نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: رفع خطای Bearer error=invalid_token

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,179

    رفع خطای Bearer error=invalid_token

    سلام خدمت دوستان

    در یک پروژه Web Api سیستم احرازهویت JWT Token را فعال کردم ولی زمانی که از طریق Postman میخوام به یک متد Authorize شده دسترسی داشته باشم خطای invalid token برمیگرده. میشه راهنمایی کنید که اشکال ازکجاست؟

    اطلاعات فایل appsettings.json

    "Authentication": {
    "Key": "Yh2k7QSu4l8CZg5p6X3Pna9L0Miy4D3Bvt0JVr87UcOj69Kqw 5R2Nmf4FWs03Hdx",
    "Issuer": "Server",
    "Audience": "Client"
    },


    فعالسازی سرویس در فایل Program

    builder.Services.AddAuthentication(JwtBearerDefaul ts.AuthenticationScheme)
    .AddJwtBearer(options =>
    {
    options.IncludeErrorDetails = true;
    options.TokenValidationParameters = new TokenValidationParameters
    {
    ValidateIssuer = true,
    ValidateAudience = true,
    ValidateLifetime = true,
    ValidateIssuerSigningKey = true,
    ValidIssuer = builder.Configuration["Authentication:Issuer"],
    ValidAudience = builder.Configuration["Authentication:Audience"],
    IssuerSigningKey = new SymmetricSecurityKey(
    Encoding.UTF8.GetBytes(builder.Configuration["Authentication:Key"])),
    };
    });


    متد تولید Token

    public IActionResult Login([FromBody] User user)
    {
    var claims = new[]
    {
    new Claim(JwtRegisteredClaimNames.Name, user.Username),
    new Claim(ClaimTypes.UserData, user.Username),
    new Claim(ClaimTypes.Role,"Admin"),
    };

    var securityKey = new SymmetricSecurityKey(
    Encoding.ASCII.GetBytes(_configuration["Authentication:Key"]));

    var signingCredentials = new SigningCredentials(
    securityKey,
    SecurityAlgorithms.HmacSha256);

    var jwtSecurityToken = new JwtSecurityToken(
    _configuration["Authentication:Issuer"],
    _configuration["Authentication:Audience"],
    claims,
    DateTime.Now,
    DateTime.Now.AddHours(1),
    signingCredentials
    );

    var token = new JwtSecurityTokenHandler().WriteToken(jwtSecurityTo ken);

    return Ok(token);
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,179

    نقل قول: رفع خطای Bearer error=invalid_token

    مشکل رو پیدا کردم
    من پکیج زیر رو نصب کرده بودم:
    Microsoft.IdentityModel.JsonWebTokens
    پکیج زیر رو نصبب کردم درست شد:
    System.IdentityModel.Tokens.Jwt

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,179

    نقل قول: رفع خطای Bearer error=invalid_token

    فقط یک سوال برام پیش اومده: اگر Token را در سایت jwt.io وارد کنم اطلاعات مربوط به نوع hash و داده های بخش Claims رو هم براحتی نمایش میده. چطور میشه بخش Payload را هم کدگذاری کرد؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل PHP Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE, expecting T_FUNCTION in
    نوشته شده توسط AHRIMANSEFID در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1394, 18:00 عصر
  2. حرفه ای: خطای (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified) (Micro
    نوشته شده توسط hashtgerd2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 19 دی 1393, 16:57 عصر
  3. error : A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL
    نوشته شده توسط behnam007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 07 فروردین 1393, 08:11 صبح
  4. سوال: پیام Error 103 (net::ERR_CONNECTION_ABORTED): Unknown error. و Error 101 در مرورگر
    نوشته شده توسط پروگرامنویس در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1392, 16:50 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 18:26 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •