نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: UPDATE در#C

  1. #1

    Question UPDATE در#C

    با سلام
    اطلاعاتی درباره TIME یا UPDATE در #C و ارتباطش با SQL می خواستم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    با سلام .. لطفا منظورتونو واضحتر بگید .. این دوتا خیلی با هم فرق میکنه
    مثلا UPDATE دستوری در زبان اس کیو ال است که باعث به روز شدن تغییرات در دیتابیس یا پایگاه داده میشه .
    Timer هم همانطور که پیداست برای کار با زمانه.
    موفق باشید

  3. #3
    سلام ، با تشکر از توجه شما.
    بهتر بود به جای "time یا update" از "time و update" استفاده می کردم.
    به هر حال اطلاعات درباره time تا حدودی جمع آوری شد.
    الان مساله مهمتر update است.

  4. #4
    update چی ؟

    دیتابیس
    یا چیز دیگه ؟؟

    اگه میشه بیشتر توضیح بدید

  5. #5
    نحوه ارتباط با دیتا بیس SQL server به چه صورتی می باشد؟
    من از دیتا آداپتر و دیتا ست استفاده کرده ام و در پراپرتی مربوط به کانکشن دیتا بیس را هم مشخص کرده ام ولی در اولین خط که
    sqlDataAdapter1.Fill(dataSet11.Table1);
    می باشد .پیغام خطای زیر را می دهد.
    : System.Data.SqlClient.SqlException: Login failed for user

  6. #6
    خب مشکل از User دیتابیس

    ربطی به کدت نداره

    User دیتابیس رو چک کن

    User در دیتابیس هست ولی به دیتابیس مورد نظر اضافه نشده یا مجوز کاری رو که می خوای

    انجام بدی نداره

  7. #7
    سلام
    در برنامه من از
    sqlDataAdapter1.Fill(dataSet12);
    اشکال می گیرد.



تاپیک های مشابه

  1. مشکل در دانلود JDK 5.0 Update 8 از سایت sun
    نوشته شده توسط mehrdad2 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 31 تیر 1388, 17:50 عصر
  2. مشکل در Update کردن
    نوشته شده توسط alex_kh58 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1385, 08:46 صبح
  3. update
    نوشته شده توسط javad0062 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1385, 18:48 عصر
  4. یک سئوال در مورد Update کردن 2 جدول در Dbهای مختلف
    نوشته شده توسط mhaeri در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1385, 19:04 عصر
  5. چگونه از Update اطلاعات جداول در Ado مطلع شویم ؟
    نوشته شده توسط Mah6447 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 11:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •