نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کپی اطلاعات پیش فرض از آخرین رکورد و ثبت آن در رکورد جدید

  1. #1

    Post کپی اطلاعات پیش فرض از آخرین رکورد و ثبت آن در رکورد جدید

    سلام به همه اساتید محترم
    من یک فایل نمونه به پیوست خدمتتون ارسال می کنم ممنون میشم اگه بنده رو راهنمایی یا فایل نمونه رو اصلاح کنید
    سوال من اینه که من یک فرم ثبت اطلاعات دارم که به عنوان مثال اسم 3 تا کاربر رو وارد کردم . من میخوام با زدن دکمه افزودن مخاطب جدید از اطلاعات آخرین رکورد وارده شده من که به اسم (رضا خسروی ) هست یک کپی بگیره و به عنوان پیش فرض در رکورد جدید من ثبت کنه . من میخوام این اتفاق هر بار که دکمه افزودن رو میزنم از آخرین رکورد کپی و در رکورد جدید من ثبت بشه
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip tx.zip‏ (71.5 کیلوبایت, 5 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: کپی اطلاعات پیش فرض از آخرین رکورد و ثبت آن در رکورد جدید

    سلام و شب خوش
    یه تکست باکس در فرمت بضورت unbound قرار بده (text18) و در خاصیت control source اون اینو بنویس جهت استخراج آخرین شماره
    = DMax("id", "tbln")
    بعد یه کامند باتن روی فرمت قرار بده به فرض بنام افزودن cmd1 با شرط اینکه نام فرمت همون frm2 هست
    Private Sub cmd1_Click()


    DoCmd.GoToRecord , , acNewRec




    Forms!frm2!name = DLookup("name", "tbln", "id=forms!frm2!text18")
    Forms!frm2!famili = DLookup("famili", "tbln", "id=forms!frm2!text18")
    End Sub

  3. #3

    نقل قول: کپی اطلاعات پیش فرض از آخرین رکورد و ثبت آن در رکورد جدید

    نقل قول نوشته شده توسط reza_1199 مشاهده تاپیک
    سلام و شب خوش
    یه تکست باکس در فرمت بضورت unbound قرار بده (text18) و در خاصیت control source اون اینو بنویس جهت استخراج آخرین شماره
    = DMax("id", "tbln")
    بعد یه کامند باتن روی فرمت قرار بده به فرض بنام افزودن cmd1 با شرط اینکه نام فرمت همون frm2 هست
    Private Sub cmd1_Click()


    DoCmd.GoToRecord , , acNewRec




    Forms!frm2!name = DLookup("name", "tbln", "id=forms!frm2!text18")
    Forms!frm2!famili = DLookup("famili", "tbln", "id=forms!frm2!text18")
    End Sub
    سلام ممنون و سپاسگزارم از شما دوست عزیز
    من یک نکته بگم اونم اینکه من این یک فایل نمونه هست و فایل اصلی من نیست . تعداد فیلدهای من زیاد هستن آیا راه دیگه وجود داره ؟ یا باید برای تک تک فیلد ها کد رو تکرار کنم ؟

    من یک مشکل دیگه داخل برنامه دارم اینه که در قسمت control source هر کدی که بخوام بنویسم ارور میده الان من کد شما DMax("id", "tbln")= رو نوشتم به من ارور زیر رو نشون میده شما میدونید مشکلش چیه ؟
    e1.jpg


    بعد من کد رو دوباره تغییر دادم و یک پیغام دیگه به من نمایش داد
    e2.jpg

    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید من این مشکل رو در کل برنامه دارم و اصلا هر کدی مینویسم این مشکل رو دارم. میشه کد رو بصورت ماژول بنویسم و به تکس باکس اضافه کنم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    194

    نقل قول: کپی اطلاعات پیش فرض از آخرین رکورد و ثبت آن در رکورد جدید

    سلام . کد نوشته شده در کنترل سورس تکست باکس رو بعد از کد newrecord دستور کامند باتن بنویس و کنترل سورس رو پاک کن
    Me.text18=dmax("id","tbln") اگه خطا داد بجای me.text18 بنویس
    Forms!frm2!text18
    ببین جواب میده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: کپی اطلاعات پیش فرض از آخرین رکورد و ثبت آن در رکورد جدید

    نقل قول نوشته شده توسط Nader700 مشاهده تاپیک
    سلام به همه اساتید محترم
    من یک فایل نمونه به پیوست خدمتتون ارسال می کنم ممنون میشم اگه بنده رو راهنمایی یا فایل نمونه رو اصلاح کنید
    سوال من اینه که من یک فرم ثبت اطلاعات دارم که به عنوان مثال اسم 3 تا کاربر رو وارد کردم . من میخوام با زدن دکمه افزودن مخاطب جدید از اطلاعات آخرین رکورد وارده شده من که به اسم (رضا خسروی ) هست یک کپی بگیره و به عنوان پیش فرض در رکورد جدید من ثبت کنه . من میخوام این اتفاق هر بار که دکمه افزودن رو میزنم از آخرین رکورد کپی و در رکورد جدید من ثبت بشه
    با تشکر
    سلام
    بهتره از کدهای زیر در رویداد کلیک کمند باتن افزودن مخاطب جدید استفاده کنی :

    On Error Resume Next
    Dim ctl As Control
    DoCmd.GoToRecord , , acLast
    For Each ctl In Me.Controls
    If ctl.ControlType = acTextBox Or ctl.ControlType = acComboBox Then
    ctl.Tag = ctl.value
    End If
    Next ctl
    DoCmd.GoToRecord , , acNewRec
    For Each ctl In Me.Controls
    If ctl.ControlType = acTextBox Or ctl.ControlType = acComboBox Then
    ctl.value = ctl.Tag
    End If
    Next ctl

    همونطور که می بینی در این کدها در حلقه اول For Each مقدار یا ارزش تمام کنترل های درج شده بر روی فرم که از نوع TextBox یا ComboBoxمیباشند در خصوصیت Tag این کنترل قرار می گیرند بعد از اتمام عملیات حلقه اول عمل افزودن رکورد جدید صورت میگیرد . در مرحله بعد یا در حلقه دوم For Each باید عکس چرخه اول صورت بگیرد، یعنی باید مقدار درج شده در خصوصیت Tag کنترل های فوق برابر با مقدار ارزش آنها شود
    ضمنا بنده در این کدها فرض را بر این گذاشته ام که بروی فرم از کنترل کمبوباکس هم استفاده می کنی و اگر مطمئن هستین که از این کنترل استفاده نمی کنین میتوانی Or ctl.ControlType = acComboBox را از کدهای فوق حذف کنین
    یا علی
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : دوشنبه 21 اسفند 1402 در 09:46 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,057

    نقل قول: کپی اطلاعات پیش فرض از آخرین رکورد و ثبت آن در رکورد جدید

    سلام جناب بهرامی و روز شما خوش

    اینجور به نظر میرسه که دوستمون در نظر داره دیتا آخرین رکورد با توجه به اسم مشخص شده رو بگیره،
    یعنی الزاما آخرین رکورد جدول نیست - اگر اینجور باشه یک ویرایش کوچیک نیاز هست.

    و این که لطفا کنترل های از نوع checkbox و listbox رو هم در نظر بگیرین.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: کپی اطلاعات پیش فرض از آخرین رکورد و ثبت آن در رکورد جدید

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    سلام جناب بهرامی و روز شما خوش

    اینجور به نظر میرسه که دوستمون در نظر داره دیتا آخرین رکورد با توجه به اسم مشخص شده رو بگیره،
    یعنی الزاما آخرین رکورد جدول نیست - اگر اینجور باشه یک ویرایش کوچیک نیاز هست.

    و این که لطفا کنترل های از نوع checkbox و listbox رو هم در نظر بگیرین.
    نقل قول نوشته شده توسط Nader700 مشاهده تاپیک
    من میخوام این اتفاق هر بار که دکمه افزودن رو میزنم از آخرین رکورد کپی و در رکورد جدید من ثبت بشه
    با تشکر

    سلام و روز شما هم خوش استاد !
    اگر چنین باشه که شما میفرمائید پس لزومی به درج دستور DoCmd.GoToRecord , , acLast در ابتدای کدها نیست.
    در خصوص در نظر گرفتن کنترل های از نوع checkbox و listbox هم ببینیم دوستمون چه نظری دارند .

  8. #8

    نقل قول: کپی اطلاعات پیش فرض از آخرین رکورد و ثبت آن در رکورد جدید

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام و روز شما هم خوش استاد !
    اگر چنین باشه که شما میفرمائید پس لزومی به درج دستور DoCmd.GoToRecord , , acLast در ابتدای کدها نیست.
    در خصوص در نظر گرفتن کنترل های از نوع checkbox و listbox هم ببینیم دوستمون چه نظری دارند .
    سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم
    استاد بهرامی عزیز در خصوص در نظر گرفتن کنترل های از نوع checkbox و listbox هم اگه راهنمایی بفرمایید که کدها رو چطوری تغییر بدم ممنون و سپاسگزار میشم چون روی فرم از اونها هم استفاده شده .

    در ضمن اگه پست آخر تاپیک کمک فوری (سوال تخصصی) رو چک بفرمایید یه دنیا ممنون میشم .

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837

    نقل قول: کپی اطلاعات پیش فرض از آخرین رکورد و ثبت آن در رکورد جدید

    DoCmd.GoToRecord , , acLast

    t1=me.texbox1
    ...................
    DoCmd.GoToRecord , , acNew
    me.textbox1=t1

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,057

    نقل قول: کپی اطلاعات پیش فرض از آخرین رکورد و ثبت آن در رکورد جدید

    نقل قول نوشته شده توسط moustafa مشاهده تاپیک
    DoCmd.GoToRecord , , acLast

    t1=me.texbox1
    ...................
    DoCmd.GoToRecord , , acNew
    me.textbox1=t1
    چون تعداد فیلدهای فرم زیاد هست (طبق گفته استارتر تاپیک در پست 3)،
    به حلقه (مشابه آنچه در پست 5 آمده) نیاز هست - البته شاید فقط یک حلقه کافی باشه.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 آذر 1395, 17:17 عصر
  2. حرفه ای: ارسال پیام سررسید در پی اچ پی
    نوشته شده توسط hossein-jm در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 مرداد 1394, 14:32 عصر
  3. مچ کردن progressBar با دستور کپی WshShell.Run (نمایش درصد پیشرفت هنگام کپی)
    نوشته شده توسط R2du-soft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 01 آذر 1392, 19:10 عصر
  4. حرفه ای: آیا امکان طراحی مسترپیج با پی اچ پی هست؟
    نوشته شده توسط Hadiir.net در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1390, 09:10 صبح
  5. گفتگو: مباحث پیشرفته در پی اچ پی
    نوشته شده توسط amirepsilon در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1387, 21:33 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •