نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: شناسایی مرورگر دیفالت ویندوز

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    Question شناسایی مرورگر دیفالت ویندوز

    درود بر اساتید و دوستان گرانقدرم
    بنده از کد زیر مرورگرهای نصب شده در ویندوز را شناسایی و در کمبوباکسی چیدمان می‌کنم
    فقط نمی‌دانم چطور می‌توان مرورگر دیفالت را شناسایی کنم ؟ تا به عنوان اولین آیتم در کموباکس قرار دهم

    Private Sub ExportBrowsers()
    Browsers_ComboBox.Items.Clear()
    Dim Path As String
    Dim File() As String
    Dim FileName As String
    With My.Computer.Registry.LocalMachine.OpenSubKey("soft ware\clients\startmenuinternet")
    Dim Names() As String = .GetSubKeyNames
    For Each Item As String In Names
    With .OpenSubKey(Item)
    With .OpenSubKey("shell\open\command")
    Path = .GetValue("", "")
    End With
    End With
    File = Path.Split("\")
    FileName = File(File.Count - 1).Replace("""", "")
    Browsers_ComboBox.Items.Add(FileName)
    Next
    End With
    Browsers_ComboBox.SelectedIndex = 0
    End Sub

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: شناسایی مرورگر دیفالت ویندوز

    Private Sub ExportBrowsers()
    Browsers_ComboBox.Items.Clear() ' پاک کردن آیتم‌های موجود در کمبوباکس


    ' استخراج مرورگر پیش‌فرض
    Dim DefaultBrowserPath As String = My.Computer.Registry.ClassesRoot.OpenSubKey("http\ shell\open\command").GetValue("").ToString()
    Dim DefaultBrowserName As String = DefaultBrowserPath.Split("").Last().Replace("""", "")
    Browsers_ComboBox.Items.Insert(0, DefaultBrowserName) ' اضافه کردن مرورگر پیش‌فرض به عنوان اولین آیتم در کمبوباکس


    Dim Path As String
    Dim File() As String
    Dim FileName As String


    ' پیدا کردن مرورگرهای نصب شده
    With My.Computer.Registry.LocalMachine.OpenSubKey("soft ware\clients\startmenuinternet")
    Dim Names() As String = .GetSubKeyNames
    For Each Item As String In Names
    With .OpenSubKey(Item)
    With .OpenSubKey("shell\open\command")
    Path = .GetValue("", "")
    End With
    End With
    File = Path.Split("")
    FileName = File(File.Count - 1).Replace("""", "")
    Browsers_ComboBox.Items.Add(FileName) ' اضافه کردن نام مرورگر به کمبوباکس
    Next
    End With


    Browsers_ComboBox.SelectedIndex = 0 ' تنظیم انتخاب بر روی اولین آیتم در کمبوباکس
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. حالت شناسایی ویندوز اسکیول بعد از تغییر پسورد و یوزر ویندوز
    نوشته شده توسط h.alizadeh در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 دی 1393, 15:21 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 03 اسفند 1386, 00:26 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •