صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 130

نام تاپیک: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

  1. #81
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    اگر می خواهید از این سایت بگیرید باید ابتدا Sun Download Manager را نصب کنید .
    نسخه 5.0 را می توانید از اینجا بگیرید
    فکر می کنم تاپیک داره از بحثش خارج می شود، لطفا سوالات را در مورد موضوع تاپیک مطرح کنید
    با تشکر
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  2. #82
    من بالاخره جاوا را نصب کردم و پنجره اصلی شبیه ساز باز شد حالا چه جوری باید پروسس ها را به صورت ورودی به این شبیه ساز بدم برای زمانبندی آنها؟

  3. #83
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    شما باید با استفاده از فایل های همراه با این نرم افزار این کار را انجام دهید، برای اطلاعات بیشتر به اینجا بروید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  4. #84
    من این راهنما را خوندم و فایلهای مربوطه را دانلود کردم و صفحه Process Scheduling Simulator هم باز شد ولی نمی دونم چه جوری باید در این شبیه ساز یک experiment جدید تعریف کنم

  5. #85
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    من متوجه منظور شما نشدم،در کل شما باید دو فایل داشته باشید
    فایل extension .exp و فایل extension .run
    بعد آنها را می توانید جایگزین فایلهای موجو در دایرکتوری کنید،یا خود آنها را ویرایش کنید
    بعد با استفاده از گزینه Run آنها را اجرا کنید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  6. #86
    من ps.zip را دانلود کردم 5 فایل زیر درون آن بود runps.bat را که اجرا می کنم پنجره ای باز می شه که بعد از این دیگه نمی دونم باید چی کار کنم!
    PS.jar
    Jeli.jar
    psconfig
    myrun.run
    myexp.exp
    runps.bat

  7. #87
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    شما باید تغییرات خود را در فایل های myrun.run و myexp.exp اعمال کنید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  8. #88
    سلام
    من می خوام الگوریتم first fit را کد نویسی کنم اما در پیاده سازی الگوریتمش مشکل دارم میشه منو راهنمایی کنید؟
    با تشکر

  9. #89
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    چه مشکلی با این الگوریتم دارید؟ کافیه مثلا یک آرایه در نظر بگیرید که هر کدام از خانه های آنها دارای یک تگ استفاده شده یا نشده باشد، برای تخصیص آن از ابتدا شروع به خواندن آرایه کنید و به اولین خانه خالی که رسیدید تگ آنرا یک کنید
    (سعی کنید سوالهایتان را در باره موضوع تاپیک بپرسید)
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  10. #90
    سلام
    آخه آرایه خونه هاش همه 1 ظرفیت ثابت دارند در حالیکه شاید فضاهای مورد درخواست کاربر زیادتر از مقدار از پیش تعیین شده آرایه باشه؟
    با تشکر

  11. #91
    تمام الگوریتمهای مربوط به مدیریت حافظه و مدیریت پروسس و زمانبندی را می توان با زبان c پیاده سازی کرد؟

  12. #92
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    آخه آرایه خونه هاش همه 1 ظرفیت ثابت دارند در حالیکه شاید فضاهای مورد درخواست کاربر زیادتر از مقدار از پیش تعیین شده آرایه باشه؟
    دوست عزیز ابتدا شما باید مشخص کنید می خواهید از قطعه بندی استفاده کنید یا صفحه بندی؟
    تمام الگوریتمهای مربوط به مدیریت حافظه و مدیریت پروسس و زمانبندی را می توان با زبان c پیاده سازی کرد؟
    هر الگوریتمی را می توان با زبانهای مختلف پیاده سازی کرد!
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  13. #93
    با سلام
    من متوجه دلیل شما از این سوال نشدم ولی واسه نوشتن برنامه قطعه بندی را ترجیح میدم
    میشه در مورد الگوریتم هایی که نوشتید(خوانندگان و نویسندگان و آرایشگر ) یه توضیح بدید؟(در مورد متغیرهاو...)
    ممنون میشم
    با تشکر

  14. #94
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    من می خواستم ببینم می خواهید نحوه پیاده سازی به چه روش باشه، بهر حال شما باز هم می توانید از یک آرایه استفاده کنید با این تفاوت که هر برنامه شما می تواند به تعدادی دلخواه از خانه های آرایه شما را بگیرد و نحوه کار بازهم به شکل قبل می شود. ولی اگر می خواهید دقیقا چیزی که در حافظه انجام می شود را پیاده سازی کنید (که بعید اساتید سیستم عامل این چنین چیزی را بخواهند) باید به ازای هر پیج مثلا یک آرایه N بایتی Allocate کنید و مدیریت حافظه آنرا خود بر عهده بگیرید.اگر فقط می خواهید از قطعه بندی استفاده کنید مثلا N باید به به عنوان یک پیج در نظر بگیرید سپس فرض کنید که هر بایت با 0 یعنی خالی و با یک یعنی پر نشان داده شده سپس هر برنامه باید بداند که در کجا ها نوشته ،پس باید برای هر برنامه یک لیست پیوندی در نظر بگیرید مو قعیت برنامه در حافظه را نشان می دهد ،حال هر برنامه جدید می بایست برای ذخیره شدن در حافظه این فضا را از ابتدا بخواند (برای الگوریتم اول First Fit) هر جا فضای خالی پیدا کرد بنویسد ،برای این کار شما باید یک لیست پیوندی برای فضاهای خالی نیز داشته باشد که کارتان تقریبا خیلی سخت میشه!
    در مورد الگوریتم ها تقریبا توضیحات کافی داده شده اگر مورد خاصی را مد نظر دارید آنرا عنوان کنید تا توضیح دهم،ضمن اینکه بسیاری از این الگوریتم ها بطو کامل در کتابهای سیستم عامل وجود دارد
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  15. #95
    سلام
    اجازه بدید من سوالمو بصورت عددی بیان کنم تا شما بتونید منو راهنمایی کنید
    فرض کنید که من یک آرایه از نوع int تعریف کنم و کاربر فضاهایی مثل ((44770-54852-...))(البته زبان مورد نظر من c است) درخواست کنه حالا چطور میشه درخواستهای کاربر را با این روش جواب داد؟
    در مورد الگوریتمهای (آرایشگر - خوانندگان و نویسندگان) من توضیحی در مورد هدف از تعریف متغیر ها می خواستم
    باتشکر

  16. #96
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    در الگوریتم های تخصیص حافظه این سیستم عامل است که فضای مورد نیاز برنامه را به برنامه تخصیص می دهد، بعضی از برنامه های هستند که برنامه از حافظه Heap یا حتی پشته می تواند فضایی را درخواست نماید که این مربوط به الگوریتم های تخصیص حافظه نمی شود، شما برای شبیه سازی این الگوریتم ها خودتان باید فرضیاتی را لحاظ کنید ، برای روشن شدن موضوع مثالی می زنم، فرض کنید آرایه ای 10 عنصری داشته باشید که حافظه شما را تشکیل می دهد. حال فرض کنید پروسه های زیر وارد می شوند
    P1....5
    p2....4
    p1...Dispose
    p3...3
    p4....3
    p3...Dispose
    p5....1
    حال نحوه پر شدن آرایه باید به شکل زیر باشد(O به منزله جای خالی در آرایه و * ناحیه اشغال شده است)
    OOOOOOOOOO
    *****OOOOO
    *********O
    OOOOO****O
    ***OO****O
    p4 در اینجا Suspend می شود
    ****O****O
    شما باید با برنامه ای که می نویسید برای این سناریو ، همچین چیزی را به عنوان خروجی در آورید.
    در مورد الگوریتمهای (آرایشگر - خوانندگان و نویسندگان) من توضیحی در مورد هدف از تعریف متغیر ها می خواست
    لطفا به شماره پست و نام متغیر مورد نظرتان اشاره کنید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  17. #97
    با سلام
    خوب مشکل من هم در پیاده سازی این الگوریتم همینه!
    من نمیدونم چطور این فضا رو شبیه سازی کنم تا وقتی 1 فضا توسط درخواست کاربر اشغال شد و از همون خانه اگر مقداری فضا باقی ماند و الگوریتم برای بار بعد که search فضای خالی رو از سر میگیره چطور دوباره از فضای آن خانه خالی استفاده کنه؟
    (مثال عددی: مثلا خانه اول ما 100 تا فضا داره و کاربر 60 تا تقاضا میکنه خوب از همین خانه اول 40 تا باقی میمونه و برای درخواست دوم کاربر این فضا هم باید به عنوان فضای خالی در نظر گرفته بشه تا مثلا اگر کاربر تقاضای فضای 40 یا کمتر را داد همین فضای باقی مانده به درخواست دومش تخصیص یابد )
    تا اونجا که من میدونم این مطلب بوسیله آرایه قابل پیاده سازی نیست
    اگه میشه منو سریعتر راهنمایی کنید چون من روی این مطلب خیلی فکر کردم ولی چیزی دستگیرم نشد؟؟؟؟
    با تشکر

  18. #98
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    مثال عددی: مثلا خانه اول ما 100 تا فضا داره ...
    منظور شما ازخانه چیه؟
    مثالی که من زدم برای یک صفحه است ،حال اگر می خواهید چند صفحه داشته باشید می توانید یک ماتریس به جای یک آرایه تعریف کنید که هر سطر یا ستون آن یک صفحه باشد
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  19. #99
    سلام
    شما گفتید واسه پیاده سازی میشه از آرایه استفاده کرد منظور من هم از خانه . خانه اول آرایه بود - حالا اگر میشه سوال قبل منو با این فرض جواب بدید
    با تشکر

  20. #100
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    خب با این حساب شما فرض کنید هر صفحه حافظه معادل یک آرایه n تایی است ، و هر برنامه می تواند به تعداد k خانه حافظه (k<n) فضا اشغال کند،حال باید سناریوئی مانند بالا تعریف کنید و سپس سعی کنید آنرا پیاده سازی نمائید

    (فکر کنم بحث تا حدودی داره از مسیر اصلی خارج می شود ،اگر شما سوالاتی در مورد الگوریتم های تخصیص حافظه دارید در تاپیکی مجزا بپرسید،باتشکر)
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  21. #101

    مسئله آرایشگر منصف در محیط شبکه

    خواستم تاپیک جدید بزنم اما دیدم اینجا در مورد مسئله آرایشگر منصف و غیر منصف بحث شده است گفتم همین جا بنویسم
    البته یه نکته بگم وقتی که الگوریتم های آرایشگر منصف و غیر منصف را دیدم که توسط یکی از کاربران حل شده بود، خیلی خوشحال شدم. چون خیلی وقت پیش بهش نیاز داشتم و با هر جونکندنی بود نوشتمش..اخه اون موقع ها زیاد از برنامه نویسی خوشم نمی اومد . اما خوب بلاخاره نوشتمش.. حالا از این حر فا بگذریم
    سناریوی زیر را در نظر بگیرید
    می خواهیم مسئله ارایشگر منصف را در یک محیط شبکه حل کنیم
    بدین صورت که یک برنامه سمت سرور داریم و یک برنامه هم که طبیعتا سمت کلاینت نوشته میشه
    تمامی سمافور ها بایستی روی برنامه سرور تعریف شوند. و یک thread مسئول مدیریت درخواست هاست
    بقیه thread های مربوط به آرایشگران و آرایشگاه و مشتریان و .... بایستی روی کلاینت تعریف شوند.
    حال از سمت کلاینت درخواست ها برای سمافور هایی سمت سرور ارسال میشه. اون thread ای که گفتم در سمت سرور مسئول پاسخگویی به این درخواست هاست. بدین صورت که اگه سمافور مورد نظر آزاد بود به درخواست پاسخ داده میشه و اگه مشغول بود، thread درخواست کننده باید wait بمونه تا سمافور ازاد بشه و سپس به درخواستش پاسخ داده بشه

    فکر می کنم تنها نکته ای که در این برنامه نسبت به برنامه آرایشگر منصف در حالت معمولی وجود داره این هست که کلیه درخواست ها در غالب متن به سمت سرور فرستاده می شوند و جواب ها که می تونه پاسخ به درخواست و یا waint کردن درخواست باشه، باز هم در غالب متن و به سمت کلاینت فرستاده میشود.
    این مسئله یعنی فرستادن درخواست ها در غالب متن و گرفتن پاسخ های مناسب هم با برنامه نویسی سوکت قابل حل است. منتها مراتب مسئله اصلی جدا کردن سمافور ها و بردن اونا در سمت سرور هست. در واقع در حالت عادی thread های مشتریان و ... با سمافور ها در گیر هستند که جدا کردن اونا و بردن اونا روی دو تا سیستم جدا یکمیکار را مشکل می کنه

    اگه از دوستان کسی پیاده سازی در این مورد داشته را ممنون میشم بگه
    اگه نمونه کد هم باشه که خیلی بهتره
    ممنون

  22. #102
    سلام
    من یه کتابی رو بهتون معرفی می کنم که تمام این الگو ریتم ها رو داخل اون نوسینده اون کتاب نوشته.
    اگر هم این کتاب رو نتونستید پیدا کنید من براتون اون رو می تونم پست کنم.
    ((سیستم های عامل_نویسنده مهندس اکبر پور)) این کتاب رفرنس این ترم من واسه درس سیستم عامل و استاد این درس هم نویسنده همین کتاب اگه بازم هم سوالی داشتید به من بگید تا از ایشون بپرسم و یا کتاب و واستون پست کنم

  23. #103
    نقل قول نوشته شده توسط mojgan.net مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه کتابی رو بهتون معرفی می کنم که تمام این الگو ریتم ها رو داخل اون نوسینده اون کتاب نوشته.
    اگر هم این کتاب رو نتونستید پیدا کنید من براتون اون رو می تونم پست کنم.
    ((سیستم های عامل_نویسنده مهندس اکبر پور)) این کتاب رفرنس این ترم من واسه درس سیستم عامل و استاد این درس هم نویسنده همین کتاب اگه بازم هم سوالی داشتید به من بگید تا از ایشون بپرسم و یا کتاب و واستون پست کنم
    اگه بتونین همون الگوریتمی که میگین مخصوص این مسئله هست را پست کنین ممنون می شم

  24. #104
    می خواستم بدونم که خود #c هم امکاناتی برای برنامه نویسی همروند داره ؟
    مساله تولید کننده ومصرف کننده رو با سمافور یا با مانیتور چطوری میشه با #c حل کرد؟

  25. #105
    کاربر تازه وارد آواتار MozenAbasi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    كرج
    سن
    35
    پست
    49
    الگوریتم دکر نگارش 5 را برای بیش از 2 پروسسور می خواستم . ممنون

  26. #106
    اگر ممكنه يك نرم افزاره همروند برام بزارين
    هر چي سعي كردم نتونستم download كن

  27. #107
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    از اينجا دانلود كنيد
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  28. #108
    ميشه يه لينك دانلود ديگه بزارين ؟

  29. #109
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    لینک مشکلی نداره ، با دانلود منیجر ها دانلود نکنید:)
    بر روی اینجا در پست قبل کلیک کنید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  30. #110

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    سلام.خسته نباشید.کسی می تونه همین برنامه رو با مانیتور برا من بزاره؟ممنون میشم.من اصلا مانیتور رو یاد نگرفتم.حتی الامکان با جاوا.با سمافور تو جاوا اینجوری میشه

    class Semaphore {
    private int c;
    public Semaphore(int n) {
    this.c = n;
    }
    public synchronized void WAIT() {
    while(c == 0) {
    try {
    wait();

    } catch (InterruptedException e) {
    //keep trying
    }
    }
    c--;
    }

    public synchronized void SIGNAL() {
    C++‎;
    notify(); //alert a thread that's blocking on this semaphore
    }
    }
    int loop=0;
    int[] queue=new int[20];
    Semaphore max_capacity=new Semaphore(20);
    Semaphore sofa=new Semaphore(4);
    Semaphore barber_chair=new Semaphore(3);
    Semaphore coord=new Semaphore(3);
    Semaphore mutex1=new Semaphore(1);
    Semaphore mutex2=new Semaphore(1);
    Semaphore cust_ready=new Semaphore(0);
    Semaphore leave_b_chair=new Semaphore(0);
    Semaphore payment=new Semaphore(0);
    Semaphore receipt=new Semaphore(0);
    Semaphore[] finished=new Semaphore[50];
    int count;
    //class barberShop{
    // public barberShop(){}

    public class Cashier extends Thread{
    public void run(){
    do{
    payment.WAIT();
    coord.WAIT();
    System.out.println("Cashier Accept The Payment");
    coord.SIGNAL();
    receipt.SIGNAL();
    yield();
    }while(true);

    }
    }
    public class Customer extends Thread{
    public void run(){
    int i;
    for(i=0;i<50;i++)
    finished[i]=new Semaphore(0);
    int custnr;
    max_capacity.WAIT();
    System.out.println("Customer Enter The Barbery");
    mutex1.WAIT();
    count++;
    custnr= count;
    mutex1.SIGNAL();
    sofa.WAIT();
    System.out.println("Customer Sitting On Bench");
    barber_chair.WAIT();
    System.out.println("Customer Getting Up From Bench");
    sofa.SIGNAL();
    System.out.println("Customer Sitting On The Barber Chair");
    mutex2.WAIT();
    if (loop<19) queue[loop++]=custnr;
    cust_ready.SIGNAL();
    mutex2.SIGNAL();
    finished[custnr].WAIT();
    System.out.println("Customer Leave The Barber Chair");
    leave_b_chair.SIGNAL();
    System.out.println("Customer Pay The Payment");
    payment.SIGNAL();
    receipt.WAIT();
    System.out.println("Customer Leave The Shop");
    max_capacity.SIGNAL();
    yield();
    }
    }

    public class Barber extends Thread{
    public void run(){
    int b_cust;
    do{
    cust_ready.WAIT();
    mutex2.WAIT();
    if (loop>0){
    for(b_cust=0;b_cust<loop;b_cust++){
    queue[b_cust-1]= queue[b_cust];
    b_cust= b_cust+1;
    loop--;
    }
    }
    mutex2.SIGNAL();
    coord.WAIT();
    System.out.println("Baraber Is Cut The Hair");
    coord.SIGNAL();
    // finished[b_cust].SIGNAL();
    leave_b_chair.WAIT();
    barber_chair.SIGNAL();
    yield();
    }while(true);

    }
    }
    Int main()
    {
    int z;
    int j;
    Customer cust=new Customer();
    Barber barb=new Barber();
    Cashier cash=new Cashier();
    for( j=0;j<50;j++)
    {
    cust.start();
    }
    for(z=0;z<3;z++)
    {
    barb.start();
    }
    cash.start();
    }

    با سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله whitehat : شنبه 01 تیر 1387 در 11:42 صبح دلیل: اصلاح ساختار كد - از تگ كد استفاده كنيد

  31. #111

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    سلام ميشه يكم بيشتر در مورد baci و توابع اون توضيح بديد

  32. #112
    کاربر تازه وارد آواتار Saeed_script
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    42

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    مفاهیم سیستم عامل مانند mutual exclusion , Deadlock, Semaphore,Monitor
    همگی در کتابخانه دات نت تعریف شده اند ، و می توان برای شبیه سازی و پیاده سازی الگوریتم های سیستم عامل از آنها استفاده کرد.
    مثلا می توانید در بخش فناوری مایکروسفت در این سایت ، طریقه باز کردن سورس .net 3.5 را یاد بگیرید و آنگاه به سورس اشیائی همچون mutex و semaphore و monitor نگاه کرده و با طرز کار متد های آن آشنا شوید.


    آخرین ویرایش به وسیله whitehat : جمعه 22 شهریور 1387 در 01:52 صبح دلیل: از دادن لینک های غیر مستقیم و لینکهایی که نیاز به رجیستر دارد خودداری کنید

  33. #113
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    سلام ميشه يكم بيشتر در مورد baci و توابع اون توضيح بديد
    اگر به صفحات اولیه همین پست مراجعه کنید می توانید مطالب مفیدی را در رابطه با BACI و مثالهایی از الگوریتم هایی که در آن پیاده سازی شده را پیدا کنید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  34. #114

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    مشگل اینجاست که در BACI نمیشه از Struct استفاده کرد!


    int i=0;


    int in=0;
    int out=0;
    int size=3;
    int queue[size];
    struct new_semaphore
    {
    int count;
    int queue[100];
    };
    atomic void new_wait(new_semaphore& s)
    {
    s.count--;
    if(s.count<0)
    {
    s.queue[in]=which_proc();
    in=(in+1)%size;
    suspend();
    }
    }
    atomic void new_signal(new_semaphor& s)
    {
    s.count++;
    if(s.count<=0)
    {

    revive(s.queue[out]);
    out=(out+1)%size;
    }
    }
    void new_initial(new_semaphore s,int i)
    {
    s.count=i;
    }


    آخرین ویرایش به وسیله whitehat : سه شنبه 26 شهریور 1387 در 11:52 صبح دلیل: لطفا برای خوانایی از تگ کد برای درج کدهایتان استفاده کنید

  35. یک شنبه 01 دی 1387, 11:49 صبح


  36. #115

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    می خوام مساله خوانندگان و نویسندگان یا تولید کننده ومصرف کننده رو بدون ترد بنویسم میشه کمکم کنید؟؟؟چه جوری همگامی رو در ویندوز اجرا کنم ؟

  37. #116
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    نقل قول نوشته شده توسط beirami مشاهده تاپیک
    می خوام مساله خوانندگان و نویسندگان یا تولید کننده ومصرف کننده رو بدون ترد بنویسم میشه کمکم کنید؟؟؟چه جوری همگامی رو در ویندوز اجرا کنم ؟
    اصل مسئله IPC با همگامی فرآیندها به وجود می یاد تو ویندوز هم شما به 2 تا ابزار یعنی Thread و Process می تونی همگامی رو ایجاد کنی. پیشنهاد می کنم با همون Thread این کار رو انجام بدی وگرنه اسیر می شی... حالا چرا نمی خوای با ترد این کار رو بکنی ؟

  38. #117

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    ُسلام خسته نباشید . نمیدونم بعد این همه وقت که این تاپیک غیر فعال بوده الان کسی پیدا میشه جواب بده یا نه اما می خواستم ببینم کسی در مورد مسئله پل در سیستم عامل چیزی شنیده؟
    این مسئله به این صورته که یک پل را تصور کنید که بی نهایت ماشین یک طرف و بی نهایت ماشین طرف دیگه هستند و در هر زمان فقط از یک طرف ماشین می تواند رد شود می خواهیم 10 تا ماشین از یک طرف و 10 تا دیگه از طرف دیگه بروند که این ساده ترین حالته ، حالا اگه یک طرف خالی بود طرف دیگه منتظر 10 ماشین انطرف نشه و همین طور ماشین رد بشه و اگه مثلا 3 تا ماشین یک طرف بود و بی نهایت طرف دیگه بعد اینکه 3 تا ماشین از آن طرف رد شد و ماشین ها تمام شد منتظر نباشد که حتما 10 تا ماشین رد بشه چون دیگه ماشینی نیست و از طرف دیگه همینطور ماشین رد بشه
    اینا می خوام با BACI پیاده سازی کنم اما اگه کسی شبه کد برام بگه ممنون میشم چون می خوام خودم پیاده سازی کنم اما الگوریتمشا موندم چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟

  39. #118

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    سلام من زیاد آشنایی با این موضوع ندارم اگر کسی میتونه به طور کامل برام توضیح بده

  40. #119
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    نقل قول نوشته شده توسط علی سبزقبایی مشاهده تاپیک
    سلام من زیاد آشنایی با این موضوع ندارم اگر کسی میتونه به طور کامل برام توضیح بده
    در این تاپیک به موضوع های مختلفی اشاره شده که هر کدام توضیح کافی دارند، ابتدا صفحات قبل را مطالعه کنید و در صورت نیاز سوال خود در مورد موضوع مورد نظر بیان کنید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  41. #120

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    مثل اینکه کسی بلد نبود
    اما خودم فهمیدم چطوریه
    گفتم توضیح بدم شاید به درد کسی بخوره
    برای این کار باید از 5تا سمافور باید استفاده کنی 2تا برای مشخص کردن جهت ها و یکی برای هماهنگ کننده و 2تا هم برای حرکت از 2 جهت مختلف و چک می کنی جهت را تشخیص میدی و هماهنگ کننده را Wait می کنی و حرکتت را شروع می کنی

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •