نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: فرمت بندی شرطی سلول های true/false اکسل با آیکون - Conditional Formatting with Icon Sets in Excel

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,061

    فرمت بندی شرطی سلول های true/false اکسل با آیکون - Conditional Formatting with Icon Sets in Excel

    شیت زیر را در نظر بگیرید:

    1.png

    اگر ستون Units In Stock رو به شکل زیر فرمت بندی شرطی کنیم:

    2.png

    نتیجه به شکل زیر خواهد شد:

    3.png

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,061

    نقل قول: فرمت بندی شرطی سلول های true/false اکسل با آیکون - Conditional Formatting with Icon Sets in

    حالا اگر همین ستون رو با Icon Set از نوع Traffic Light سه رنگ :

    4.png

    و با شرایط زیر فرمت بندی کنیم:

    5.png

    نتیجه به شکل زیر خواهد بود:

    6.png

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,061

    نقل قول: فرمت بندی شرطی سلول های true/false اکسل با آیکون - Conditional Formatting with Icon Sets in

    تا اینجا کار راحت هست و نکته خاصی هم نداره،
    حالا فرض کنید میخواهیم ستون Discontinued رو با Icon Set از نوع Indicator فرمت کنیم:

    7.png

    جوری که مقدار true با و false با X نمایش داده بشن.

    در قدم اول مقادیر true/false رو با مقادیر عددی 1/0 جایگزین میکنیم (چرا؟):

    8.png

    و بعد rule رو به یکی از دو شکل زیر تعریف میکنیم (به show icons only دقت کنید):

    10.png9.png

    که نتیجه اون به شکل زیر خواهد شد:

    11.png


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,061

    نقل قول: فرمت بندی شرطی سلول های true/false اکسل با آیکون - Conditional Formatting with Icon Sets in

    حالا فرض کنید میخواهیم در ستون Discontinued با double-click مقدار اون بین 0 و 1 جابجا بشه (toggle)،

    از Developer Tab گزینه Visual Basic رو انتخاب میکنیم:

    12.png

    و مطمئن میشیم که sheet درست رو انتخاب کردیم:

    13.png
    و رخداد BeforeDoubleClick رو انتخاب میکنیم:

    14.png

    و کد زیر رو مینویسیم:

    Option Explicit

    Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
    If Not Intersect(Target, Range("C2:C10")) Is Nothing Then
    Cancel = True
    With Target
    If .Value = "" Or .Value = 0 Then
    .Value = 1
    Else
    .Value = 0
    End If
    End With
    End If
    End Sub

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: فرمت بندی شرطی سلول های true/false اکسل با آیکون - Conditional Formatting with Icon Sets in

    سلام و به دنیا سپاس و قدردانی بابت آموزشهای مفید و خوبتون امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشید
    مطالب بسیار عالی و کامل بود فقط چند تا سوال داشتم

    اول اینکه امکان کد نویسی برای رویداد کلیک وجود نداره ؟ چون تو لیست فقط دبل کلیک بود وقتی هم تغییر به کلیک میکنم کار نمیکنه
    دوم چرا کدها ذخیره نمیشه ؟ باذخیره کد خطا میده درحالی که کد تو برنامه کار میکنه با بستن فایل کد هم حذف میشه!
    سوم تاپیک اخبری که ایجاد کردم درهمین زمینه با توجه به مطالب جامع تون غیر ضروری به نظر میاد ولی نمیتونم حذف کنم لطف کنید تاپیک اضافی منو پاک کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,061

    نقل قول: فرمت بندی شرطی سلول های true/false اکسل با آیکون - Conditional Formatting with Icon Sets in

    سلام و به دنیا سپاس و قدردانی بابت آموزشهای مفید و خوبتون امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشید
    سلام دوباره، و تشکر از لطف شما. متقابلا برای شما آرزوی موفقیت بیشتر دارم.

    امکان کد نویسی برای رویداد کلیک وجود نداره ؟ چون تو لیست فقط دبل کلیک بود وقتی هم تغییر به کلیک میکنم کار نمیکنه
    نه،
    این رویداد براش تعریف نشده.
    ولی از همون رویداد پیشفرض SelectionChange میتونین استفاده کنین و target.address رو چک کنین که کدوم سلول کلیک شده.

    شما همین کد پست 4 رو میتونین در این رویداد استفاده کنین - البته باید cancel=true رو بردارین!
    و رفتار toggle با کلیک خواهد بود.

    چرا کدها ذخیره نمیشه ؟ باذخیره کد خطا میده درحالی که کد تو برنامه کار میکنه با بستن فایل کد هم حذف میشه!
    خطا نمیده،
    در واقع میپرسه که میخواین به فرمت xlsm (macro enabled) ذخیره بشه،
    یا همون فرمت ساده بدون کد و ماکرو (xlsx) :

    15.png

    اینجا باید No رو بزنین و بعد فایل رو به شکل زیر save کنین:

    16.png

    به این ترتیب کدها در فایل اکسل شما ذخیره میشه.

    اگر Yes رو بزنین فایل بدون کد و ماکرو ذخیره میشه.

    آیکون این فایل ها هم متفاوت هست:

    17.png

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار abdoreza57
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    دنياي آمال و آرزوها
    پست
    499

    نقل قول: فرمت بندی شرطی سلول های true/false اکسل با آیکون - Conditional Formatting with Icon Sets in

    بازم ممنون
    کامل تر این نمیشه .
    همیشه پایدار باشید استاد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم عملکرد conditional formatting ‌در فرم
    نوشته شده توسط javad54 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 آبان 1392, 20:05 عصر
  2. سوال: conditional formatting
    نوشته شده توسط جهان نما در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 فروردین 1392, 19:40 عصر
  3. سوال: Conditional formatting
    نوشته شده توسط alijoon2000 در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 24 دی 1390, 06:26 صبح
  4. سوال: افزايش بيش از 3 شرط در Conditional Formatting
    نوشته شده توسط ali7725444 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آبان 1388, 10:47 صبح
  5. conditional formatting
    نوشته شده توسط انگوران در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 28 بهمن 1386, 17:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •