صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 96

نام تاپیک: نحوه بكارگيري اجزای فلش در برنامه هاي سی شارپ

  1. #1

    Post نحوه بكارگيري اجزای فلش در برنامه هاي سی شارپ

    سلام دوستان
    چجوری از flash در #c استفاده کنم

    ممنون

  2. #2
    میخوام از فلاش به عنوان background (تصویر فرم برنامه )استفاده کنم .

  3. #3
    خوب، خوشبختانه این کاری که می‌خواهید بکنید، کار سختی نیست.

    کافیه یک Referece به Flash.ocx به فرمتون اضافه کنید.

    در toolbox روی General Tab کلیک کنید.
    در یک جای خالی راست کلیک کنید و از منویی که باز می‌شه Add/remove Items رو انتخاب کنید.
    روی COM tab کلیک کنید
    در لیستی که ظاهر می‌شه Shockwave flash object رو انتخاب کنید و ok رو بزنید ( با فرض اینکه حداقل flashplayer روی دستگاهتون نصب هست )
    بعد هم میتونید از کنترلی که روی toolbox اضافه شده رو مثل کنترل‌های دیگه استفاده کنید.

  4. #4

    اضافه کردن فایلهای Flash

    سلام
    برای اضافه کردن فایلهای Flash (پسوند SWF) به یک WidowsForm به چه صورت باید عمل کنم آیا Control یا Component خاصی برای این کار وجود دارد و اینکه آیا Process زیادی میگیرد (ممکن موجب کند شدن برنامه بشه؟)
    با تشکر

  5. #5
    جوابش را پیدا کردم با استفاده از Shockwave Flash Object میشه این کار را انجام داد :)

  6. #6
    در ToolBox رایت کلیک کرده و در پنجره Customize ToolBox که باز میشود در TabPage دوم Com Components گزینه Shockwave Flash Object
    را مارک دار کنید در Property Movie آدرس فایل فلش خود را بنویسید برای مثال :
    axShockwaveFlash1.Movie = System.Environment.CurrentDirectory + @"\Clock.swf";

    * مراقب باشید Property Playing در حالت True باشد :)

  7. #7

    برداشتن کلیک راست فلش در برنامه

    بسمه تعالی
    با سلام
    چطور می شه لیک راست فلش را در برنامه برداشت
    با تشکر

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    ایران
    پست
    46
    سلام
    از طریق برنامه نویسی نمی دونم ولی می تونی با برنامه resurce hacker منوی راست کلیک رو از
    ocx فلش پاک کنی

  9. #9
    راحترین کار اینه که در بخش کد نویسی فلش بنویسی:
    Stage.showMenu=false;

  10. #10
    چطور می شه این OCX رو در دات اضافه کرد؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    flash.ocx را به عنوان یک refrence وارد کن
    وارد نت میشود
    آخرین ویرایش به وسیله ARA : جمعه 18 آذر 1384 در 04:18 صبح

  12. #12
    اینجا یه کامپوننت خوب داره ببینید بدرد میخوره:
    http://www.e-iceblue.com/

    اینم چند تا تاتوریال کامل:
    http://www.devx.com/dotnet/Article/21033/1954?pf=true
    http://www.codeproject.com/csharp/flashexternalapi.asp
    آخرین ویرایش به وسیله EhsanKhafan : پنج شنبه 31 فروردین 1385 در 08:22 صبح

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار dot_net_lover2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    324

    Sample

    این همون Sample هست که گفتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    خیلی فوری(shockwaveFlash)

    سلام
    یه مشکل عجیب!!!
    من از Object ShockwaveFlash استفاده کردم .حالا اگر برنامم رو روی سیستمی نصب کنم که flashPlayer8 نصب نباشه فایل Flash رو باز میکنه اما نوشته هاش و حروفش رو نمیاره وقتی FlashPlayer رو نصب میکنم درست میشه.حالا چیکار کنم احتیاجی به نصب Player نباشه؟؟؟؟
    )Flash8.ocx و dll های لازمش هم اضافه شده اما نمیدونم چرا درست کار نمیکنه؟؟؟)
    من تا فردا صبح جوابش رو لازم دارم .
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله ***UNIQUE*** : جمعه 01 اردیبهشت 1385 در 18:54 عصر

  15. #15
    باید ocx و dll تو مسیر ویندوز (اکسپلور ) هم کپی بشه. یعنی همون کاری که نصب flashplayer انجام میده.

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    سلام
    الان تو شاخه C:\Windows کپی میشه اما باز هم کار نمیکنه ):
    فکر کنم باید Flash8.ocx رو سیستم کاربرم رجیستر بشه یا تو شاخه c:\Widows\System32\Macromde کپی بشه(چون FlashPlayer هم اینکارو میکنه) اما نمیدونم چطوری به VisualStudio بگم رو سیستم کاربرم موقع نصب اینکارو انجام بده؟
    لطفا" راهنمایی کنید

  17. #17
    مطمئن نیستم که فقط این دوتا فایل نیازباشند!
    روی File System on target machine راست کلیک کن و Windows folder رو انتخاب کن
    روی windows folder که به لیستت اضافه شده راست-کلیک کن و یک فولدرجدید اضافه کن: system32 (حتما باید همین نام باشه) و برای این فولدری که درست کردی دوباره یک فوادراضافه کن: Macromed و برای اینم یکی دیگه بنام: Flash
    حالا باید یه همچین مسیری داشته باشی: Windows foldwr\system32\Macromed\Flash
    به آخرین فولدر (flash) باید فایلهایی که تو مسیر C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash کامپیوترخودت هست اضافه کنی.
    بازم میگم نمیدونم این کار کافی هست یا نه!
    اگه کافی بود و کار کرد حتما اینجا بگو ;)

  18. #18
    بسمه تعالی
    با سلام
    در آدرس C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash یک فایل به نامGetFlash هست اون رو اجرا کنید تو نسخه های 7 که این جوری بود نهایتا اگر نشد قابلیت نصب خود فلش 8 رو قرار بدید

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    Question از کار انداختن منوی فلش

    سلام..
    من از چند تا فایل فلش ( swf.) توی فرمم استفاده کردم...
    اما امکان اینکه بتونم منوی راست کلیک رو در برنامه ام برای فایلهای فلش از بین ببرم ندارم...یعنی بطور کامل.
    کسی راهی برای این مشکل داره..
    البته من خودم یه کارایی کردم...من یک فرم رو با Opacity=0% رو روی اون تیکه های فلش قرار می دم.اما یکمی حالگیری هم داره...
    کسی راهی به ذهنش می رسه؟..

  20. #20
    کاربر جدید آواتار endofcsharp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    13
    سلام

    اگر به تاپیک از کار انداختن راست کلیک ها مراجعه کنی هم بد نیست !!!

    از کد زیر میتونی استفاده کنی



    public partial class FlashControl : AxShockwaveFlash
    {
    public FlashControl()
    {
    InitializeComponent();
    }

    public FlashControl(IContainer container)
    {
    container.Add(this);

    InitializeComponent();
    }

    const int WM_RBUTTONDOWN = 0x204;
    const int WM_CONTEXTMENU = 0x7B;

    protected override void WndProc(ref System.Windows.Forms.Message m)
    {

    if (m.Msg == WM_CONTEXTMENU || m.Msg == WM_RBUTTONDOWN)
    return;

    base.WndProc(ref m);
    }
    }

  21. #21

    فلش در سی شارپ

    بازم سلام
    چه جوری میشه از فلش در سی شارپ استفاده کرد؟
    به نحوی که داخل محیط سی شارپ به شی های فایل فلش دسترسی داشت
    یا حداقل یک منو باش ساخت و داخل سی شارپ ازش استفاده کرد؟

  22. #22
    این کار خیلی راحته یه فایل ocx میزارم برات حال کن .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #23
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    شما این OCX رو به عنوان یه Refrence به پروژتون Add کنید (در SolutionExplorer روی Refrences رایت کلیک کنید AddRefrence وسپس Ocx مورد نظر رو انتخاب کنید)
    بعد در قسمت toolBox رایت کلیک کن و با انتخاب منوی ChooseItems از صفحه باز شده در تب ComComponents آبجکت MKFlashPlayer.MKFlash رو انتخاب کن تا به ابزارهات اضافه بشه

  24. #24

    Thumbs down فلش و سی شارپ(حرفه ای)

    سلام
    وارد کردن فایل Swf به پروژه سی شارپ اصلا سخت نیست اما مانور دادن روی اون خیلی سخته و انگار تنها راهش Fscommande که با اونم زیاد حرفه ای نمیشه کار کرد جالبم در نمیاد
    اگه مثلا یه فایل فلش ساخته باشیم که یه انیمیشن پخش شه بعد برسه به دو تا دکمه حالا روی این دکمه ها که -->کلیک<-- کنیم یه منو باز شه با چند دکمه حالا چه طوری میشه برای هر دکمه با سی شارپ کد نوشت؟مثلا کار هایی که با فلش نمیشه انجام داد رو توشت سی شارپ انجام داد
    البته همچین کاری خیلی وقت پیشا انجام شده !!(یاهو مسنجر-محصول مشترک فلش و سی شارپ)
    ولی چه طوری؟
    یا حتی یه دکمه با کلیکک به یه فریم دیگه بره و وقتی تو اون فریم بود بتونیم یه کد با سی شارپ براش بنویسیم

    -------لطفا هر کی هر اطلاعاتی داره دریغ نکنه پیشاپیش از همگی متشکرم-------

  25. #25
    منظورتون از شفاف همون Transparete دیگه نه؟
    منم هر چی این کار رو کردم نشد با اینکه امکان این کارو داره تو کامپوننتش !!

  26. #26
    سلام ، من این مشکل رو حل کردم.
    پس از اینکه خطا رو مشاهده کردید ، به داخل دایرکتوری برنامه خود بروید و سپس به داخل فولدر obj-->Debug و فایل های داخل فولدر Debug رو حذف کنید (نگران نباشید با اجرای برنامه این فایل ها مجددا ایجاد خواهند شد) . اکنون اگر دوباره سعی کنید که کامپوننت فلش رو به برنامه اضافه کنید دیگر خطایی مشاهده نمی کنید.
    موفق باشید

  27. #27

    حذف کامل کلیک راست از کامپوننت فلش

    سلام بچه ها کسی می تونه کلیک راست به طور کامل از کامپوننت فلش حذف کنه
    من تو این سایت در مورد سوالم جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم
    در ضمن تاکید می کنم که برای حذف کلیک راست نمی خوام از نرم افزار ResourceHacker ویا
    برنامه های مشابه استفاده کنم.صرفا می خوام بدونم که از طریق کد نوسی می شه یانه

    داخل دلفی می شد این کارو کرد ولی در سی شارپ هرچی می گردم و می پرسم از اینو اون
    ظاهرا کسی ایده ای نداره

    از علمای دات نت تقاضا می کنم اگه در این زمینه اطلاعاتی دارند دریغ نکنند .پروژه ای نوشتم
    با ترکیب فلش و سی شارپ که الان لنگ این کلیک راست موندم
    ممنونم
    یا علی

  28. #28

    میتونی این کارو انجام بدی من این کارو میکنم البته می تونی خودت بدش توسعه بدی

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Text;

    namespace FlashTest
    {
    struct Mouse_xy
    {
    public float X, Y;
    }

    class Rm_Flash:AxShockwaveFlashObjects.AxShockwaveFlash
    {
    #region Const
    const int WM_RBUTTONDOWN = 0x0204;
    const int WM_RBUTTONDBLCLK = 0x0206;
    const int WM_ACTIVATE =0x06;
    const int WM_KEYDOWN = 0x0100;
    #endregion

    Mouse_xy mp;

    public Rm_Flash()
    {
    mp=new Mouse_xy();
    }

    #region Property


    public Mouse_xy Mouse_Position
    {
    get
    {
    return mp;
    }
    set
    {
    mp=value;
    }
    }

    #endregion

    //protected override void Fina
    protected override void OnTabIndexChanged(EventArgs e)
    {
    try
    {
    System.Windows.Forms.Application.OpenForms[0].Text= e.ToString();
    }
    catch
    {
    return;
    }
    base.OnTabIndexChanged(e);
    }

    protected override void WndProc(ref System.Windows.Forms.Message m)
    {
    switch (m.Msg)
    {
    case WM_RBUTTONDOWN:
    System.Windows.Forms.Application.OpenForms[0].Text="Right Mouse Down";
    m.Msg=0;
    break;
    case WM_RBUTTONDBLCLK:
    System.Windows.Forms.Application.OpenForms[0].Text="Right Mouse Click";
    break;
    case WM_KEYDOWN:
    System.Windows.Forms.Application.OpenForms[0].Text="Press Key Down : ";
    break;

    }

    base.WndProc(ref m);
    }

    protected override void OnKeyDown(System.Windows.Forms.KeyEventArgs e)
    {
    //if (e.KeyCode ==System.Windows.Forms.Keys.Tab)
    System.Windows.Forms.Application.OpenForms[0].Text+=e.KeyCode.ToString();// "Press Tab";
    base.OnKeyDown(e);
    }

    protected override void OnMouseMove(System.Windows.Forms.MouseEventArgs e)
    {
    System.Windows.Forms.Application.OpenForms[0].Text = "X: " + e.X.ToString() + " Y: " + e.Y.ToString();
    // MousePosition.X=e.X;
    // MousePosition.Y=e.Y;
    base.OnMouseMove(e);
    }
    }
    }

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    نمی تونی یه ContextMenuStrip خالی بهش نصبت بدی؟

  30. #30

    از این راه میتونی استفاده کنی

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Text;

    namespace FlashTest
    {
    class aryan_Flash:AxShockwaveFlashObjects.AxShockwaveFla sh
    {
    #region Const
    const int WM_RBUTTONDOWN = 0x0204;
    const int WM_RBUTTONDBLCLK = 0x0206;
    const int WM_ACTIVATE =0x06;
    const int WM_KEYDOWN = 0x0100;
    #endregion


    public aryan_Flash()
    {

    }

    protected override void WndProc(ref System.Windows.Forms.Message m)
    {
    switch (m.Msg)
    {
    // Right ButtonDown
    case WM_RBUTTONDOWN:
    m.Msg=0;
    break;
    }

    base.WndProc(ref m);
    }
    }
    }

    از این راه میتونی استفاده کنی البته میتونی کلیدهای دیگرو هم کنترل کنی و بیشتر ور بری باهاش ولی این کارتو راه می ندازه بعد این که یه کلاس جدید اضافه کردی این کدو جایگرین کن و از این یه شی جدید به ساز بقیه کاره شبیه همون می مونه

  31. #31
    عذر می خوام آریان عزیز
    من کلاس فوق را ایجاد و از اون new هم گرفتم
    آیا الان کافیه که برم و به متد movie آن آدرس فلش مورد نظرم را بدم
    اگه اینطوری من انجام دادم ولی خطا می ده

    منو شرمنده می کنید اگه سورس برنامتون را برام بفرستید باور کنید مدتهاست دارم دنبال این تکنیک میگردم
    موفق باشید

  32. #32

    این برنامه نمونه

    اینم برنامه نمونه که خواسته بودین

    اینم خود فایل FlashTest.rar

  33. #33

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367
    نقل قول نوشته شده توسط rahman_ramin مشاهده تاپیک
    من تونستم پیداش کنم اما نمیدونم وقتی میخواهم استفاده کنم پیغام زیر را میده
    Failed to import the activX control . pleased ensure it is properly registered

    پروژه ای ساخته ایم با نام WindowsApplication1 ، پس از اضافه کردن کامپوننت فلش، با اخطاری که اشاره کردید مواجه میشویم. به محلی که پروژه خود را ذخیره کرده ایم میرویم:

    Visual Studio 2005\Projects\WindowsApplication1\WindowsApplicati on1\obj\Debug

    در این فولدر فایل Interop.ShockwaveFlashObjects.dll را پیدا کرده و Delete می کنیم!
    به Visual Studio بازگشته و اینبار کامپوننت فلش را که به فرم مورد نظر اضافه کنیم، بدون هیچ مشکلی میتوانیم از آن استفاده کنیم.

    توجه: این کار را برای هر پروژه جدید که قصد استفاده از این کامپوننت را دارید الزامیست!


    قابل توجه اهالی برنامه نویس:
    بنده به کامپوننت ShockwaveFlash تقریباً تسلط دارم. خوشحال میشم هر گونه سوالی در رابطه با این کامپوننت دارید، کمکی هر چند ناچیز ارائه کنم.( اگر فوری هست، پیام بدین!)

  35. #35
    شما میدونید چجوری میشه از transparent استفاده کرد؟
    یعنی swf ترانسپرنت روی فرم قرار بدم

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367
    اگر منظور شما استفاده از TransparencyKey هست(!)، این امکان وجود نداره! یعنی نمیتونید با استفاده از این خاصیت که در فرم استفاده میکنید، برای کامپوننت فلش هم استفاده کنید!

  37. #37
    اگر منظور شما استفاده از TransparencyKey هست(!)، این امکان وجود نداره! یعنی نمیتونید با استفاده از این خاصیت که در فرم استفاده میکنید، برای کامپوننت فلش هم استفاده کنید!
    قابل توجه اهالی برنامه نویس:
    بنده به کامپوننت ShockwaveFlash تقریباً تسلط دارم. خوشحال میشم هر گونه سوالی در رابطه با این کامپوننت دارید، کمکی هر چند ناچیز ارائه کنم.( اگر فوری هست، پیام بدین!)
    .

    نه منظورم همون خاصیت Transparent که خود swf داره و این امکان میده که کلیپهای فلش بدون background نمایش داده بشه. ولی فعلا که در دات نت نتونستم از این امکان استفاده کنم.

    موفق باشید دوست من

  38. #38
    نقل قول نوشته شده توسط once4ever مشاهده تاپیک
    .

    نه منظورم همون خاصیت Transparent که خود swf داره و این امکان میده که کلیپهای فلش بدون background نمایش داده بشه. ولی فعلا که در دات نت نتونستم از این امکان استفاده کنم.

    موفق باشید دوست من
    کاملا" درسته من هم همین مشکل رو دارم خاصیت transparent تو خود activex فلش هست اما کار نمی کنه

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367
    نقل قول نوشته شده توسط essa_61 مشاهده تاپیک
    من کامپوننت رو به toolbox اضافه کردم ولی وقتی روی فرم می زارم همون error گفته شده رو میده ولی اصلا dll توی debug نیست که پاک کنم تنها فایلی که اونجا هست اینه playFLASH.vshost

    دوست عزیز یک پروژه ی جدید ایجاد کنید، اینکار را تکرار کنید. اگر در زیر شاخه ی obj\Debug نبود، در زیر شاخه bin\Debug آن را جستجو کنید!
    نمیدونم دوستان دیگه مشکلشون با این روش حل شده یا نه؟

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367
    نقل قول نوشته شده توسط once4ever مشاهده تاپیک
    .

    نه منظورم همون خاصیت Transparent که خود swf داره و این امکان میده که کلیپهای فلش بدون background نمایش داده بشه. ولی فعلا که در دات نت نتونستم از این امکان استفاده کنم.

    موفق باشید دوست من

    منظور بنده هم همینی هست که شما فرمودین.
    خود من هم زیاد دنبال این ترفند بوده و هستم، اما با نگاهی به این نمونه متن که بیندازیم، به جوابی که در بالا به آن اشاره کردم، نزدیک میشویم:

    WModeWide string - 'window', 'opaque', 'transparent'. Sets the Window Mode property of the Flash movie for transparency, layering, and positioning in the browser. 
    'Window' movie plays in its own rectangular window on a web page.
    'Opaque' the movie hides everything on the page behind it .
    'Transparent' the background of the HTML page shows through all transparent portions of the movie, this may slow animation performance.
    Note: This property is not supported in .NET


    امیدوارم که بتونم به این سوال پاسخ بدم...

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •