من خودم پی اچ پی تاحالا جدی کار نکردم و خیلی از رفع ارور هاش به صورت حرفه ای اطلاع ندارم و حالا برای اولین سایت وردپرسی که روش کارمیکنم با ارور session_start() مواجه میشم که باعث خطادر REST API میشه
اگر بتونید راجبش راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم، نسخه php مورد استفادم 7.4 هست و متاسفانه بزرگترین مشکلی که این خطا برام ایجاد میکنه اینه که بعد از آپدیت ورژن سایت خطا میده و فقط میگه این وبسایت با یک خطای مهم مواجه هستش و کلا هیچی رو نمیتونم لود کنم حتی پنل ادمین وردپرس؛ تمام فایل های php رو چک کردم و قبل از هیچ session دستوری نبود یا لاین یا کلا هرچیزی و به فایل php.ini دسترسی ندارم
یکبار پس از حذف افزونه جلالی موفق به اپدیت ورژن شدم اما متاسفانه افزونه wpforms از کار افتاد اما بعد از غیرفعال کردنش هم ارور سشن ها سرجاش میمونه و از اونجایی که این افزونه برای سایتم خیلی مهمه نمیتونم تغییرش بدم یا کلا حذفش کنم برای همین ورژن php رو به 7.4 برگردوندم و دیگه نمیدونم چه مشکلاتی پیش آورده بود برای سایت.
سایت با المنتور پرو ساخته شده و تا ماه گذشته این ارور رو نداشتیم و طی این مدت فقط رنک مث + المنتور آپدیتشون از سایت لرن دی ال دانلود شده و بقیه از خود منبع وردپرس چیزی هم اضافه نشده به سایت و نمیدونم راهی بجز بازگشت به نسخه های قبلی و مرحله به مرحله آپدیت کردنشون و... هست یا نه که زمان کمتری رو ازم بگیره