نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: ایندکس دار کردن دکمه ها

  1. #1

    Question ایندکس دار کردن دکمه ها

    سلام
    من می خوام دکمه هام ایندکس داشته باشن
    یعنی اینجوری که چند تا از دکمه ها از یه کدی پیروی کنند

    مثلا باسه دکمه های 0 تا 9 ماشین حسابم از یه کدی استفاده کنند

    اونایی که ویژوال بیسیک کار کرده باشن می دونن چی می گم تو ویژوال بیسیک می شد باسه دکمه هات ایندکس بزاری و از یه کد باسه چند تا دکمه استفاده کنی


    ممنون می شم اگه کمکم کنید
    اگه سوالم نامفهومه بگید تا بیشتر توضیح بدم

  2. #2
    نامفهومه .

  3. #3
    اصلا بهتره اینجوری بگم
    می خوایم یه ماشین حساب درست کنیم خب
    حالا می خوایم برای دکمه های 0 تا 9 ماشین حسابمون یه کد فقط بنویسیم و با کلیک کردن بر روی هر کدوم از دکمه های 0 تا 9 همون یه کد عمل کنه

    اینجوری هم می شه گفت که می خوام دکمه ها به صورت آرایه بشن

  4. #4
    برای همش یک event کلیک بساز !

  5. #5
    چه جوری؟ آخه

  6. #6
    با سلام من مشکل خانم هانی رو می دونم چون خودمم در گیرش بودم ایشون دقیقا منظورش اینه می خواد آرایه ای از دکمه داشته باشه و بتونه به دکمه ها مثل یه آرایه دسترسی داشته باشه

  7. #7
    تو وی بی کافی بود یه کپی از یه دکمه بگیریم هنگام Paste کردن خودش می گفت می خوای به آرایه تبدیلش کنم و این کار انجام می شد اما تو سی شارپ منم چیزی ندیدم که بشه به این حالت استفاده کرد

  8. #8
    بله درسته همینه مشکلم
    من پسرما

  9. #9

    Lightbulb استفاده از Event مشترک

    سلام
    اگر درست متوجه شده باشم شما میخواهید با زدن هر کدام از دکمه های 0-9 فقط یک تابع ایجاد شود
    برای اینکار کلیه دکمه های مورد نظر (0-9) را انتخاب میکنیم سپس از پنجره رویداد ها یک رویداد (مثلا click) را انتخاب میکنیم و دوبل کلیک میکنیم تا رویداد ایجاد شود . رویدادی به نام اولین کنترلی که انتخاب کرده اید ایجاد می شود و هر زمان که هر کدام از آن کلید ها کلیک شود این رویداد اجرا میشود
    تنها مشکلی که باقی می ماند اینست که چگونه فرستنده رویداد (کلید مورد نظر)را مشخص کنیم برای اینکار باید تبدیل نوع انجام دهیم یعنی sender رویداد را تبدیل به کنترل مورد نظر (در اینجا کلید) بکنیم
    بدین صورت :
    Buton btn = (Button) sender;

    و حالا از طریق btn به کلیه خصوصیات و متد های آن کلید میتوانیم دسترسی پیدا کنیم
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  10. #10
    نشد
    بعد از اینکه دکمه ها رو انتخاب کردم رو شون دابل کلیک کردم بعدش
    اینجوری شد
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    }

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    نه من فکر کنم منظورشون اینه که واسه یکی از دکمه های رویداد Click رو می سازین بعد بایستی رویداد کلیک بقیه دکمه ها رو به اون اولی نسبت می دین

  12. #12
    تغریبا بله
    مثلا اینجوری 4 تا دکمه داریم اسم همشون btn هست :
    btn[1]
    btn[2]
    btn[3]
    btn[4]
    خب حالا این همه رویداداشون یکیه

    تو ویژال بیسیک به راحتی می شه این کارو کرد

  13. #13


    اینم کد دیگه چی می خواهی؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    دستت درد نکنه
    عالی بود

  15. #15
    برای رویداد مشترک:
    شما باید از قسمت toolbox این کار رو انجام بدین اما این روش خوب نیست چون استاتیکه یعنی اگه به طور داینامیک لازم شه تو برنامه دکمه درست کنیم به اونا دسترسی نداره!
    باید روشی باشه که دقیقا مثل آرایه با اندیس بشه به کنترل ها دسترسی داشت من با اندیس عددی این کار رو می تونم انجام بدم اما می خوام بدونم راهی هس که بشه ترکیبی از عدد و حرف رو برای اندیس قرار داد ؟
    مثل فلش --->

    for(i=0;i<100;i++)
    _root["a"+i]

  16. #16
    سلام
    بفرمایید جناب بنیامین عزیز
    البته با کمک برنامه عفت نوشتمش

    التماس دعا
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar btn.rar‏ (29.6 کیلوبایت, 25 دیدار)

  17. #17
    خب براتون توضیح می دم
    اول 3 تا دکمه می زارین تو فرمتون با نام های
    btn1,btn2,btn
    حالا برین به قسمت کدا و اینا رو اونجا بزارید
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    btn1.Click += new EventHandler(btn_Click);
    btn2.Click += new EventHandler(btn_Click);

    }

    private void btn_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("Hello ..");
    }
    }
    }


    بوسیله متغییر sender هم می تونید بفهمین رو کدوم دکمه کلیک شده

  18. #18
    دستت درد نکنه اما من اینو نمی خواستم اما به یه درد دیگم خورد

    من یه target absolute می خوام
    آخرین ویرایش به وسیله omid_Ahmadi : چهارشنبه 13 دی 1385 در 20:55 عصر

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    دوست عزیز یک نگاهی به این کد بیاندازید ببینید این کارتون را راه می اندازد
    btn.zip

  20. #20
    در پنجره properties دکمه Events را باید فشار داد و در مقابل گزینه مثلا Click برای هر کنترل نام یک تابع رو که توی کد دارید انتخاب باید کرد.

  21. #21
    نقل قول نوشته شده توسط توسعه نویس مشاهده تاپیک
    در پنجره properties دکمه Events را باید فشار داد و در مقابل گزینه مثلا Click برای هر کنترل نام یک تابع رو که توی کد دارید انتخاب باید کرد.
    به تاریخ ایجاد تاپیک دقت کنید. یک سال پیش !!!!!

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •