سلام
با چه کدی میتوان برای هر فرمی به نسبت اندازه عرض فرم و تعداد حروف کپشن فرم ، متن کپشن را به وسط عنوان یا وسط تایتل بار فرم انتقال داد؟
با تشکر
سلام
با چه کدی میتوان برای هر فرمی به نسبت اندازه عرض فرم و تعداد حروف کپشن فرم ، متن کپشن را به وسط عنوان یا وسط تایتل بار فرم انتقال داد؟
با تشکر
یک فایل پیدا کردم که کپشن فرم رو به وسط عنوان فرم انتقال میده منتها این فایل برای محیط VB6 تهیه شده و بخاطر یک سری خصوصیات که فرم های VB6 دارند و فرم های اکسس فاقد این خصوصیات میباشد موفق نشدم در محیط اکسس از کدهای فوق استفاده کنم . خصوصیاتی مثل () formName.TextWidth و formName.FontName
--------------------------------------------
آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : سه شنبه 16 بهمن 1403 در 07:48 صبح
نمونه ضمیمه رو بررسی بفرما!
آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : سه شنبه 16 بهمن 1403 در 07:49 صبح
نمونه بالا رو الآن دوباره امتحان کردم یک مشکلی داره و اون اینکه در هنگام ریسایز شدن فرم متن کپشن جابجا نمیشه که باید بررسی بشه مشکل از کجاست
به دلیل تفاوت های خاصی که در خصوصیات فرم اکسس نسبت به فرم های زبانهای برنامه نویسی وجود داره برای اجرای بعضی کارها در فرم های اکسس باید از راه های غیر متعارف استفاده کرد. موضوع این تاپیک هم از اون مواردی است که برای عملی کردنش باید از راهکاری غیر عادی استفاده کرد . مثلاً در نمونه بالا چون فرم اکسس فاقد خصوصیت (...) formName.TextWidth میباشه و این خاصیت در قسمت گزارش وجود داره بنده در نمونه پست 4 برای بدست آوردن مقدار این خصوصیت از یک گزارش خالی استفاده کردم و در قسمت Detail_Format مقدار متغییر عمومی رو معادل این خصوصیت قرار دادم و بعد گزارش رو بصورت مخفی اجرا و بلافاصله دستور بسته شدن اون رو در کدها قرار داده ام.
منتها با این وجود هم اشکالات دیگه ای در اجری اون وجود داره که باید از طریق دیگه برطرف بشه