نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تایید کردن یک موزد از چک باکس در سابفرم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    تایید کردن یک موزد از چک باکس در سابفرم

    با عرض سلام و شب به خیر خدمت دوستان و اساتید
    در نمونه پیوستی با چه کدی میشه جلوی انتخاب بیشتر از یک مورد ( چک باکس ) در سابفرم رو گرفت و اگر کاربر چک باکسی رو انتخاب کرد و در صورتیکه چک باکس دوم رو انتخاب کنه پیغام اینکه یک مورد انتخاب شده صادر بشه و نتونه انتخاب کنه ممنون میشم راهنمایی کنین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    806

    نقل قول: تایید کردن یک موزد از چک باکس در سابفرم

    سلام
    چرا در رویداد کمند باتن ذخیره کد اضافه شدن رکورد جدید بکار برده ای که با هر کلیک بر روی اون یک رکورد خالی در جدول ایجاد میشه؟
    ضمنا در سابفرم میتونی یک کمند باتن در حالت شفاف (Transparent) ایجاد کنی وبر روی txt2 قرار بدهی و مستقیماچک باکس رو انتخاب یا از حالت انتخاب خارج کنی که دیگه نیاز به کمند باتن تائید هم نباشه
    مثل نمونه اصلاح شده ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : شنبه 05 اسفند 1402 در 05:29 صبح دلیل: ..................................

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: تایید کردن یک موزد از چک باکس در سابفرم

    با سلام خدمت استاد بهرامی بزرگوار .
    ممنون بابت راهنمایی ارزشمندتون مثل همیشه پر از ایده و خلاقیت . سپاس بیکران

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    806

    نقل قول: تایید کردن یک موزد از چک باکس در سابفرم

    نقل قول نوشته شده توسط reza_1199 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت استاد بهرامی بزرگوار .
    ممنون بابت راهنمایی ارزشمندتون مثل همیشه پر از ایده و خلاقیت . سپاس بیکران
    سلام
    خواهش میکنم
    من در نمونه پست قبل یرای کنترل انتخاب بیش از یک مورد یک فیلد از نوع چک باکس در جدول ایجاد کردم که در نمونه جدید اون فیلد رو از جدول حذف کرده ام
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: تایید کردن یک موزد از چک باکس در سابفرم

    استاد بهرامی سلام مجدد
    در نمونه قبلی مونده بودم که باید یه فیلد به جدول شلوغم اضافه کنم و حالا بیا و درستش کن ولی دستتون درد نکنه با این نمونه ارسالیتون کاری کردید کارستون الحق که استادی حقتونه واقعا ازتون بینهایت تشکر میکنم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: تایید کردن یک موزد از چک باکس در سابفرم

    استاد بهرامی یه مشکلی هست . به فرض مورد اول رو تایید میکنیم و بعدش مورد دوم رو بخواهیم تایید کنیم پیغام شما مجاز به انتخاب ... میاد که در این مورد فکر میکنم ایراد از سوال بنده است که در آن واحد چک کنه تا کاربر بیشتر از یه مورد نتونه انتخاب کنه ممنون میشم بررسی کنین

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    806

    نقل قول: تایید کردن یک موزد از چک باکس در سابفرم

    نقل قول نوشته شده توسط reza_1199 مشاهده تاپیک
    استاد بهرامی یه مشکلی هست . به فرض مورد اول رو تایید میکنیم و بعدش مورد دوم رو بخواهیم تایید کنیم پیغام شما مجاز به انتخاب ... میاد که در این مورد فکر میکنم ایراد از سوال بنده است که در آن واحد چک کنه تا کاربر بیشتر از یه مورد نتونه انتخاب کنه ممنون میشم بررسی کنین
    به آخر اون کدها عبارت زیر رو اضافه کن درست میشه

    Strmultirec = ""

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: تایید کردن یک موزد از چک باکس در سابفرم

    ممنون استاد بهرامی و معذرت از بابت زحمت مجدد . واقعیت امر انقدر لطف شما به اینجانب و کلیه کاربران و دانش آموختگان این سایت زیاده که من به نوعی احساس خجالت و شرمندگی کردم و به نوعی این سوال رو مطرح نکردم و از این بابت عذر تقصیر
    من در فایل نمونه قبلی کدی رو اضافه کردم به این صورت که بیاد و chk1 رو برابر با false کنه بعد از اخطار دادن و از کدهای دیگه ای هم به غیر از نمونه
    Dim ctl As Control
    For Each ctl In Me.sub1.Controls
    If ctl.ControlType = acCheckBox Then
    ctl.Value = False
    End If
    Next ctl
    استفاده کردم که همه اونها فقط فیلدی که کنترل بروی اونها قرار داره رو به صورت false قرار میده برای همین ممنون و سپاسگزار خواهم بود در صورت امکان نگاهی به این نمونه بندازید . سپاس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    806

    نقل قول: تایید کردن یک موزد از چک باکس در سابفرم

    نقل قول نوشته شده توسط reza_1199 مشاهده تاپیک
    ممنون استاد بهرامی و معذرت از بابت زحمت مجدد . واقعیت امر انقدر لطف شما به اینجانب و کلیه کاربران و دانش آموختگان این سایت زیاده که من به نوعی احساس خجالت و شرمندگی کردم و به نوعی این سوال رو مطرح نکردم و از این بابت عذر تقصیر
    من در فایل نمونه قبلی کدی رو اضافه کردم به این صورت که بیاد و chk1 رو برابر با false کنه بعد از اخطار دادن و از کدهای دیگه ای هم به غیر از نمونه
    Dim ctl As Control
    For Each ctl In Me.sub1.Controls
    If ctl.ControlType = acCheckBox Then
    ctl.Value = False
    End If
    Next ctl
    استفاده کردم که همه اونها فقط فیلدی که کنترل بروی اونها قرار داره رو به صورت false قرار میده برای همین ممنون و سپاسگزار خواهم بود در صورت امکان نگاهی به این نمونه بندازید . سپاس
    خواهش می کنم!
    کدهای زیر رو جایگزین کدهای قبلی کن :

    Dim I As Integer
    If Left(Strmultirec, 1) = "," Then Strmultirec = Right(Strmultirec, Len(Strmultirec) - 1)
    If Len(Strmultirec) - Len(Replace(Strmultirec, ",", "")) > 0 Then
    MsgBox "ÔãÇ ãÌÇÒ Èå ÇäÊÎÇÈ ÈíÔÊÑ ÇÒ í˜ Ñ˜æÑÏ äãí ÈÇÔíÏ"
    For I = 0 To Len(Strmultirec) - Len(Replace(Strmultirec, ",", ""))
    DoCmd.RunSQL "UPDATE Table1 SET Table1.taeed =false where(id=" & Split(Strmultirec, ",")(I) & ") "
    Next
    End If
    sub1.Requery
    Strmultirec = ""

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: تایید کردن یک موزد از چک باکس در سابفرم

    عااااااالی استاد بسیااااااار ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: لطفا در یک پروژه آموزشی ساده CRUD راهنمایی بفرمایید.
    نوشته شده توسط Habib216 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 دی 1398, 22:58 عصر
  2. آموزش: آموزش صفر تا صد ارسال ایمیل در Asp.net MVC در قالب پروژه ی تایید حساب
    نوشته شده توسط reza9025 در بخش آگهی‌ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1394, 06:17 صبح
  3. آیا با قدرت ابزار متااسپلویت آشنایید؟ آموزش را علمی آغاز کنید
    نوشته شده توسط C3phalex1n_0x در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1392, 10:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •