر را انجام بدین

    panelCandlestick.BackColor = Color.White
    panelCandlestick.Dock = DockStyle.Fill
    panelCandlestick.SendToBack()


    این تنظیمات باعث می‌شه که پنل حاوی کندل استیک پشت پنل حاوی نمودار بالا قرار بگیره و به عنوان زیرین نمایش داده بشه.
    با اعمال این تنظیمات، باید بتونید نمودار زیرین (کندل استیک) را ببینید و در عین حال نمودار بالایی شفاف باقی بمونه

    استاد عزیز متاسفانه نشد

    امکان دارد بی زحمت ی پروژه با دو تا نمودار که نمودار بالایی شفاف است و نمودار زیرن را می‌توان دید برای بنده درست کنید مهندسی معکوس می‌کنم متوجه می‌شوم
    خیلی عزیزید
    آخرین ویرایش به وسیله saeidmobashery : جمعه 27 بهمن 1402 در 22:53 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: روی هم انداختن دو نمودار با مشخص بودن نمودار زیرین

    نقل قول نوشته شده توسط saeidmobashery مشاهده تاپیک
    استاد عزیز متاسفانه نشد

    امکان دارد بی زحمت ی پروژه با دو تا نمودار که نمودار بالایی شفاف است و نمودار زیرن را می‌توان دید برای بنده درست کنید مهندسی معکوس می‌کنم متوجه می‌شوم
    خیلی عزیزید
    سلام به همه
    برای اینکار می تونید از فرم های Transparent استفاده کنید ....

    در پنلی که Transparent شده متن اشیاء زیرین مشخص نیست.
    Annotation 2024-03-30 194507.png

    در این نمونه هم یک فرم تا Opacity کمتر از 100 روی فرم اصلی نمایش داده شده که می توان کاری کرد که یک فرم اشیاء آن کاملا واضح قابل نمایش باشد و اشیاء فرم اصلی هم قابل مشاهده باشد....
    Annotation 2024-03-30 194749.jpg


    آپارات | نرم افزار و برنامه نویسی ویندوز (aparat.com)


    17:26
    نمایش متن روی ویدئوی Windows Media Player

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر رنگ پس زمینه زیر منوی بوت استرپ هنگام بردن موس روی آن
    نوشته شده توسط manit44 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1395, 17:32 عصر
  2. سوال: قرار گرفتن زیرمنوها به صورت وسط چین در منوی افقی با زیرمنوی افقی
    نوشته شده توسط bftarane در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 اردیبهشت 1393, 19:51 عصر
  3. سوال: چرا زیر سطح های منوی بازشو، زیر بقیه Divها قرار می گیره؟(مثل این تصویر)
    نوشته شده توسط fa_karoon در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1392, 21:13 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1392, 10:37 صبح
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 09 آبان 1388, 09:58 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •