نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوالی در موردن ورژن و کتاب vb.net

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    تهران

سوالی در موردن ورژن و کتاب vb.net

سلام دوستان و مدیران عزیز

من کتابی دارم با عنوان راهنمای کاربردی VISUAL BASCI.NET 2010 که کتاب قطوری هم هستش مولفش هم مهندس محسن مدحج هستش می خواستم ببنیم من در حال حاظر می تونم از این کتاب استفاده کنم با ورژن 2022 ویژوال استادیو و ورژن ویژوال بیسیک 2022 ؟ یا به طور کلی یا باید از کتابی با نسخه 2022 استفاده کنم یعنی سیلابس و سینتکس ها از اون موقع یعنی 2010 به طور کل تغییر کرده و باید هر چی بلد بودم رو از اول یاد بگیرم با این ورژن جدید؟ یا من می تونم از اون کتاب استفاده کنم ؟
    ممنون می شم کمکم کنید ...

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    تهران

نقل قول: سوالی در موردن ورژن و کتاب vb.net

دوستان کسی نیست؟

کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    محل زندگی
    فارس

نقل قول نوشته شده توسط Creative Force مشاهده تاپیک
    سلام دوستان و مدیران عزیز

من کتابی دارم با عنوان راهنمای کاربردی VISUAL BASCI.NET 2010 که کتاب قطوری هم هستش مولفش هم مهندس محسن مدحج هستش می خواستم ببنیم من در حال حاظر می تونم از این کتاب استفاده کنم با ورژن 2022 ویژوال استادیو و ورژن ویژوال بیسیک 2022 ؟ یا به طور کلی یا باید از کتابی با نسخه 2022 استفاده کنم یعنی سیلابس و سینتکس ها از اون موقع یعنی 2010 به طور کل تغییر کرده و باید هر چی بلد بودم رو از اول یاد بگیرم با این ورژن جدید؟ یا من می تونم از اون کتاب استفاده کنم ؟
    ممنون می شم کمکم کنید ...
    سلام

مهم Language Reference هست! و البته IDE هم که خیلی مهم هست.
    هر چه تکنولوژی برنامه نویسی از 2010 بهتر شد IDE خسته تر شده و به خوبی 2008 , 2010 نیست. از نظر کدنویسی و باگ های IDE
    از نظر من اگه قراره نرم افزار کاربردی ویندوز ساخته بشه تا نسخه 4 از Dot NetFramework رو 2010 جوابگو هست.
    و از نظر باگ IDE - 2019 بهتر از 2022 , البته بازهم 2019 باگ های خودشو داره....

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    تهران

سلام ببنید رفرنس که گفتم کار مولفی هستش نه ترجمه و کار آقای مهندس محسن مدحج هستش ( مولفش ) و از انتشارات مهرگان قلم و 1192 صفحه داره و دقیقا از رفرنس نمی دونم منظورتون چی هست من اینو برداشت کردم از جواب شما ide هم ویژوال استادیو 2010 هستش منتهی من می خوام از ide حال حاضر یا تقریبا حال حاضر یعنی ویژوال استادیو 2022 استفاده کنم چون می دونید که وِیژوال بیسیک 6 رو مایکرو سافت از اول کوبید و ویژوال بیسیک دات نتو بر اساس دات نت فرم ورک داد بیرون می خواستم ببینم مایکروسافت دوباره این کار و کرده یعنی من باید کتابی با ورژن 2022 تهیه کنم یا نه می تونم کد نویسی کنم با همین نسخه یعنی 2010 در همین IDE که شما فرمودید یعنی ویژوال استادیو 2022 ؟ ورژن دات نت فریم ورک من هم 4.8 هستش.
    در اینجا لینک کتابو گذاشتم من نسخه کاغدیشو دارم و همجنین از شما دوست عزیز و دیگر دوستان می خوام که راهنمایی بفرمایید با سپاس فراوان :
    https://fidibo.com/book/86832-%DA%A9...isual-basicnet

کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    محل زندگی
    فارس

توی کدنویسی تفاوتهایی ایجاد شده که دستورات رو بهتر کرده مثلا از IsNot می شه بعد از TypeOf(<Object>) IsNot <Type> x استفاده کرد که در 2010 اینطور نیست باید Not بطور مجزا قبل از TypeOf آورده بشه....
    و یک باگ عجیب دیگه که امروز بهش برخوردم، پروژه ایجاد شده با 2022 در 2010 برای متغیر هم ایجاد مشکل کرده بود!!! متغیری که صریحا تعریف شده خطای not Assign داشت. که برام عجیب بود! هنوز نمی دونم چطور رفع می شه.
    البته متغبر تعریف شده برای For Each Loop هست که برای یک Extension Method بکار گرفته شده.
    در مورد Resource نسخه های 2019 , 2022 یکی ضعیف تر از دیگری عمل می کنند. 2022 برای اضافه کردن Resource فایل اصلی رو به پرژه اضافه نمی کنه که باید کاربر از قبل اینکار رو انجام بده که اگر گزینه ای در Options هم داشته باشه برای رفع این مشکل من اطلاعی ندارم. ولی نسخه 2019 در برخی موارد برای ویرایش فایل Resource - Restart می شه.
    ی مورد دیگه هم که هست که واقعا اذیت کننده هست کپی یک Form, Dialog یا UserControl هست زمانی که تغییر نام انجام می شه کلاً بهم ریختگی ایجاد می شه (فایل اصلی هم تغییر نام داده می شه و ....) که در 2019 فکر کنم کلا با کپی از پروژه دیگه هم مشکل داشت ولی این مشکل قبل تر گفته شده رو نداشت. و در مورد 2022 این مورد آخری رو چک نکردم.

یک امکان خوبی که VS 2010 داره MSDN Offline هست که یک منبع تقریبا کاملی برای ی برنامه نویس می تونه باشه...

Screenshot 2025-02-07 191835.jpg

و اینکه نسخه 2022 در بخش دیتابیس باگ هایی داره که نمی شه نادیده گرفت: از جمله تغییر نوع فیلد مشخص به رشته مثلا Date و ثبت نشدن اطلاعات دیتابیس با استفاده از BindingSource و DataGridView!!! شاید هم باید Update بشه تا این مشکلاتش رفع بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : جمعه 19 بهمن 1403 در 20:02 عصر

تاپیک های مشابه

1. حرفه ای: دانلود سورس تابلوی تبلیغاتی Led و سورس office 2007
    نوشته شده توسط farboodj1375 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 28 خرداد 1390, 12:12 عصر
  2. پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1390, 20:11 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 09 بهمن 1389, 11:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید