نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: query

  1. #1

    query

    سلام
    من یه سئوال مطرح کرده بودم به این صورت که چطوری ما می تونیم اسم یوزری که queryاجرا کرده رو به دست بیاریم که جواب اونو گرفتم:
    create table t1(c1 int,c2 varchar(100) default suser_name())
    حالا سئوال من اینه که آیا ما می تونیم نوع queryکه یوزر اجرا کرده رو به دست بیاریم و اگه ممکنه نوع دستور اون با یه مثال مثلاً یک یوزر این query رو اجرا کرده:
    update table 1 set fname='jack'. ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    تا این حد که بخواین ریز بشید در کنترلdb مثلا" script اجرا شده را بدانید باید از profiler استفاده کنین

  3. #3
    نه دوست من از profiler نمی خوام استفاده کنم می خوام تو یه table ثبت کنم
    در حقیقت یه trigger درست کنم که هر کاری یوزرها کردند ثبت بشه

  4. #4
    برای دستورات ویرایشی مثل Insert, Update, Delete میشه Trigger نوشت، اما دستور Select رو فقط با استفاده از Profiler باید ثبت کنین

  5. #5
    در حقیقت من هم برای update و insert می خوام این کارو بکنم می شه کد اونو بهم بگید؟ ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    نقل قول نوشته شده توسط taheri-ali مشاهده تاپیک
    در حقیقت من هم برای update و insert می خوام این کارو بکنم می شه کد اونو بهم بگید؟ ممنون
    شما باید برروی table و یا view مورد نظرتون از Trigger استفاده کنین (INSTEAD OF ) که در BOL توضیح داده
    اینم یک مثال

    CREATE TABLE BaseTable
    (PrimaryKey int IDENTITY(1,1)
    Color nvarchar(10) NOT NULL,
    Material nvarchar(10) NOT NULL,
    ComputedCol AS (Color + Material)
    )
    GO

    --Create a view that contains all columns from the base table.
    CREATE VIEW InsteadView
    AS SELECT PrimaryKey, Color, Material, ComputedCol
    FROM BaseTable
    GO

    --Create an INSTEAD OF INSERT trigger on the view.
    CREATE TRIGGER InsteadTrigger on InsteadView
    INSTEAD OF INSERT
    AS
    BEGIN
    --Build an INSERT statement ignoring inserted.PrimaryKey and
    --inserted.ComputedCol.
    INSERT INTO BaseTable
    SELECT Color, Material
    FROM inserted
    END
    GO


  7. #7
    قاعدتا این کار اگر در زبان متصل انجام بشه بهتره

تاپیک های مشابه

  1. مشکل گرفتن query با حرف 'ی' ؟
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش SQL Server
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 30 فروردین 1386, 13:18 عصر
  2. the query must be an updateable query
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 فروردین 1386, 16:02 عصر
  3. مشکل در ثبت اطلاعات در query
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1385, 09:17 صبح
  4. درخواست یک query
    نوشته شده توسط golagha_program در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1385, 12:20 عصر
  5. Query
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1385, 03:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •