صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 130

نام تاپیک: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

  1. #41
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    سعی کنید به کدی که من نوشتم اکتفا نکنید، و خودتان آنرا بنویسید.

    // * * * * * * * * * * Consumer And Producer * * * * * * * * *
    semaphore n;
    semaphore s;
    void Producer()
    {
    do{
    cout<<"Producer Produceing \n";
    wait(s);
    cout<<"Append Product To Buffer\n";
    signal(s);
    signal(n);
    }while(1);
    }
    void Consumer()
    {
    do{
    wait(n);
    wait(s);
    cout<<"Consumer Take Product From Buffer \n";
    signal(s);
    cout<<"Consumer Consume The Product \n";
    }while(1);
    }
    void main(){
    initialsem(n,0);
    initialsem(s,1);
    cobegin{
    Producer();
    Consumer();
    }
    }

    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  2. #42
    برای استفاده از مانیتور condition ها باید مقدار اولیه بگیرند؟
    برای استفاده از مانیتور در مسئله تولید کننده و مصرف کننده باید پروسیجرهای درون مانیتور برای وارد کردن و حذف کردن داده ، باید درون پروسیجرهای تولید کننده و مصرف کننده مثل فراخوانی متدی از یک کلاس باشد؟

  3. #43
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    منظور قسمت اول سوال را متوجه نشدم :(
    در اینجا قسمت مانیتور را ببینید ، اگر مشکل حل نشد بپرسید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  4. #44
    من در مسئله تولید کننده و مصرف کننده پروسیجرهای درون مانیتور را که برای وارد کردن و حذف کردن داده از بافر نوشتم، درون پروسیجرهای تولید کننده و مصرف کننده فراخوانی کردم(مثل فراخوانی متدی از یک کلاس) !! این کار درسته ؟ ولی برنامه من کامپایل نمی شه؟

  5. #45
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    بهتره کدتان را اینجا بنویسید
    (در کل شما باید هر دو قسمت تولید کننده و مصرف کننده را در یک مانیتور بنویسید )
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  6. #46
    monitor producer-consumer{
    condition full, empty;
    integer count;

    void enter()
    {
    if(count==100)
    waitc(full);
    cout<<"enter-item \n";
    count++;
    if(count==1)
    signalc(empty);
    }

    void remove()
    {
    if(count==0)
    waitc(empty);
    cout<<"remove-item \n";
    count--;
    if(count==99)
    signalc(full);
    }
    count=0;
    }



    void producer()
    {
    do{
    cout<<"produce-item \n"
    producer-consumer.enter;
    }while(1);
    }



    void consumer;
    {
    do{
    producer-consumer.remove;
    cout<<"consume-item \n";
    }while(1);
    }



    void main(){
    cobegin{
    Producer();
    Consumer();
    }
    }




    آیا baci فقط برای این هست که ما بتونیم نحوه اجرای پروسس هایی که به صورت همروند اجرا می شوند را ببینیم؟( تا در ک بهتری پیدا کنیم برای پیاده سازی آنها در یک محیط برنامه نویسی که همروندی را پشتیبانی می کنه؟)

    اگر اجرای فایل .pco یک خروجی ادامه دار نده و در عرض چند ثانیه بعد از اجرا بسته شود نشانه بن بست است؟
    جزو برنامه های baci سه برنامه به نامهای badis , baar, bald است اینها برای چی هستند؟

    در راهنمای baci نوشته
    Usage: bacc [optional_flags] source_filename
    Optional_flags:
    -h show this help
    -c make a .pob object file for subsequent linking
    به این h ,c چگونه میشه دسترسی داشت؟

    تفاوت الگوریتم دکر و پترسون در چیست؟

  7. #47
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    کد شما منطقا درست است اما از لحاظ Syntax اشکالاتی را دارد
    1- زبان C یک زبان حساس به متن است ، پس نوشتن حرف کوچک و بزرگ برای آن متفاوت است.
    2- برای مقدار دهی اولیه در مانیتور از init استفاده کنید
    3- برای استفاده از توابع درون مانیتور نیازی به نوشتن نام مانیتور نیست
    من کد را با تغییراتی اینجا می نویسم

    // * * * * * * * * * * Consumer And Producer * * * * * * * * *
    // * * * * * * * * * * With Monitor Solution * * * * * * * * *
    monitor Produce_Consume{
    condition full, empty;
    int count;

    void Produce()
    {
    if(count==100)
    waitc(full);
    cout<<"Producer Produceing \n";
    count++;
    if(count==1)
    signalc(empty);
    }

    void Consume()
    {
    if(count==0)
    waitc(empty);
    cout<<"Consumer Take Product From Buffer \n";
    count--;
    if(count==99)
    signalc(full);
    }
    init
    {
    count=0;
    }
    }
    void Producer()
    {
    do
    {
    cout<<"Append Product To Buffer\n";
    Produce();
    }while(1);
    }
    void Consumer()
    {
    do
    {
    Consume();
    cout<<"Consumer Consume The Product \n";
    }while(1);
    }
    void main(){
    cobegin
    {
    Producer();
    Consumer();
    }
    }

    آیا baci فقط برای این هست که ما بتونیم نحوه اجرای پروسس هایی که به صورت همروند اجرا می شوند را ببینیم؟( تا در ک بهتری پیدا کنیم برای پیاده سازی آنها در یک محیط برنامه نویسی که همروندی را پشتیبانی می کنه؟)
    یکی از کاربردها همین است، کاربرد دیگر تست الگوریتم هایی است که شما طراحی کرده اید و لازم است بصورت همروند اجرا شود.

    اگر اجرای فایل .pco یک خروجی ادامه دار نده و در عرض چند ثانیه بعد از اجرا بسته شود نشانه بن بست است؟
    ممکنه الگوریتم پایان یافته شده باشد، تصویری از یک بن بست را قبلا Attach کرده ام . (به شکل توجه کنید)

    جزو برنامه های baci سه برنامه به نامهای badis , baar, bald است اینها برای چی هستند؟
    bald یک لینکر است ، مثلا شما برنامه ای نوشته اید که به کتابخانه ای خاصی (مثلا stdio.h) نیاز دارید، با این برنامه می توانید آنرا به پروژه خود لینک کنید
    badis یک Disassembler است که فایل pco شما را به کد ماشین تبدیل می کند و شما می توانید آنرا Debug و یا Trace نمائید.
    baar را دقیقا نمی دانم چیه (با آن کار نکردم)
    در راهنمای baci نوشته
    Usage: bacc [optional_flags] source_filename
    Optional_flags:
    -h show this help
    -c make a .pob object file for subsequent linking
    به این h ,c چگونه میشه دسترسی داشت؟
    با اضافه کردن این فلگ ها مانند سایر دستورات می توانید قابلیت هایی را به دستورات اضافه کنید
    مثال برای گرفتن help

    bacc -h
    bacc -c myfilename

    تفاوت الگوریتم دکر و پترسون در چیست؟
    تفاوت این الگوریتم ها در نحوه پیاده سازی است ، هر دوی این الگوریتم ها مساله ناحیه بحرانی را حل می کنند اما به دلیل اینکه الگوریتم دکر از نظر پیاده سازی و روند Trace پیچیده است ، الگوریتم پترسون طراحی شد

    پ ن :
    1- (جواب یکی از سوال های گذشته) با استفاده از کلمه کلیدی atomic می توانید Test And Set و Swap را براحتی پیاده سازی کنید.
    2- اگر می خواهید از محیط ویژوال برای کار با Baci استفاده کنید، می توانید از jBaci استفاده کنید.
    3- مجموعه کاملی از Help نرم افزار Baci را از اینجا دریافت کنید.
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  8. #48
    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    با اضافه کردن این فلگ ها مانند سایر دستورات می توانید قابلیت هایی را به دستورات اضافه کنید
    مثال برای گرفتن help

    bacc -h
    bacc -c myfilename
    من این ها را در صفحه bacc وارد می کنم صفحه بسته میشه help ای نشون نمیده!!
    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    تصویری از یک بن بست را قبلا Attach کرده ام
    این بن بست را چه جوری باید شبیه سازی کنم؟

    badis یک Disassembler است که فایل pco شما را به کد ماشین تبدیل می کند و شما می توانید آنرا Debug و یا Trace نمائید.
    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    لینکر است شما برنامه ای نوشته اید که به کتابخانه ای خاصی (مثلا stdio.h) نیاز دارید، با این برنامه می توانید آنرا به پروژه خود لینک کنید
    badis یک Disassembler است که فایل pco شما را به کد ماشین تبدیل می کند و شما می توانید آنرا Debug و یا Trace نمائید.

    baci کتابخانه stdio.h را ساپورت می کند؟برای چه توابعی؟
    از طریق bald چه جوری میشه یک کتابخانه را به برناممون لینک کنیم؟
    فرق فایلی که badis تولید می کنه با فایل lst. چیه؟


    در زبانهای سیستمی مثل C و java و... متغیر نوع سمافور و پروسیجرهای نوع مانیتور و دستورات tsl پشتیبانی میشوند؟ در آنها دستور tsl جزو توابع کتابخانه است یا باید آنها را تعریف کرد؟

    چرا محیط baci طراحی شده مگه نمیشه اجرای موازی پروسسها را در یک محیط برنامه نویس مثل c دید؟

  9. #49
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    من این ها را در صفحه bacc وارد می کنم صفحه بسته میشه help ای نشون نمیده!!
    شما باید وارد محیط Command Prompt شوید و سپس دستور مورد نظرتان را اجرا کنید (در قسمت run ویندوز دستور cmd را اجرا کنید)

    این بن بست را چه جوری باید شبیه سازی کنم؟
    کافیه یکی از الگوریتم هایی که خطر بن بست را دارند شبیه سازی کنید.مثلا یک قفل سراسری تعریف کنید که هر پروسه که آنرا بخواهید بگیرد آنرا True کند (نمونه آن در کتاب های سیستم عامل موجود است)

    baci کتابخانه stdio.h را ساپورت می کند؟برای چه توابعی؟
    Bacci این کار را انجام نمی دهد، اما با استفاده از آن لینکر می توانید این فایل را به پروژه خود لینک کنید و از تمام توابع آن استفاده کنید.

    از طریق bald چه جوری میشه یک کتابخانه را به برناممون لینک کنیم؟
    فرق فایلی که badis تولید می کنه با فایل lst. چیه؟
    فایلی که در تاپیک قبلی قرار دادم حاوی فایلهای Help مربوط به سوال های شما ست ، قسمتdisasm و sepcomp را مطالعه کنید.

    در زبانهای سیستمی مثل C و java و... متغیر نوع سمافور و پروسیجرهای نوع مانیتور و دستورات tsl پشتیبانی میشوند؟ در آنها دستور tsl جزو توابع کتابخانه است یا باید آنها را تعریف کرد؟
    برای این موضوع بهتره به مستندات زبانهای فوق مراجعه کنید، برای این کار تجربه ای نداشتم ، اما برای یکی از پروژه های درسی که باید از مانیتور استفاده می کردم ، در #C توابع متنوعی برای این کار پیدا کردم ضمن اینکه بخوبی مانیتور در #C پشتیبانی می شود. امکان بسیار زیادی وجود دارد که این توابع در این زبانها پشتیبانی شوند ، بهتره ددر این مورد جستجو کنید.

    را محیط baci طراحی شده مگه نمیشه اجرای موازی پروسسها را در یک محیط برنامه نویس مثل c دید؟
    Baci یک محیط شبیه سازی برای اجرا همروند است ، تمام این کار ها را شما می توانید در زبانی مانند C انجام دهید اما باید برای موازی کردن اجرای پروسه ها خودتان کد نویسی کنید که این کار را Baci انجام داده است . (مجبور شدم یک با ر این کار را انجام دهم و برای این کار باید خودتان یک Time Scheduler بنویسید که بصورت Preemptive زمان را بین Thread های شما و بصورت Random تقسیم کند)
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  10. #50
    [quote]شما باید وارد محیط Command Prompt شوید و سپس دستور مورد نظرتان را اجرا کنید (در قسمت run ویندوز دستور cmd را اجرا کنید)[quote\]

    در command prompt کد زیر را نوشتم :
    bacc -h c:\dekker.cm بعد که اینتر را زدم گفت bacc را نمی شناسه!!!

  11. #51
    [quote]شما باید وارد محیط Command Prompt شوید و سپس دستور مورد نظرتان را اجرا کنید (در قسمت run ویندوز دستور cmd را اجرا کنید)[quote\]

    در command prompt کد زیر را نوشتم :
    bacc -h c:\dekker.cm بعد که اینتر را زدم گفت bacc را نمی شناسه!!!

  12. #52
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    در command prompt کد زیر را نوشتم :
    bacc -h c:\dekker.cm بعد که اینتر را زدم گفت bacc را نمی شناسه!!!
    شما باید bacc در Path سیستم موجود باشد، و الا باید این دستور را در فولدری اجرا کنید که bacc در آن قرار گرفته
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  13. #53
    الگوریتم پترسون برای اجرا در محیط Baci را چگونه باید بنویسیم برای بیش از دو پروسس؟

  14. #54
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    نوشتن این الگوریتم برای بیش از دو پروسس تفاوت چندانی با حالت دو پروسه ای ندارد ، فقط شما باید یک متغیر turn داشته باشید که بین پروسه ها گردش کند (توجه داشته باشید که Baci فقط یک ابزار است و الگوریتم هایی که وجود دارد باید در همه جا بخوبی کار کنند)
    نمونه ای از الگوریتم پترسن را برای بیش از دو پروسه در اینجا ببینید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  15. #55

    Question

    salam shoma mavaredi ke dar ghesmate dovome tashihe gozaresh...
    gharar daden...man anjam dadam..
    vali bazham ..file bass basteh shod va man khoroji moshahedeh nakardam,,, man cheguneh mitavanam dar command promt ejra konam...

  16. #56
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    با سلام و عرض خیر مقدم ، لطفا قبل از هر کار قوانین سایت را مطالعه فرمائید و پست های خود را فارسی تایپ کنید.
    این برنامه را شما باید در محیط Command Prompt اجرا کنید برای این کار در RUN در منو Start ویندوز دستور زیر را تایپ کنید

    cmd
    در صورتی که از ویندوز های سری 98 استفاده می کنید باید به جای Cmd بنویسید Command
    سپس محیط Command Prompt برای شما نمایش داده می شود که بصورت پیش فرض در دایرکتوری My Document شما قرار می گیرد. شما باید برای اجرای دستورات به دایرکتوری Baci بروید. فرض کنید این دایرکتوری را در درایو D قرارداده اید برای رفتن به آن قسمت دستورات زیر را به ترتیب اجرا کنید.

    d:
    cd\
    cd baci
    برای اینکه مطمئن شوید درست عمل کرده اید دستور زیر را اجرا کنید

    bacc -h
    نتیجه این دستور باید help سوئیچ های مختلف Baci باشد.
    اگر بازهم مشکلی داشتید مواردی را که دنبال کرده اید در اینجا ذکر کنید تا بشه مشکل شما را حل کرد.
    -----------------------------------------------------------------
    پ.ن : یکی از دوستان طریقه پیاده سازی الگوریتم Deadlock و آرایشگر را خواستند و برای اینکه سایر دوستان هم استفاده کنند آنها را در اینجا می نویسم.

    طریقه شبیه سازی بن بست :

    // * * * * * * * * * * * * Dead Lock * * * * * * * * * * * * *
    // * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
    int flag[2];
    void ProcessA(){
    flag[0]=1;
    while(flag[1]) cout<<"Do Nothing In Process A\n";
    cout<<"Enter In Critical Section Process A\n";
    flag[0]= 0;
    }

    void ProcessB(){;
    flag[1]= 1;
    while (flag[0])cout<<"Do Nothing In Process B\n";
    cout<<"Enter In Critical Section Process B\n";
    flag[1]= 0;
    }


    void main(){
    cobegin{
    ProcessA;
    ProcessB;
    }
    }
    طریقه تصحیح بن بست :

    // * * * * * * * * * * Fix Dead Lock * * * * * * * * * * * * *
    // * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
    int flag[2];

    void ProcessA(){
    while (flag[1]){
    flag[0]= 0;
    cout<<"Delay For Short Time In Process B\n";
    flag[0]= 1;
    }
    cout<<"Enter In Critical Section Process A\n";
    flag[0]= 0;
    }

    void ProcessB(){
    while (flag[0]){
    flag[1]= 0;
    cout<<"Delay For Short Time In ProcessB\n";
    flag[1]= 1;
    }
    cout<<"Enter In Critical Section Process B\n";
    flag[1]= 0;
    }


    void main(){
    cobegin{
    ProcessA();
    ProcessB();
    }
    }
    الگوریتم آرایشگر منصف :

    // * * * * * * * * * * Barbery With FairFul Barber * * * * * * * * *
    // * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
    int loop=0;
    int queue[20];

    semaphore max_capacity;
    semaphore sofa;
    semaphore barber_chair,coord;
    semaphore mutex1,mutex2;
    semaphore cust_ready,leave_b_chair,payment,receipt;
    semaphore finished[50];
    int count;

    void Customer(){
    int custnr;
    wait(max_capacity);
    cout<<"Customer Enter The Barbery\n";
    wait(mutex1);
    count++;
    custnr= count;
    signal(mutex1);
    wait(sofa);
    cout<<"Customer Sitting On Bench\n";
    wait(barber_chair);
    cout<<"Customer Getting Up From Bench\n";
    signal(sofa);
    cout<<"Customer Sitting On The Barber Chair\n";
    wait(mutex2);
    if (loop<19) queue[loop++]=custnr;
    signal(cust_ready);
    signal(mutex2);
    wait(finished[custnr]);
    cout<<"Customer Leave The Barber Chair\n";
    signal(leave_b_chair);
    cout<<"Customer Pay The Payment\n";
    signal(payment);
    wait(receipt);
    cout<<"Customer Leave The Shop\n";
    signal(max_capacity);
    }

    void Barber(){
    int b_cust;
    do{
    wait(cust_ready);
    wait(mutex2);
    if (loop>0){
    for(b_cust=0;b_cust<loop;b_cust++){
    queue[b_cust-1]= queue[b_cust];
    b_cust= b_cust+1;
    loop--;
    }
    }
    signal(mutex2);
    wait(coord);
    cout<<"Baraber Is Cut The Hair\n";
    signal(coord);
    signal(finished[b_cust]);
    wait(leave_b_chair);
    signal(barber_chair);
    }while(1);
    }
    void Cashier(){
    do{
    wait(payment);
    wait(coord);
    cout<<"Cashier Accept The Payment\n";
    signal(coord);
    signal(receipt);
    }while(1);
    }

    void main(){
    int i;
    initialsem(max_capacity,20);
    initialsem(sofa,4);
    initialsem(barber_chair,3);
    initialsem(coord,3);
    initialsem(mutex1,1);
    initialsem(mutex2,1);
    initialsem(cust_ready,0);
    initialsem(leave_b_chair,0);
    initialsem(payment,0);
    initialsem(receipt,0);
    for(i=0;i<50;i++) initialsem(finished[i],0);
    cobegin{
    Customer();Customer();Customer();Customer();Custom er();Customer();
    Customer();Customer();Customer();Customer();Custom er();Customer();
    Customer();Customer();Customer();Customer();Custom er();Customer();
    Customer();Customer();Customer();Customer();Custom er();Customer();
    Customer();Customer();Customer();Customer();Custom er();Customer();
    Customer();Customer();Customer();Customer();Custom er();Customer();
    Customer();Customer();Customer();Customer();Custom er();Customer();
    Customer();Customer();
    Barber();
    Barber();
    Barber();
    Cashier();
    }
    }
    الگوریتم آرایشگر غیر منصف :

    // * * * * * * Barbery With Non FairFul Barber * * * * * * * *
    // * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
    semaphore max_capacity;
    semaphore sofa;
    semaphore barber_chair,coord;
    semaphore cust_ready,finished,leave_b_chair,payment,receipt;

    void Customer(){
    wait(max_capacity);
    cout<<"Customer Enter The Barbery\n";
    wait(sofa);
    cout<<"Customer Sitting On Bench\n";
    wait(barber_chair);
    cout<<"Customer Getting Up From Bench\n";
    signal(sofa);
    cout<<"Customer Sitting On The Barber Chair\n";
    signal(cust_ready);
    wait(finished);
    cout<<"Customer Leave The Barber Chair\n";
    signal(leave_b_chair);
    cout<<"Customer Pay The Payment\n";
    signal(payment);
    wait(receipt);
    cout<<"Customer Leave The Shop\n";
    signal(max_capacity);
    }
    void Barber(){
    do{
    wait(cust_ready);
    wait(coord);
    cout<<"Baraber Is Cut The Hair\n";
    signal(coord);
    signal(finished);
    wait(leave_b_chair);
    signal(barber_chair);
    }while(1);
    }

    void Cashier(){;
    do{
    wait(payment);
    wait(coord);
    cout<<"Cashier Accept The Payment\n";
    signal(coord);
    signal(receipt);
    }while(1);
    }
    void main(){
    initialsem(max_capacity,20);
    initialsem(sofa,4);
    initialsem(barber_chair,3);
    initialsem(coord,3);
    initialsem(cust_ready,0);
    initialsem(finished,0);
    initialsem(leave_b_chair,0);
    initialsem(payment,0);
    initialsem(receipt,0);
    cobegin{
    Customer();Customer();Customer();Customer();Custom er();Customer();
    Customer();Customer();Customer();Customer();Custom er();Customer();
    Customer();Customer();Customer();Customer();Custom er();Customer();
    Customer();Customer();Customer();Customer();Custom er();Customer();
    Customer();Customer();Customer();Customer();Custom er();Customer();
    Customer();Customer();Customer();Customer();Custom er();Customer();
    Customer();Customer();Customer();Customer();Custom er();Customer();
    Customer();Customer();Customer();Customer();Custom er();Customer();
    Customer();Customer();
    Barber();
    Barber();
    Barber();
    Cashier();
    }
    }

    هر چند اعتقاد من بر این است که انجام این تمرینها باعث درک صحیحی از سیستم عامل می شود ، و بهتر است دوستان سعی کنند خودشان این کد ها را پیاده سازی و اجرا نمایند.
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  17. #57
    سلام...من دستوراتی که شما گفتید انجام دادم و فایل را در not padبه نام barber .cmذخیره کردم.زمانی که نام فایل را می خواهد به صورت bacc barber.cmمی دهم ولی پیغام می دهد نمی تواند باز کند.من به صورت\ D:\my folder\ barber.cmهم دادم ولی باز error داد تشکر فراوان از کمک شما

  18. #58
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    نقل قول نوشته شده توسط azadeh_2002 مشاهده تاپیک
    سلام...من دستوراتی که شما گفتید انجام دادم و فایل را در not padبه نام barber .cmذخیره کردم.زمانی که نام فایل را می خواهد به صورت bacc barber.cmمی دهم ولی پیغام می دهد نمی تواند باز کند.من به صورت\ D:\my folder\ barber.cmهم دادم ولی باز error داد تشکر فراوان از کمک شما
    امیدوارم نام فایل اشتباه تایپی باشد و فاصله نداشته باشد. این پیغام زمانی روی می دهد که Baci نتواند فایل را پیدا کند شما احتمالا مسیر درست را به آن نمی دهید. دقت کنید که حتما پسوند فایل را CM بدهید، دقت کنید اگر فایل را با ویندوز می سازید نمایش پسوند ها را فعال کنید و مطمئن شوید پسوند CM باشد نه CM.TXT
    برای راحتی فایلی که ساختید را در پوشه Baci قرار داده و سپس دستور bacc را اجرا کنید این فرمان از شما نام فایل را می خواهد که بعد نام فایل را به همراه پسوند آن به آن دهید اگر همه کار را درست انجام داده باشید پیغامی مبتنی بر ساخته شدن فایل Pco خواهید گرفت.
    در صورتی که مشکل داشتید بپرسید
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  19. #59
    سلام... من چه طوری می توانم مطمین شم که پسوند فایل cmاست نه txt.cmهم چنین منظورتان از ساختن با windowsچیه؟من الگوریتم را با not pad ذخیره کردم.نمایش پسوند چگونه فعال می شود؟را ستی فاصله هم ندارد.من در قسمت proprties فایلی که با not padذخیره شده نگاه کردم به صورت barber.cmاست نه cm.txtباز هم error می دهد.
    با تمام وجود از راهنماییتون ممنونم.

  20. #60
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    من دو راه می نویسم هر کدام راحتتر است را انجام دهید:
    1- در Command Prompt (وقتی که ازcmd استفاده می کنید) با استفاده از دستور dir در شاخه ای که فایل را ذخیره کرده اید پسوند نام کامل فایل را خواهید دید.
    2- در Explorer ویندوز (iهنگامی که My Computer را اجرا می کنید) به منوی Tools رفته و Folder Option را انتخاب کنید سپس در تب View گزینه Hide Extentions For known File Type را از حالت انتخاب در بیاورید. بوسیله این کار شما پسوند های نام فایل را خواهید دید
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  21. #61
    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    نوشتن این الگوریتم برای بیش از دو پروسس تفاوت چندانی با حالت دو پروسه ای ندارد ، فقط شما باید یک متغیر turn داشته باشید که بین پروسه ها گردش کند (توجه داشته باشید که Baci فقط یک ابزار است و الگوریتم هایی که وجود دارد باید در همه جا بخوبی کار کنند)
    نمونه ای از الگوریتم پترسن را برای بیش از دو پروسه در اینجا ببینید
    در این لینک در مورد بیش از دو پروسس چیزی نگفته میشه بیشتر راهنمایی کنید



    یک روش برای ناحیه بحرانی از کار انداختن وقفه است این کار را با چه دستوری میشه انجام داد؟
    الگوریتم بانکداران برای رفع بن بست را چه جوری میشه شبیه سازی کرد؟

  22. #62
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    در این لینک در مورد بیش از دو پروسس چیزی نگفته میشه بیشتر راهنمایی کنید
    این الگوریتم همان الگوریتم پترسن است، اگر دقت کنید متغیر turn و متغیر Flag بصورت آرایه در آمده که هر خانه آن یک پروسه را نشان می دهد. i نشان دهنده پروسه iام می باشد و متغیر L نشان دهنده تعداد پروسه ها می باشد. الگوریتم پترسن به پروسه ای اجازه ورود به ناحیه بحرانی را می دهد که متغیر turn را بدست آورده باشد و اولویت آن از سایر پروسه هایی که turn را داشته باشند ، بیشتر باشد.
    یک روش برای ناحیه بحرانی از کار انداختن وقفه است این کار را با چه دستوری میشه انجام داد؟
    این روش فقط یک راه حل است ،اما راه حل عملی نمی باشد. چون یک سیستم نیاز به وقفه دارد و از کار انداختن وقفه باعث گرسنگی یا بن بست خواهد شد. الگوریتم هایی که بصورت nonpreemptive عمل می کنند معمولا از این روش استفاده می کنند. (راه حلی برای سوال شما پیدا سراغ ندارم :( )
    الگوریتم بانکداران برای رفع بن بست را چه جوری میشه شبیه سازی کرد؟
    به نظر شما این الگوریتم نیاز به همرندی دارد ؟ ;)
    در کل پیاده سازی این الگوریتم زیاد سخت نیست ، فقط باید دو ماتریس و دو آرایه در نظر بگیرید و بر اساس الگوریتم آنرا پر کنید.
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  23. #63

    Smile

    سلام با تشکر فراوان از زحمات شما
    من در baciنام فایل را دادم جمله های زیر برام امد:
    pcode and tables are sorted in D:\barber.pco
    compilation kisting is stored in D:\barber.lstحالا باید چی کار کنم؟در bainterp.exeوقتی نام فایل را به صورت D:\barber.pcoمی زنم bainterp .exe بسته می شود چرا؟
    ایا باید در cmd دستور خاصی را تایپ کنم..و چگونه باید خروجی را مشاهده کنم
    با تشکر فراوان

  24. #64
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    نقل قول نوشته شده توسط azadeh_2002 مشاهده تاپیک
    سلام با تشکر فراوان از زحمات شما
    من در baciنام فایل را دادم جمله های زیر برام امد:
    pcode and tables are sorted in D:\barber.pco
    compilation kisting is stored in D:\barber.lstحالا باید چی کار کنم؟در bainterp.exeوقتی نام فایل را به صورت D:\barber.pcoمی زنم bainterp .exe بسته می شود چرا؟
    ایا باید در cmd دستور خاصی را تایپ کنم..و چگونه باید خروجی را مشاهده کنم
    با تشکر فراوان
    دستور خاصی لازم نیست کافیه آنرا با bainterp اجرا کنید

    bainterp baber.pco
    (اگر barber.pco در جایی غیر از فولدر baintrep است باید مسیر آنرا نیز بنویسید)
    اگر دستور بالا جواب نداد بدون پسوند امتحان کنید ، خروجی باید چیزی شبیه این باشه
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  25. #65
    سلام واقعا دیگه روم نمی شه سوال بپرسم ولی چاره ای ندارم... شرمنده...
    من اسم را به چند صورت زیر زدم ولی باز هم بسته می شود.d:\bainterp barber.pco
    bainterp barber.pco bainterp barber d:\bainterp barberولی بازم بسته شد چی کار کنم..من خیلی وقت ندارم برای تحویل دادنش.
    من خروجی را باید در همون bainterp مشاهده کنم یا جای دیگر...
    مرسی از راهنماییتون..

  26. #66
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    دوست عزیز اینجا محلی برای تبادل اطلاعات و پرسش و پاسخ است
    منظور شما از بسته شدن چیه ؟ یا باید دستور یک خروجی بدهد یا پیغام خطا؟
    آیا شما این دستور را در Command Prompt اجرا می کنید(یعنی با دستور cmd وارد می شوید و بعد دستور را اجرا می کنید؟). فایل barber.pco در کجا ذخیره شده ؟
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  27. #67
    سلام من صفحه bainterp .exeنمی بینم..وقتی اسم فایل را می زنم..نه پیغام خطا نه خروجی..
    نه من در bainterp .exe می زنم...barber.pcoدر درایو Dکنار bainterp.exe ذخیره کردم.من در cmd این کار را نمی کنم. مرسی از راهنماییتون

  28. #68
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    شما این کار را باید در cmd انجام دهید، دلیلش اینه که این الگوریتم اجرا میشه و تمام میشه و سپس بسته میشه! و شما خروجی را نمی بینید،اگر این کار را در cmd انجام دهید بعد از تمام شدن الگوریتم به خط فرمان بر می گردد و شما خروجی را خواهید دید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  29. #69
    سلام صمیمانه از راهنماییتون ممنونم...با لاخره خروجی را دیدم..
    کمال تشکر را از همکا ریتون دارم..
    خدا نگه دار

  30. #70
    سلام .با تشکر از زحمات فراوان شما....
    من چه جوری می توانم خروجی cmdرا در mailخودم یا not padکپی کنم.
    ایا دستور خاصی دارد؟
    با تشکر :ازاده

  31. #71
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    برای این کار سه راه دارید یکی اینکه از صفحه عکس بگیرید و به mail ، پیوست کنید یا خروجی را بر copy/paste کنید در notepad یا خروجی را در یک فایل بریزید.
    1- هنگامی که خروجی را دیدید دکمه های alt+Print Scrn را فشار دهید ،سپس Notepad را باز کرده و یک فایل جدید ایجاد کنید و دکمه Ctrl+v را فشار دهید (Paste کنید) ، و فایل را ذخیره کنید
    2- بر روی آیکن cmd در گوشه بالای صفحه سمت چپ کلیک کنید و گزینه edit و سپس mark را انتخاب کنید و با ماوس قسمت دلخواه خود را انتخاب کنید ، سپس notepad را باز کرده و ctrl+v را فشار دهید . قسمت انتخاب شده paste می شود.
    3- دستور آخر را به صورت زیر اجر کنید

    bainterp barber.pco > output.txt

    با این کار خروجی در فایل output.txt (در همان دایرکتوری) ذخیره می شود
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  32. #72
    بعد این فایل متنی کجا ذخیره می شود؟

  33. #73
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    اگر مسیری به آن ندهید در کنار فایل baintrep دخیره می شود
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  34. #74
    با سلام
    من کد و الگوریتم baker (نانوایی) را به زبان C++‎ می خواهم
    با تشکر

  35. #75
    نقل قول نوشته شده توسط نغمه مشاهده تاپیک
    بعد این فایل متنی کجا ذخیره می شود؟
    برای من ذخیره نمیشه چه جوری باید مسیر بدم؟

  36. #76
    من ps.zip( برای الگوریتمهای زمانبندی) را دانلود کردم برای کار با این محیط در ویندوز در خط فرمان، runps.bat را اجرا کردم به صورت زیر شد باید چی کار کنم؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه  

  37. #77
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    برای من ذخیره نمیشه چه جوری باید مسیر بدم؟
    مسیر را در قبل از نام فایل خروجی بنویسید

    من ps.zip( برای الگوریتمهای زمانبندی) را دانلود کردم برای کار با این محیط در ویندوز در خط فرمان، runps.bat را اجرا کردم به صورت زیر شد باید چی کار کنم؟
    شما باید جاوا را بر روی کامپیوتر خود نصب داشته باشید!
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  38. #78
    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    مسیر را در قبل از نام فایل خروجی بنویسید
    مثلا اگر بخوام در درایو c ذخیره کنم باید چه کدی بنویسم؟

    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    شما باید جاوا را بر روی کامپیوتر خود نصب داشته باشید!
    چه نسخه ای از java مناسب ps است (me,ee,se)؟( من یک فایل اجرایی دانلود کردم به نام Msjavx86 (microsoft VM) نصب هم شد ولی باز با اجرای Runps.bat همون پیغام قبلی را می ده!!)
    سایتی در اینترنت هست که بتونم java را از آنجا دانلود کنم (اکثر سایتها حجم 100m دارند که قابل دانلود نیست؟

  39. #79
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    مثلا اگر بخوام در درایو c ذخیره کنم باید چه کدی بنویسم؟

    bainterp barber.pco > c:\output.txt

    چه نسخه ای از java مناسب ps است (me,ee,se)؟
    هرنسخه ای که بتواند java را اجرا کند. (من از JRE استفاده می کنم)
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  40. #80
    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    هرنسخه ای که بتواند java را اجرا کند. (من از JRE استفاده می کنم)
    من از سایت " http://www.java.com/en/download/index.jsp" خواستم JRE را دانلود کنم پیغام زیر را به من می ده در صورتیکه برای من آن نوار زرد بالای explorer نمی یاد که بتونم j2se را دانلود کنم باید چی کار کنم؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه  

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •