نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خالی شدن تکست باکس با انتخاب تکست باکس توسط دکمه تب

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    Post خالی شدن تکست باکس با انتخاب تکست باکس توسط دکمه تب

    سلام بر اساتید عزیز

    تکست باکسی دارم که می‌خواهم زمانی که با زدن دکمه تب آن را انتخاب می‌کنم متن داخلش پاک شود

    رویدادهای زیر را چک کردم نتیجه نگرفتم
    TabIndexChanged
    TabStopChanged
    AcceptsTabChanged

    راهکاری مد نظر دارید ؟

    سپاس از حضور دوستان و اساتید اهل فن در این سایت به واقع مفید
    آخرین ویرایش به وسیله saeidmobashery : پنج شنبه 03 اسفند 1402 در 12:00 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: خالی شدن تکست باکس با انتخاب تکست باکس توسط دکمه تب

    با کمی وقت گذاشتن و سرچ در سایت موارد زیادی هست که سوالات ماپاسخ داده حتی اگر پاسخ صددرصدی نباشه ، میتونیم خلاقیت خودمون رو بکار بندازیم و ایده بگیریم سوالاتی از این دست فکر میکنم نیاز به پست زدن مجدد نداشته باشه .


    Private Sub Form1_KeyDown(sender As Object, e As KeyEventArgs) Handles MyBase.KeyDown 
    If e.KeyCode = Keys.Tab Then
    TextBox1.Text = String.Empty
    End If
    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: خالی شدن تکست باکس با انتخاب تکست باکس توسط دکمه تب

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    با کمی وقت گذاشتن و سرچ در سایت موارد زیادی هست که سوالات ماپاسخ داده حتی اگر پاسخ صددرصدی نباشه ، میتونیم خلاقیت خودمون رو بکار بندازیم و ایده بگیریم سوالاتی از این دست فکر میکنم نیاز به پست زدن مجدد نداشته باشه .


    Private Sub Form1_KeyDown(sender As Object, e As KeyEventArgs) Handles MyBase.KeyDown 
    If e.KeyCode = Keys.Tab Then
    TextBox1.Text = String.Empty
    End If
    End Sub

    سپاس از حضور سرکار خانم پارسایی استاد عزیزم
    به روی دو دیده بیشتر از گذشته مطالب سایت را مطالعه خواهم کرد

    استاد نتیجه نداد
    Private Sub WinData_Form_KeyDown(sender As Object, e As KeyEventArgs) Handles MyBase.KeyDown
    If e.KeyCode = Keys.Tab Then Conversion_TextBox.Text = String.Empty
    End Sub

    ویژگی کی پرس فرم هم فعال است
    آخرین ویرایش به وسیله saeidmobashery : پنج شنبه 03 اسفند 1402 در 09:47 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: خالی شدن تکست باکس با انتخاب تکست باکس توسط دکمه تب

    به صورت پیش فرض ویژگی KeyDown برای تب تعریف شده لذا با ویژگی KeyUp باید برای کلید تب برنامه ریزی کرد
    در کد زیر ActiveControl.TabIndex به ما کمک می‌کند تا برنامه هر زمان که شماره تب به شماره تب هدف مورد نظر ما رسید کارش را انجام دهد

    Private Sub WinData_Form_KeyUp(sender As Object, e As KeyEventArgs) Handles Me.KeyUp
    If (e.KeyCode = Keys.Tab) * (ActiveControl.TabIndex = Conversion_TextBox.TabIndex) Then Conversion_TextBox.Text = String.Empty
    End Sub

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: خالی شدن تکست باکس با انتخاب تکست باکس توسط دکمه تب

    برای اطمینان این کد رو تست کردم

      Private Sub TextBox1_PreviewKeyDown(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.PreviewKeyDownEventArgs) Handles TextBox1.PreviewKeyDown 
    If e.KeyCode = Keys.Tab Then
    TextBox1.Text = ""
    e.IsInputKey = True
    End If
    End Sub

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: خالی شدن تکست باکس با انتخاب تکست باکس توسط دکمه تب

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    برای اطمینان این کد رو تست کردم

      Private Sub TextBox1_PreviewKeyDown(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.PreviewKeyDownEventArgs) Handles TextBox1.PreviewKeyDown 
    If e.KeyCode = Keys.Tab Then
    TextBox1.Text = ""
    e.IsInputKey = True
    End If
    End Sub

    سپاس از حضور شما استاد گرانقدر در این سایت به واقع مفید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: واکشی رکوردی مشخص از پایگاه داده توسط تکست باکس
    نوشته شده توسط ZivehDesigne در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 25 دی 1392, 10:31 صبح
  2. سوال: آپدیت کردن دیتا بیس توسط دیتاست از روی تکست باکس
    نوشته شده توسط ATalebD99 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مهر 1392, 23:23 عصر
  3. ساخت رکوردست مجازی برای پرینت تکست باکس توسط دیتاریپورت
    نوشته شده توسط javadt در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1388, 23:05 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 اسفند 1386, 03:03 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •