نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: آیا FastReport 4 فارسی را Support نمیکنه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    آیا FastReport 4 فارسی را Support نمیکنه؟

    سلام

    آیا آیا FastReport 4 فارسی را در حالتی که Regional Setting روی انگلیسی باشه ساپورت نمیکنه

    من در ورژنهای قبلی وقتی فونت را مثلا Zar میگذاشتم ، مشکل فارسی حل میشد ولی الان به هیچ .وجه جواب نمیده!

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    حتما می کنه ! هر چند من اونو نصب نکردم اما در فایل Recompile اون زبان فارسی وجود داره!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    من که الان 4 ساعته دارم ور میرم و نتونستم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    شما ابتدا فایل recompile.exe رو اجرا کنید . یه پوشه بنام Lib میسازه . سپس محتویات پوشه رو در پوشه Source کپی کنید و کامپوننت رو نصب کنید . Fast Report از نسخه 3 زبان فارسی رو کامل پشتیبانی میکنه.
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار moonplant
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    moon
    پست
    59

    نقل قول: آیا FastReport 4 فارسی را Support نمیکنه؟

    سلام
    من دارم از fastreport 4.6.8 استفاده میکنم. یک memo روی دیتا باند گذاشتم و دارم دیتا را از دیتابیس می خوانم و در memo نمایش میدهم. با هر دو ویندوز english وfarsi هم تست کرده ام، فونت arial، اسکریپت arabic گذاشته ام. RTLReading را هم true کرده ام. اما حروف فارسی را بصورت ?? نشان می دهد. مگر خاصیت text مربوط به TfrxMemoView از نوع widestring نیست؟! پس چرا همچنان دارد حروف را بصورت علامت سوال نشان می دهد؟

    من برای اینکه مطمئن بشوم مشکل از دیتا درون دیتابیس نیست یک کامپوننت label از مجموعهTNT روی فرم دلفی ام گذاشته ام و text اش را گذاشته ام "سلام". حالا در رویداد getvalue فست ریپورت، text این لیبل را به memo درون fast report منتقل می کنم، اما باز هم همه چیز ؟؟؟ است.

    procedure TDataModule1.frxReport2GetValue(const VarName: String;
    var Value: Variant);
    begin
    if VarName = 'frxmemoview1' then
    Value := Form1.TNTLabel1.Caption;
    end;
    ممنون میشوم اگر راهنماییم بکنید.

  6. #6

    نقل قول: آیا FastReport 4 فارسی را Support نمیکنه؟

    علتش خود دلفی هست؛ FastReport از یونی کد پشتیبانی میکنه، ولی دلفی که باهاش کد FR را کامپایل می کنید، از یونی کد پشتیبانی نمیکنه، پس باید در تنظیمات Regional Settings در بخش Language for non-Unicode programs زبان فارسی را انتخاب کنید. با انتشار دلفی 2009 ظرف چند روز آینده، این مشکل برطرف میشه و دلفی بطور کامل از یونی کد پشتیبانی خواهد کرد.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Delphi_Developer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    331

    نقل قول: آیا FastReport 4 فارسی را Support نمیکنه؟

    این آپشن هایی که گفتید رو اگه ست کنیم مشکل فارسی توی پرینت سوزنی هم حل میشه ؟

تاپیک های مشابه

  1. XML Support Free Host
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1385, 09:54 صبح
  2. نصب net support school و تنظیمات آن؟
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 08:12 صبح
  3. نیاز به کمک فوری (Error:Interface not support)
    نوشته شده توسط realman در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 بهمن 1384, 11:57 صبح
  4. support php
    نوشته شده توسط hamedr در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 مهر 1384, 12:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •