صفحه 4 از 4 اولاول ... 234
نمایش نتایج 121 تا 130 از 130

نام تاپیک: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

  1. #121

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    سلام
    راه حلي براي مساله خوانندگان و نويسندگان در يكي از كتابهاي سيستم عامل وجود دارد، اما وقتي ميخواهم اين كد را در baci اجرا كنم، فقط فايل lst را بوجود مي اورد و فايل pco را توليد نميكند، گفتم شايد اشكال از برنامه باشد ، چون فقط براي اين برنامهpco توليد نمي كنه. براي همين كد رامي نويسم:
    int readcount;
    semaphor x=1,wsem=1;
    void reader()
    {
    while(1)
    {
    wait(x);
    readcount++;
    if(readcount==1)
    wait(wsem);
    signal(x);
    cout<<"a";
    wait(x);
    readcount--;
    if(readcount==0)
    signal(wsem);
    signal(x);
    }
    }
    void writer()
    {
    while(1)
    {
    wait(wsem);
    cout<<"b";
    signal(wsem);
    }
    }
    void main()
    {
    readcount=0;
    parbegin(reader,writer);
    }

    به نظر شما اشكالش كجاست؟ با تشكر.
    آخرین ویرایش به وسیله MIDOSE : یک شنبه 08 فروردین 1389 در 00:24 صبح

  2. #122

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    دوست عزيز كدت رو توي تگ بزار كه قابل فهم باشه

  3. #123
    کاربر جدید آواتار Fatemeh22
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    با سلام و احترام : برنامه آرایشگر منصف با 3 سمافور finished چگونه است ؟
    به نظر من باید از دستور finished[custnr%3 به جای finished[custnr استفاده کرد اگر این جواب درست است چه دستورات دیگری باید به برنامه اضافه کرد لطفا به زبان C بنویسید.

  4. #124

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    نقل قول نوشته شده توسط Fatemeh22 مشاهده تاپیک
    با سلام و احترام : برنامه آرایشگر منصف با 3 سمافور finished چگونه است ؟
    به نظر من باید از دستور finished[custnr%3 به جای finished[custnr استفاده کرد اگر این جواب درست است چه دستورات دیگری باید به برنامه اضافه کرد لطفا به زبان C بنویسید.
    سلام دوست عزيز مثل اينكه كسي جواب سوالت را نداده من يك راهنمايي بهت مي كنم ببين بايد براي ارايشگرا يك ارايه 3 تايي در نظر بگيري مثلا مثل يك سبد كه هر كس مياد تو ارايشگاه شمارش را يا همون نوبتشا را بزاره تو سبد و ارايشگره شماره ها را برداره و مشتري را اصلاح كنه دقيق نميتونم برات توضيح بدم چون پروژه خودم هم هست و اگه ايدم را بگم تكراري ميشه و اقاي داوديان هم ديگه ميگه داديد نوشتند

  5. #125
    کاربر دائمی آواتار yasemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اگه گفتی ؟
    پست
    170

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    اگه کسی برنامه کامل هر کدام از الگوریتمها رو داره بزاره البته با همین نرم افزار jbaci کار کنه ممنون میشم

  6. #126

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    سلام دوستان .
    من باید یه برنامه ای رو که سمافور توش استفاده می شه با جاوا بنویسم،
    اما مشکلی که دارم اینه که نمی دونم متد های wait و signal
    توی چه کتابخونه ای از جاوا هستن؟
    واینو هم نمیدونم که اگه بخوام چند فرایند رو توی main هم زمان صدا بزنم واسه اجرا باید از چه تابعی استفاده کنم ؟
    در واقع نمی دونم توی جاوا چه تابعی کار parbegin رو انجام می ده؟؟
    ممنون می شم راهنماییم کنید.

  7. #127

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    سلام
    هر کدام از دوستان که الگوریتم غذا خوردن فیلسوف ها رو بوسیله سمافور و مانیتور تو Jbaci پیاده کرده ممنون میشم کدش رو برای استفاده بقیه اینجا قرار بده

  8. شنبه 04 آذر 1391, 10:36 صبح


  9. #128

    Question نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    سلام
    من تمام الگوریتم های حل مسائله M.E به روش نرم افزاری آقای دکر رو میخواستم
    همراه با توضیح کامل لطفا...........مرسی

  10. #129

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    سلام
    حل مسائله ی تولید کننده و مصرف کننده با استفاده از سمافور، زمانیکه تعداد خانه های بافر 100 میباشد، برنامه اش چگونه میشود
    میشه این برنامه را بنویسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  11. جمعه 21 تیر 1392, 17:27 عصر

    دلیل
    Off Topic

  12. #130

    نقل قول: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    سلام دوستان کسی هست راهنمایی کنه که چطوری الگوریتم فیلسوفان خورنده رو با استفاده از نخ ها توی C#‎ پیاده سازی کرد؟!؟!

صفحه 4 از 4 اولاول ... 234

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •