نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل خواندن سطر در preg_match

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    54

    نقل قول: مشکل خواندن سطر در preg_match

    نقل قول نوشته شده توسط sd702004 مشاهده تاپیک
    اگر فرمت فایل‌تون ویندوزه باید کارکتر ‎\n رو با ‎\r\n جایگزین کنید. کد رو اگر بصورت زیر بنویسید چه فرمت فایل unix باشه چه windows کار میکنه:
    preg_match("/$text\r?\n(.*)/", $string, $matches);

    در unix خط جدید (new line) با کارکتر ‎LF ایجاد میشه اما در ویندوز با دو کارکتر ‎CR و LF.
    CR = \r
    LF = \n

    کدی که نوشتین اگر جنبه تمرینی نداره چندان جالب نیست و بهتره از روش دیگری استفاده کنید.
    واقعا دستت درد نکنه مشکل حل شد

    یک موضوع دیگه این که اگر بخواهم در متن ذیل

    $string='ME
    salam

    123fft
    gg
    654';

    $text="salam";



    بعد سلام یک سطر خالی هست طوری قرار بدهم که سطر اگر خالی بود سطر پایین تر را بخونه تا جایی که مقدار عددی باشه برای مقدار عددی از ([\d\/ \.]*) استفاده میکنم الان کد ذیل رو چطوری تغییر بدم که بعد salam اولین مقدار عددی را بخونه که 123 هست کمی پیچیده شد

    preg_match("/$text\r?\n([\d\/ \.]*)/", $string, $matches);
    آخرین ویرایش به وسیله kiapmc : یک شنبه 05 فروردین 1403 در 14:12 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نوشتن الگو با preg_match
    نوشته شده توسط miladfst در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اردیبهشت 1399, 14:09 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 شهریور 1392, 17:46 عصر
  3. سوال: کمک برای preg_match
    نوشته شده توسط mamali-mohammad در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 05 فروردین 1392, 12:56 عصر
  4. در مورد الگوها در تابع preg_match
    نوشته شده توسط morteza_naderloo در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 تیر 1389, 21:53 عصر
  5. تابع preg_match
    نوشته شده توسط sina1370 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 تیر 1389, 22:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •