نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دریافت متغیر از dll به فرم اصلی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    Question دریافت متغیر از dll به فرم اصلی

    سلام بر دوستان و اساتید گرامی

    بعد از این که سابروتین کار می‌کند مقدار متغیر پابلیک بروز نمی‌شود

    مشکل از کجاست ؟


    Screenshot_2024_02_22_18_14_39.png

    این در واقع یک فرم به صورت dll است که به پروژه دیگری اضافه می‌شود

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: دریافت متغیر از dll به فرم اصلی

    به نظرم مشکل اینه که متغیر ExportInputHub به عنوان متغیر عمومی در فرم InputHub_Form تعریف شده و تغییراتی که در آن اعمال می‌شه، در فرم اصلی که این فرم به آن متصل شده، بازنمی‌گرده. بهتره از یک روش دیگه ای برای انتقال مقدار از یک فرم به فرم دیگر استفاده کنید.
    یکی از روش‌های معمول برای این کار، استفاده از پراپرتی‌ها یا توابع Get و Set هستش . این کد رو ببینید اگر توضیحات خواستید بفرمایید .

    Public Class InputHub_Form
    Private _exportInputHub As String = "2"

    Public Property ExportInputHub() As String
    Get
    Return _exportInputHub
    End Get
    Set(value As String)
    _exportInputHub = value
    End Set
    End Property


    Private Sub Ok_Button_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Ok_Button.Click
    ExportInputHub = InputHub_TextBox.Text
    MsgBox(ExportInputHub)
    End Sub
    End Class

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 فروردین 1397, 00:42 صبح
  2. پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1391, 07:25 صبح
  3. سوال: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط R2du-soft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 21:11 عصر
  4. سوال: من میخوام حافظه موجود در یک متغیر int را بدون عوض شدن محتوا در یک متغیر float بریزم
    نوشته شده توسط mhamohsen در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 دی 1389, 15:38 عصر
  5. تغییر محتوای یک متغیر BaseCollection در هنگام تعریف متغیر دیگر!
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 خرداد 1389, 10:29 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •