نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: select بر روی خروجی یه Select

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854

    select بر روی خروجی یه Select

    سلام


    چطوری میتونم از روی خروجی یک دستور Select یک دستور Select دیگه بزنم؟؟؟


    مرسی

  2. #2
    سلام
    شما می تونین با یک پرانتز select بعدی خودتون رو بنویسین
    با این کار با خروجی select ای که توی پرانتز هست select قبل از پرانتز اجرا می شه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    میشه یه مثال بزنید؟؟

  4. #4

    select a.* from
    (
    select * from table2
    where ...
    )a

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار zerobit-ltd
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    283

    select *
    from tbl1
    where tbl1.id = (select id
    from tbl2
    where <condition>)
    میتونی از in, all, exists, any, some هم استفاده کنی.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    هر دوتا دستور رو یک Table باید انجام بشه
    یعنی بایه دستور 100 تا رکورد بر می گرده و حالا یه دستور selectدیگه بنویسم که بر اساس 100 تا رکوردی که قبلا بازگشت داده شده عمل کنه


    مرسی

  7. #7
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    لزومی نداره که از دو Select استفاده کنید کافیه با استفاده از Top در کوئری خود 100 رکورد اول را بر گردانید

    select top 100 * from ....
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    اخرش نتونستم منظورمو برسونم
    در یک دستور Select بر اساس شرطی 100 تا رکورد انتخاب میشه و برگشت داده میشه و حالا من می خوام رو این 100 تا رکورد برگشت داده شده یه select دیگه بزنم که مثلا 5 تا رکورد برگشت داده بشه


    مرسی

  9. #9
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175

    selec top 5 * from
    (
    Select top 100 * from Your_table_name
    where [هر شرطی برای 100 رکورد]
    ) as Temp_Table
    where [هر شرطی برای 5 رکورد]
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط ali643 مشاهده تاپیک
    هر دوتا دستور رو یک Table باید انجام بشه
    یعنی بایه دستور 100 تا رکورد بر می گرده و حالا یه دستور selectدیگه بنویسم که بر اساس 100 تا رکوردی که قبلا بازگشت داده شده عمل کنه
    مرسی
    این درست نیست. میشه از جدولهایه مختلف باشند.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
    این درست نیست. میشه از جدولهایه مختلف باشند.
    این چیزیه که برا من تعریف شده هستش و خودم نمی تونم نظری بدم گفتند اینجوری ما هم گفتیم چشم.

    مرسی از whitehat به خاطر Script

    از همه دوستان ممنون که وقت گذاشتن

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار darvishiali
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    61
    سلام؛

    برای اینکه از نتیجه یک Query که یک DataSet بر می گردونه، مثلا همون 100 تا رکوردی که گفتین، بتونیم استفاده کنیم، باید به اون کوئری یه Alias اختصاص بدیم. مثال :


    SELECT MyQuery.* FROM (SELECT * FROM Table1 LEFT OUTER JOIN Table2 ON Table1.Field1=Table2.Field1) MyQyery
    برای SELECT ای که با رنگ سبز نوشتم یک Alias به نام MyQuery تعریف کردیم و از آن همه فیلدها (*.MyQuery) را انتخاب کردیم. حالا اگه بخوایم برای MyQuery نام فیلدها رو تعریف کنیم، باید بعد از Alias توی پرانتز نام تمام فیلدها رو ذکر کنیم.

    SELECT MyQuery.* FROM (SELECT ...) MyQuery (Field1, Field2, Field3)

تاپیک های مشابه

  1. select sql
    نوشته شده توسط IC_prog در بخش Foxpro
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1392, 22:11 عصر
  2. طریقه تعریف تابع در SQL و استفاده در دستور Select
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 شهریور 1386, 19:05 عصر
  3. فیلتر کردن دیتاهای یک select
    نوشته شده توسط shahroozj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 14:15 عصر
  4. یک سوال در مورد SELECT
    نوشته شده توسط jk در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1384, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •