نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جداسازی حروف یک رشته و ریختن در آرایه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1402
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    30

    Question جداسازی حروف یک رشته و ریختن در آرایه

    سلام و عرض ادب
    دوستان من الان یه رشته دارم که میخوام حروف اون جدا بشه و در یک آرایه ریخته بشه؛ مانند مثال زیر:
    string Text = "Hello World";
    myArray[0] = "H";
    myArray[1] = "e";
    myArray[2] = "l";
    myArray[3] = "l";
    myArray[4] = "o";
    myArray[5] = " ";
    myArray[6] = "W";
    myArray[7] = "o";
    myArray[8] = "r";
    myArray[9] = "l";
    myArray[10] = "d";


    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: جداسازی حروف یک رشته و ریختن در آرایه

    سلام

    char[] w = eee.ToArray();
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1402
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    30

    نقل قول: جداسازی حروف یک رشته و ریختن در آرایه

    سلام، خیلی ممنون

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1402
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    30

    نقل قول: جداسازی حروف یک رشته و ریختن در آرایه

    سلام مجدد، ببخشید چطور میشه []char رو به []string تبدیل کرد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: جداسازی حروف یک رشته و ریختن در آرایه

    نقل قول نوشته شده توسط ُِMohammadSina مشاهده تاپیک
    سلام مجدد، ببخشید چطور میشه []char رو به []string تبدیل کرد؟

    string[] stringArray = charArray.Select(c => c.ToString()).ToArray();

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1402
    محل زندگی
    کهکشان راه شیری
    پست
    30

    نقل قول: جداسازی حروف یک رشته و ریختن در آرایه

    سلام، ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: جداسازی حروف یک رشته و ریختن در آرایه

    نقل قول نوشته شده توسط ُِMohammadSina مشاهده تاپیک
    سلام و عرض ادب
    دوستان من الان یه رشته دارم که میخوام حروف اون جدا بشه و در یک آرایه ریخته بشه؛ مانند مثال زیر:
    string Text = "Hello World";
    myArray[0] = "H";
    myArray[1] = "e";
    myArray[2] = "l";
    myArray[3] = "l";
    myArray[4] = "o";
    myArray[5] = " ";
    myArray[6] = "W";
    myArray[7] = "o";
    myArray[8] = "r";
    myArray[9] = "l";
    myArray[10] = "d";


    ممنون
    سلام به همه.
    اگر از دات نت استفاده می کنید نیاز به تبدیل نیست خود متغیر با نوع String تشکیل شده از Char هست که متغیر شما Text اگر بخواهید یک کاراکتر از اون رو صدا بزنید Text[x]
    در اصل متغیری با نوع String آرایه ای از Char یا کاراکترها است.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1394, 15:51 عصر
  2. آموزش: دانلود رایگان فیلم های آموزشی الگوریتم های بهینه سازی شبکه عصبی منطق فازی هوش مصنوعی مهندسی صنایع و
    نوشته شده توسط sptspt در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 تیر 1393, 10:26 صبح
  3. فراخوان متخصص جهت کار در تیم بازی سازی بازی پرو
    نوشته شده توسط amir22448 در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1392, 00:08 صبح
  4. گفتگو: فراخوان متخصص جهت کار در تیم بازی سازی بازی پرو
    نوشته شده توسط amir22448 در بخش آگهی‌ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1392, 23:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •