نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: فراخوانی نرم افزار وین رر برای فشرده سازی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    Question فراخوانی نرم افزار وین رر برای فشرده سازی

    سلام بر دوستان گرانقدرم
    و عرض ارادت بر اساتید عزیز

    بنده پوشه‌ای حاوی یک سری فایل تکست دارم و سابروتینی که با هر بار اجرا فایل‌های تکست را ویرایش می‌کند می‌خواهم قبل از اجرای سابروتین ، از پوشه یک بکاپ به صورت فایل فشرده شده توسط برنامه وین رر بگیرم ؛ ممنون می‌شوم راهنمایی بفرمایید

    البته اگر راهکاری هست برای بکاپ گرفتن بدون نیاز به برنامه ثانویه‌ای مثل وین رر ممنون می‌شوم مطرح فرمایید ؛ سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: فراخوانی نرم افزار وین رر برای فشرده سازی

    اول مطمئن شید که کتابخانه System.IO.Compression به پروژه خود اضافه شده باشه تا بتونید ازاون برای فشرده‌سازی و از حالت فشرده خارج کردن فایل‌ها استفاده کنید.
    آدرس پوشه مبدا و پوشه بکاپ را مشخص کنید. سپس با استفاده از ZipFile.CreateFromDirectory، یک فایل فشرده حاوی فایل‌های پوشه مبدا ایجاد می‌شه. اگر نیاز به استخراج فایل‌ها از فایل فشرده داشتید، می‌توانید از ZipFile.ExtractToDirectory استفاده کنید.

    Imports System.IO
    Imports System.IO.Compression


    Dim backupFolder As String = "Path\To\Backup\Folder"
    Dim sourceFolder As String = "Path\To\Source\Folder"
    Dim zipFilePath As String = Path.Combine(backupFolder, "backup.zip")


    ' ایجاد فایل فشرده
    ZipFile.CreateFromDirectory(sourceFolder, zipFilePath)


    ' برای استخراج فایل‌ها از فایل فشرده:
    ' ZipFile.ExtractToDirectory(zipFilePath, destinationFolder)

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: فراخوانی نرم افزار وین رر برای فشرده سازی

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    اول مطمئن شید که کتابخانه System.IO.Compression به پروژه خود اضافه شده باشه تا بتونید ازاون برای فشرده‌سازی و از حالت فشرده خارج کردن فایل‌ها استفاده کنید.
    آدرس پوشه مبدا و پوشه بکاپ را مشخص کنید. سپس با استفاده از ZipFile.CreateFromDirectory، یک فایل فشرده حاوی فایل‌های پوشه مبدا ایجاد می‌شه. اگر نیاز به استخراج فایل‌ها از فایل فشرده داشتید، می‌توانید از ZipFile.ExtractToDirectory استفاده کنید.

    Imports System.IO
    Imports System.IO.Compression


    Dim backupFolder As String = "Path\To\Backup\Folder"
    Dim sourceFolder As String = "Path\To\Source\Folder"
    Dim zipFilePath As String = Path.Combine(backupFolder, "backup.zip")


    ' ایجاد فایل فشرده
    ZipFile.CreateFromDirectory(sourceFolder, zipFilePath)


    ' برای استخراج فایل‌ها از فایل فشرده:
    ' ZipFile.ExtractToDirectory(zipFilePath, destinationFolder)


    سپاس استاد عزیزم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: فراخوانی نرم افزار وین رر برای فشرده سازی

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    اول مطمئن شید که کتابخانه System.IO.Compression به پروژه خود اضافه شده باشه تا بتونید ازاون برای فشرده‌سازی و از حالت فشرده خارج کردن فایل‌ها استفاده کنید.
    آدرس پوشه مبدا و پوشه بکاپ را مشخص کنید. سپس با استفاده از ZipFile.CreateFromDirectory، یک فایل فشرده حاوی فایل‌های پوشه مبدا ایجاد می‌شه. اگر نیاز به استخراج فایل‌ها از فایل فشرده داشتید، می‌توانید از ZipFile.ExtractToDirectory استفاده کنید.

    Imports System.IO
    Imports System.IO.Compression


    Dim backupFolder As String = "Path\To\Backup\Folder"
    Dim sourceFolder As String = "Path\To\Source\Folder"
    Dim zipFilePath As String = Path.Combine(backupFolder, "backup.zip")


    ' ایجاد فایل فشرده
    ZipFile.CreateFromDirectory(sourceFolder, zipFilePath)


    ' برای استخراج فایل‌ها از فایل فشرده:
    ' ZipFile.ExtractToDirectory(zipFilePath, destinationFolder)

    استاد عزیز به چه صورت می‌توانم به فایل زیپ پسورد بدهم و به همین شکل موقع باز کردن ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: فراخوانی نرم افزار وین رر برای فشرده سازی

    Imports System.IO
    Imports System.IO.Compression


    Module Module1
    Sub Main()
    Dim sourceFolder As String = "Path\To\Source\Folder"
    Dim zipFilePath As String = "Path\To\Backup\Folder\backup.zip"
    Dim password As String = "YourPassword"


    ' ایجاد فایل فشرده با پسورد
    Using archive As ZipArchive = ZipFile.Open(zipFilePath, ZipArchiveMode.Create)
    For Each file As String In Directory.GetFiles(sourceFolder)
    Dim entry As ZipArchiveEntry = archive.CreateEntry(Path.GetFileName(file))
    Using entryStream As Stream = entry.Open()
    Using fileStream As FileStream = File.OpenRead(file)
    fileStream.CopyTo(entryStream)
    End Using
    End Using
    Next
    ' اعمال پسورد به فایل ZIP
    archive.Encryption = EncryptionAlgorithm.PkzipWeak
    archive.Password = password
    End Using


    ' برای استخراج فایل‌ها از فایل فشرده با پسورد
    Using archive As ZipArchive = ZipFile.Open(zipFilePath, ZipArchiveMode.Read)
    For Each entry As ZipArchiveEntry In archive.Entries
    Dim destinationPath As String = Path.Combine(sourceFolder, entry.FullName)
    entry.ExtractToFile(destinationPath, True)
    Next
    End Using
    End Sub
    End Module


    پسورد مورد نظر خود را در متغیر password قرار بدید و پس از ایجاد فایل ZIP، پسورد به آن اعمال میشه. و با استفاده از متد ExtractToFile می‌تونید فایل‌ها را از فایل ZIP با پسورد استخراج کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: فراخوانی نرم افزار وین رر برای فشرده سازی

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    Imports System.IO
    Imports System.IO.Compression


    Module Module1
    Sub Main()
    Dim sourceFolder As String = "Path\To\Source\Folder"
    Dim zipFilePath As String = "Path\To\Backup\Folder\backup.zip"
    Dim password As String = "YourPassword"


    ' ایجاد فایل فشرده با پسورد
    Using archive As ZipArchive = ZipFile.Open(zipFilePath, ZipArchiveMode.Create)
    For Each file As String In Directory.GetFiles(sourceFolder)
    Dim entry As ZipArchiveEntry = archive.CreateEntry(Path.GetFileName(file))
    Using entryStream As Stream = entry.Open()
    Using fileStream As FileStream = File.OpenRead(file)
    fileStream.CopyTo(entryStream)
    End Using
    End Using
    Next
    ' اعمال پسورد به فایل ZIP
    archive.Encryption = EncryptionAlgorithm.PkzipWeak
    archive.Password = password
    End Using


    ' برای استخراج فایل‌ها از فایل فشرده با پسورد
    Using archive As ZipArchive = ZipFile.Open(zipFilePath, ZipArchiveMode.Read)
    For Each entry As ZipArchiveEntry In archive.Entries
    Dim destinationPath As String = Path.Combine(sourceFolder, entry.FullName)
    entry.ExtractToFile(destinationPath, True)
    Next
    End Using
    End Sub
    End Module


    پسورد مورد نظر خود را در متغیر password قرار بدید و پس از ایجاد فایل ZIP، پسورد به آن اعمال میشه. و با استفاده از متد ExtractToFile می‌تونید فایل‌ها را از فایل ZIP با پسورد استخراج کنید.


    استاد عزیزم نتیجه اینطوری شد به چند ایراد برخورد کردم :
    Screenshot_2024_02_20_21_27_05.png
    آخرین ویرایش به وسیله saeidmobashery : سه شنبه 01 اسفند 1402 در 20:58 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: فراخوانی نرم افزار وین رر برای فشرده سازی

    این تغییرات را اعمال کنید و تست مجدد بفرمایید

    Imports System.IO
    Imports System.IO.Compression


    Module Module1
    Sub Main()
    Dim sourceFolder As String = "Path\To\Source\Folder"
    Dim zipFilePath As String = "Path\To\Backup\Folder\backup.zip"
    Dim password As String = "YourPassword"


    ' ایجاد فایل فشرده با پسورد
    Using archive As ZipArchive = ZipFile.Open(zipFilePath, ZipArchiveMode.Create)
    For Each file As String In Directory.GetFiles(sourceFolder)
    Dim entry As ZipArchiveEntry = archive.CreateEntry(Path.GetFileName(file))
    Using entryStream As Stream = entry.Open()
    Using fileStream As FileStream = File.OpenRead(file)
    fileStream.CopyTo(entryStream)
    End Using
    End Using
    Next

    ' اعمال پسورد به فایل ZIP
    archive.Encryption = ZipArchiveEncryption.PkzipWeak
    archive.Password = password
    End Using


    ' برای استخراج فایل‌ها از فایل فشرده با پسورد
    Using archive As ZipArchive = ZipFile.Open(zipFilePath, ZipArchiveMode.Read)
    For Each entry As ZipArchiveEntry In archive.Entries
    Dim destinationPath As String = Path.Combine(sourceFolder, entry.FullName)
    entry.ExtractToFile(destinationPath, True)
    Next
    End Using
    End Sub
    End Module

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: فراخوانی نرم افزار وین رر برای فشرده سازی

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    این تغییرات را اعمال کنید و تست مجدد بفرمایید

    Imports System.IO
    Imports System.IO.Compression


    Module Module1
    Sub Main()
    Dim sourceFolder As String = "Path\To\Source\Folder"
    Dim zipFilePath As String = "Path\To\Backup\Folder\backup.zip"
    Dim password As String = "YourPassword"


    ' ایجاد فایل فشرده با پسورد
    Using archive As ZipArchive = ZipFile.Open(zipFilePath, ZipArchiveMode.Create)
    For Each file As String In Directory.GetFiles(sourceFolder)
    Dim entry As ZipArchiveEntry = archive.CreateEntry(Path.GetFileName(file))
    Using entryStream As Stream = entry.Open()
    Using fileStream As FileStream = File.OpenRead(file)
    fileStream.CopyTo(entryStream)
    End Using
    End Using
    Next

    ' اعمال پسورد به فایل ZIP
    archive.Encryption = ZipArchiveEncryption.PkzipWeak
    archive.Password = password
    End Using


    ' برای استخراج فایل‌ها از فایل فشرده با پسورد
    Using archive As ZipArchive = ZipFile.Open(zipFilePath, ZipArchiveMode.Read)
    For Each entry As ZipArchiveEntry In archive.Entries
    Dim destinationPath As String = Path.Combine(sourceFolder, entry.FullName)
    entry.ExtractToFile(destinationPath, True)
    Next
    End Using
    End Sub
    End Module

    موفق نشدم استاد عزیز

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: فراخوانی نرم افزار وین رر برای فشرده سازی

    تاپیکی در همین سایت پیدا کردم به آدرس زیر :
    آموزش: ZiP و Unzip کردن فایل و فولدر ها به روش خیلی ساده ! (barnamenevis.org)

    کتابخانه زیر را دانلود کردم :
    https://barnamenevis.org/attachment....8&d=1268520557

    سپس به سهولت روی فایل و فولدر پسورد ست می‌کنه از طریق کد زیر :
    Screenshot_2024_02_24_15_32_19.png
    ولی مشکل بزرگی دارد :

    پس از فشرده کردن فایل ها وفتی فایل زیپ سیو شده را باز می‌کنیم مستقیم فایل‌ها را نمی‌بینیم و به ترتیب پوشه‌هایی که در مسیر دایرکتوری بوده‌اند در فایل زیپ قرار گرفته و باید تک تک آن‌ها را باز کنیم که به فایل‌ها برسیم


    مشکل دوم هم در استخراج است که محتویات فایل فشرده را در کنار فایل برنامه قرار می‌دهد با کد زیر :
    Screenshot_2024_02_24_16_40_55.png
    آخرین ویرایش به وسیله saeidmobashery : شنبه 05 اسفند 1402 در 16:11 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 25 دی 1393, 18:37 عصر
  2. گفتگو: بازی آلوین و جادوی سیاه (نوشته شده با ویژوال بیسیک دات نت)
    نوشته شده توسط Aryan.Software در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 07 دی 1393, 20:04 عصر
  3. حرفه ای: ادیت و شخصی سازی اسکریپت بازی تراوین 4
    نوشته شده توسط caspianmehdi در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 دی 1392, 22:17 عصر
  4. سوال: SHARE کردن پرینتر مجازی موجود در وبندوز مجازی برای ویندوز7 نصب شده؟
    نوشته شده توسط massahtafty در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 بهمن 1389, 13:39 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •