نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پاک کردن فایل از Recycle Bin

  1. #1

    Question پاک کردن فایل از Recycle Bin

    سلام , دو تا سوال داشتم .
    آقا , من میخوام فایل های Recycle Bin رو پاک کنم !! چطوری این کار رو بکنم؟؟

    دیگه اینکه آیا میتونم آدرس فولدر های مخصوص(مثل My computer یا Recent و ...) رو به صورت String بگیرم؟؟ اگه می شه چطور؟؟

    تشکر.

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط mohammad_hr مشاهده تاپیک
    سلام , دو تا سوال داشتم .
    آقا , من میخوام فایل های Recycle Bin رو پاک کنم !! چطوری این کار رو بکنم؟؟

    دیگه اینکه آیا میتونم آدرس فولدر های مخصوص(مثل My computer یا Recent و ...) رو به صورت String بگیرم؟؟ اگه می شه چطور؟؟

    تشکر.

    مثال :

    using System.IO;
    using System.Windows.Forms;
    class Recycle
    {
    public static void Main()
    {
    int c=0;
    foreach(string s1 in Directory.GetFiles("c:\\recycled"))
    {
    ++c;
    }
    if(c>0)
    {
    DialogResult r=MessageBox.Show("Are you sure EmptyRecycleBin ?","Message from C#‎",
    MessageBoxButtons.YesNo,MessageBoxIcon.Question);
    int ss=(int)r;
    if(ss==6)
    {
    foreach(string s in Directory.GetFiles("c:\\recycled"))
    {
    File.Delete(s);
    }
    }
    }
    }
    }

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط mohammad_hr مشاهده تاپیک
    سلام , دو تا سوال داشتم .
    آقا , من میخوام فایل های Recycle Bin رو پاک کنم !! چطوری این کار رو بکنم؟؟

    دیگه اینکه آیا میتونم آدرس فولدر های مخصوص(مثل My computer یا Recent و ...) رو به صورت String بگیرم؟؟ اگه می شه چطور؟؟

    تشکر.

    مثال :


    string url = Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.MyComputer);

  4. #4

    Smile

    امیر آقا خیلی تشکر . خیلی مفید بود.
    فقط یه نکته ام بگم , تو پاک کردن Recycle Bin باید به تمام درایو ها سرکشید به "C:\\RECYCLER" که تو اون دوتا پوشه است که تو اولی فایل های که تو Recycle Bin دیده میشه(فقط پاک شده از همان درایو)
    باز هم تشکر

  5. #5
    می دونم عزیز

    اون فقط یه مثال برای فهم مطلب بود

تاپیک های مشابه

  1. فرستادن فایل به Recycle Bin ؟
    نوشته شده توسط mohammad_hr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 16 دی 1385, 14:13 عصر
  2. با این کد میتوانید Recycle Bin را خالی کنید ...
    نوشته شده توسط Keramatifar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آبان 1384, 13:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •