نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: وردپرس و گوگول کسول

وردپرس و گوگول کسول

سلام وقتتون بخیر
    من یه فروشگاه وردپرسی دارم تو گزارش گوگل کنسول 13 هزار صفحه ایندکس نشده به دلیل تگ کانونیکال دارم که البته کانونیکال درست هست و نباید ایندکس بشن ولی اصلا چرا این آدرس های بی ربط ساخته میشن؟ چیکار باید بکنم؟ این تعداد صفحه ایندکس نشده رتبه سایتم رو پایین نمیاره؟ نمونه این آدرس ها:

https://shahidigroup.com/shop/?filter_brand=سروکوارنتا-cerocuarenta,مگاکر-megaker,wener&query_type_brand=or&filter_design=م اربل-آبی-رنگ,کلکته&query_type_design=or&query_type_ color=or&filter_size=16080,240120&query_type_size= or&filter_color=استخوانی,خاکستری,ط لایی-مات,طوسی,طوسی-تیره,قهوه-ای,مشکی,کرم

آدرس مربوط به فیلتر های فروشگاهه

نقل قول: وردپرس و گوگول کسول

این لینک‌ها توسط اسکریپت سایت شما ساخته شده‌اند.
    اگر داخل سرآمد این صفحات از دستورالعمل‌های مناسب SEO مثل Canonical و noindex استفاده شده باشد مشکلی در زمینه‌ی سئو برای شما به وجود نمی‌آید. به جز اینکه بودجه پیمایش گوگل برای هر سایت محدود است و بخش قابل توجهی از آن صرف بررسی کردن این لینک‌های بی ارزش می‌شود.

برای جلوگیری از پیمایش این صفحات توسط گوگل دو راه دارید.
    اول اینکه یک دستورالعمل مناسب در robots.txt بنویسید تا گوگل این صفحات را کاملا از لیست پیمایش خارج کند
    و دوم اینکه محلی که به این صفحات لینک شده است، صفت rel را هم با مقدار nofollow و noindex قرار دهید تا به گوگل اعلام کنید که این لینک‌ها را نباید باز کند

البته روش اول بهتر است و اطمینان بیشتری دارد. انجام هر دو کار در کنار هم می‌تواند بهترین راه حل باشد

نقل قول: وردپرس و گوگول کسول

ممنون از پاسخگوییتون فقط نمیتونم بفهمم که چرا این مشکل به وجود اومده چون تا قبل از این اصلا اینطور نبود تقریبا دو هفته است که این آدرس ها یه وجود میاد. ممکته به خاطز پلاگین خاصی باشه؟

تاپیک های مشابه

1. موتور جارو برقی سامسونگ 1400 وات لبه دار سیندرسون مدل cd-pk22-801
    نوشته شده توسط sarabodaghi در بخش بک لینک (Back Links)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1403, 15:24 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 آبان 1395, 12:38 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •