نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بدست آوردن رزولوشن صفحه نمایش

  1. #1

    بدست آوردن رزولوشن صفحه نمایش

    با سلام خدمت همه دوستان عزیز
    می خواستم ببینم چطوری میشه رزولوشن صفحه نمایش رو بدست آورد . [/code]

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    با استفاده از Screen.Width و Screen.Height میتوانید عرض و طول صفحه را بر حسب Twip به دست آورید. برای تبدیل آنها به Pixel آنها را تقسیم بر Screen.TwipsPerPixelX و Screen.TwipsPerPixelY کنید.

    ____________
    عباس عریضی

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    14

    نقل قول: بدست آوردن رزولوشن صفحه نمایش

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Arizi مشاهده تاپیک
    با استفاده از Screen.Width و Screen.Height میتوانید عرض و طول صفحه را بر حسب Twip به دست آورید. برای تبدیل آنها به Pixel آنها را تقسیم بر Screen.TwipsPerPixelX و Screen.TwipsPerPixelY کنید.

    ____________
    عباس عریضی
    سلام دوست عزیز
    متاسفانه من از دستوراتی که در بالا آورده اید نتوانستم استفاده کنم ممنون میشم اگه نمونه برنامه یا تیکه کد بگذارید.
    یه سوال دیگه:
    یه فرم میخوام طراحی کنم و بدلیل اینکه تعداد زیادی از ایتم های مختف باید در اون جا بدم کل صفحه رو میگیره حالا اگه بخام این فرم رو رو کامپیوتر های دیگه اجرا کنم با مشکل ترازبندی و دیده نشدن یکسری از ایتمها روبرو میشم آیا راه حلی برای این کار وجود داره؟ اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن رزولوشن صفحه نمایش

    آول این تابع که براتون نوشتم تقدیم شما :

    Public Function ScreenResolution() As String
    Dim intX As Integer = Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width
    Dim intY As Integer = Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height
    Return intX & " X " & intY
    End Function


    دوم : دوست عزیز بهتره که از خاصیت Anchor به درستی استفاده کنی و تا حد امکان فرمتون رو واسه رزولوشن های پایین طراحی کنی و اجازه بدی خود کاربر فرم رو کوچیک و بزرگ کنه..

    یا اگه کنترل های شما زیاده میتونین از آیتم TabControl استفاده کنین ...
    موفق باشید./

  5. #5
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    Arrow نقل قول: بدست آوردن رزولوشن صفحه نمایش

    سلام دوست عزیز
    خوب بود به تاریخ تاپیک یه نگاهی مینداخنتی !!!
    My.Computer.Screen.WorkingArea.Height
    My.Computer.Screen.WorkingArea.Width

    موفق باشید ...
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •