نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دسترسی به table در زمان استفاده از runtime

  1. #1

    دسترسی به table در زمان استفاده از runtime

    با سلام به همه دوستان
    سوال : در زمانی که برنامه بصورت RUNTIME اجرا می کنم فقط دسترسی به FORM دارم ،چطور میشه در این حالت به TABLE هم دسترسی داشته باشم ؟


    با تشکر – ایمان 18 دی

  2. #2
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام بر شما
    اگر منظور شما را درست درک کرده باشم، راه حل استفاده از رکوردست است.
    مثلا فرض کنیم که یک جدول داریم که نامش Customer است و میخواهیم در حین نمایش فرم، در صورت کلیک شدن روی یک دکمه یک رکورد به آن اضافه شود. یک راه حل میتواند شبیه به کد ذیل باشد که شما آن را در رویداد کلیک آن دکمه مینویسید:
    Dim rs as dao.recordset
    set rs = currentdb.openrecordset("Customer", dbopendynaset)
    rs.addnew
    rs.fields("Field Name") = value meghdar field morede nazar ra vared mekonid
    rs.fields("Field Name") = value meghdar field morede nazar ra vared mekonid
    .
    .
    .
    rs.update
    البته کارهای دیگری مثل جستجو، حذف اطلاعات و .... را میتوان با استفاده از رکوردست ها انجام داد.
    در صورت نیاز بازهم در خدمت خواهم بود.
    موفق باشید.

  3. #3
    سلام Ghanian
    مشکلی برای ایجاد رکورد جدید نیست ،
    در زمان وارد کردن اطلاعات استفاده از table باعث تسریع می شود برای همین می خواهم در موقع استفاده از runtime به table هم دسترسی داشته باشم !

    کسی میتونه منو کمک کنه؟

  4. #4
    یکی از دلایل استفاده از runtime جلوگیری از دستیابی کاربران به جداول و دیگر اشیاء برنامه است اگر نیاز به جدول دارید از runtime استفاده نکنید.
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط سنبله کار مشاهده تاپیک
    یکی از دلایل استفاده از runtime جلوگیری از دستیابی کاربران به جداول و دیگر اشیاء برنامه است اگر نیاز به جدول دارید از runtime استفاده نکنید.

    سلام
    بعضی از اطلاعات من در فرم ثابت هست مثل تاریخ شروع دوره (که برای همه دانش آموزان ثابته)و ...
    در این حالت چطور میتونم از نوشتن مجدد رکوردهایی که در فرم ثابت هستند جلوگیری کنم ،
    ضمناً نمی خوام مثلاً تاریخ شروع دوره بصورت لیبل باشه !!

  6. #6
    راههای مختلفی هست بهتره یک جستجوی مختصر بکنید اگه پیدا نشد تو یک تاپیک جدید سوال را عنوان کنید دوستان کمک می کنند ، من هم در خدمتم .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

تاپیک های مشابه

  1. ساخت کنترل ها در زمان اجرا RunTime
    نوشته شده توسط ali2914 در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 21 بهمن 1389, 20:44 عصر
  2. how Insert in ADO Table but not at end of table
    نوشته شده توسط mirhashemi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 13:08 عصر
  3. چک کردن وجود table و import کردنtable
    نوشته شده توسط mohkhosh در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 08:12 صبح
  4. ساختن Runtime اشیا
    نوشته شده توسط Bahmany در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 17
    آخرین پست: پنج شنبه 27 بهمن 1384, 22:11 عصر
  5. DBIsam & Create Table in RUNTime
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1383, 00:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •