نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: به روز رسانی سابفرم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    160

    به روز رسانی سابفرم

    با سلام
    برای به روزرسانی سابفرم از دستور زیر استفاده میکنم

    me.subform.requery

    اما انجام نمیشود

    راه حل دیگری دارد؟
    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: به روز رسانی سابفرم

    اینم امتحان کن ببین جواب میده
    forms!formname!subname.requery
    forms!formname!subname.form.requery

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    160

    نقل قول: به روز رسانی سابفرم

    سپاسگزارم
    متاسفانه نشد.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: به روز رسانی سابفرم

    اگه میتونی نمونه بزار

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    160

    نقل قول: به روز رسانی سابفرم

    نقل قول نوشته شده توسط reza_1199 مشاهده تاپیک
    اگه میتونی نمونه بزار
    بله حتما
    Database15.rar

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: به روز رسانی سابفرم

    فیلد ID خاصیت INDEX رو برابر با Yes (No Duplicates) قرار دادم تا کاربر نتونه کد پرسنلی تکراری وارد کنه
    فیلد ID رو به فرمتون اضافه کردم
    توسط کویری آپدیت رکوردهایی که داخل فیلد هاتون وارد میکنید به شرط اینکه ID برابر با رکورد روی فرمتون باشه آپدیت میکنه داخل جدول TABLE1
    در هنگام ذخیره کردن از کاربر جهت ذخیره سوال میکنه در صورت تایید ذخیره در غیر این صورت فیلد هاتون رو خالی میکنه
    بعد از ذخیره کردن سابفرم رو REQUERY میکنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    160

    نقل قول: به روز رسانی سابفرم

    نقل قول نوشته شده توسط reza_1199 مشاهده تاپیک
    فیلد ID خاصیت INDEX رو برابر با Yes (No Duplicates) قرار دادم تا کاربر نتونه کد پرسنلی تکراری وارد کنه
    فیلد ID رو به فرمتون اضافه کردم
    توسط کویری آپدیت رکوردهایی که داخل فیلد هاتون وارد میکنید به شرط اینکه ID برابر با رکورد روی فرمتون باشه آپدیت میکنه داخل جدول TABLE1
    در هنگام ذخیره کردن از کاربر جهت ذخیره سوال میکنه در صورت تایید ذخیره در غیر این صورت فیلد هاتون رو خالی میکنه
    بعد از ذخیره کردن سابفرم رو REQUERY میکنه
    سپاسگزارم دوست عزیز

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    160

    نقل قول: به روز رسانی سابفرم

    مسئله ای که دارد
    1- اگر Required فیلد Code بله یا Yes باشد هنگام انصراف از ذخیره، پیغام خطا میدهد چراکه فیلد نمی تواند خالی باشد (Me.Code = "")
    2- اگر Required فیلد Code را No قرار دهیم، پس از انصراف از ذخیره، رکورد خالی ذخیره می شود.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: به روز رسانی سابفرم

    این رو چک کن
    اول میاد چک میکنه کد پرسنلی خالی نباشه
    در صورتیکه خالی نبود ذخیره میکنه و اگه انصراف بدین ذخیره نمیکنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    160

    نقل قول: به روز رسانی سابفرم

    نقل قول نوشته شده توسط reza_1199 مشاهده تاپیک
    این رو چک کن
    اول میاد چک میکنه کد پرسنلی خالی نباشه
    در صورتیکه خالی نبود ذخیره میکنه و اگه انصراف بدین ذخیره نمیکنه
    سپاسگزارم
    عالی

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    160

    نقل قول: به روز رسانی سابفرم

    با تشکر فراوان از پاسخگویی شما دوست عزیز
    اگر اجازه بدین یک مسئله دیگه هم در همین رابطه عرض کنم

    بعد از پر کردن فیلدها، اگر کلید Tab را بزنیم و از دکمه Save عبور کنیم باز هم اطلاعات ذخیره میشوند (بدون تایید)

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: به روز رسانی سابفرم

    در خاصیت on key down از این کد استفاده کن ببین جواب میده
    If KeyCode = 9 Then
    KeyCode = 0
    End If

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    160

    نقل قول: به روز رسانی سابفرم

    نقل قول نوشته شده توسط reza_1199 مشاهده تاپیک
    در خاصیت on key down از این کد استفاده کن ببین جواب میده
    If KeyCode = 9 Then
    KeyCode = 0
    End If
    نه متاسفانه
    ذخیره می شود

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: به روز رسانی سابفرم

    در خاصیت key down مربوط به باتن قرار دادین

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: به روز رسانی سابفرم

    یه نمونه برایتان به صورت unbound تهیه کردم اینم یه نگاه بنداز به نظر من فرم های unbound کار آمد تر هست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    160

    نقل قول: به روز رسانی سابفرم

    نقل قول نوشته شده توسط reza_1199 مشاهده تاپیک
    یه نمونه برایتان به صورت unbound تهیه کردم اینم یه نگاه بنداز به نظر من فرم های unbound کار آمد تر هست
    key down باتن

    سپاسگزارم

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    البرز
    سن
    52
    پست
    160

    نقل قول: به روز رسانی سابفرم

    سلام
    بسیار عالی
    جهت بهبود برنامه عرض میکنم. اگر بتواند تکراری بودن کد را هم تشخیص دهد عالی تر می شود (خط rst.Update)

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1391, 12:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •