نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مینیمایز نشدن برنامه در حین اجرا

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    Question مینیمایز نشدن برنامه در حین اجرا

    سلام و عرض ادب بر دوستان و اساتید گرامی

    بنده سابروتینی دارم که حلقه‌ای بیست دقیقه‌ای را هندل می‌کند در طول اجرای این حلقه نمی‌شود برنامه را مینیمایز کرد
    راهکاری سراغ دارید ؟

    سپاس از بودن شما در این سایت مفید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: مینیمایز نشدن برنامه در حین اجرا

    Public Class Form1
    Private Sub btnStartLoop_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles btnStartLoop.Click
    ' تغییر وضعیت فرم به Minimized
    Me.WindowState = FormWindowState.Minimized


    ' شروع حلقه 20 دقیقه‌ای
    Dim endTime As DateTime = DateTime.Now.AddMinutes(20)
    While DateTime.Now < endTime
    ' انجام عملیات‌های لازم در هر دوره حلقه


    ' تعویض فرم بین Minimized و Normal
    If Me.WindowState = FormWindowState.Minimized Then
    Me.WindowState = FormWindowState.Normal
    Else
    Me.WindowState = FormWindowState.Minimized
    End If


    ' تعویض فعالیت بین فرم و دیگر برنامه‌ها
    Application.DoEvents()


    ' توقف حلقه برای یک مدت زمانی (مثلاً 1 ثانیه)
    System.Threading.Thread.Sleep(1000)
    End While


    ' بازگشت به حالت نرمال
    Me.WindowState = FormWindowState.Normal
    End Sub
    End Class


    با کلیک بر روی دکمه btnStartLoop، حلقه 20 دقیقه‌ای شروع می‌شه و در طول آن برنامه مینیمایز و نرمال می‌شه. تابع Sleep نیز برای توقف حلقه به مدت زمان مشخص (در این مثال 1 ثانیه) استفاده شده.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: مینیمایز نشدن برنامه در حین اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    Public Class Form1
    Private Sub btnStartLoop_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles btnStartLoop.Click
    ' تغییر وضعیت فرم به Minimized
    Me.WindowState = FormWindowState.Minimized


    ' شروع حلقه 20 دقیقه‌ای
    Dim endTime As DateTime = DateTime.Now.AddMinutes(20)
    While DateTime.Now < endTime
    ' انجام عملیات‌های لازم در هر دوره حلقه


    ' تعویض فرم بین Minimized و Normal
    If Me.WindowState = FormWindowState.Minimized Then
    Me.WindowState = FormWindowState.Normal
    Else
    Me.WindowState = FormWindowState.Minimized
    End If


    ' تعویض فعالیت بین فرم و دیگر برنامه‌ها
    Application.DoEvents()


    ' توقف حلقه برای یک مدت زمانی (مثلاً 1 ثانیه)
    System.Threading.Thread.Sleep(1000)
    End While


    ' بازگشت به حالت نرمال
    Me.WindowState = FormWindowState.Normal
    End Sub
    End Class


    با کلیک بر روی دکمه btnStartLoop، حلقه 20 دقیقه‌ای شروع می‌شه و در طول آن برنامه مینیمایز و نرمال می‌شه. تابع Sleep نیز برای توقف حلقه به مدت زمان مشخص (در این مثال 1 ثانیه) استفاده شده.

    استاد عزیز سپاس از محبت و حضور شما در این سایت

تاپیک های مشابه

  1. مقاله: اهمیت نوشتن تست های تمیز در کدنویسی تمیز (Clean Coding)
    نوشته شده توسط all_time_programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 01 بهمن 1400, 20:44 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 06 تیر 1396, 21:52 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 02 آبان 1394, 10:33 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1394, 00:30 صبح
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1392, 16:24 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •