نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال C#‎

  1. #1

    سوال C#‎

    select word from table where id in(100 عدد)
    datareader dr
    while(dr.read)
    {dr.getstring(0)}

    اول با این نوشتم ولی این یکی یکی می آورد.

    حالا می خواهم ببینم با C#‎ چطوری می توانم همه این 100کلمه که id شان را شامل می شود یکجا !!! بریزم توی یک فایل؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    میشه بیشتر توضیح بدین که میخوای چیکار کنی ؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    این کدها رو مرطب بنویس تا بشه فهمید چی کار کردی

  4. #4
    con1.Open();
    SqlCommand com1 = new SqlCommand();
    SqlDataReader dr;

    com1.Connection = con1;

    reshte = "select word from table where id in (100 adad)";

    com1.CommandText = reshte;

    dr = com1.ExecuteReader();

    while (dr.Read())
    {

    s+=dr.GetString(0);

    }
    من مرتب می نویسم خودش اینطوری میشه!!!
    سوالی که دارم اینه می خواهم رکوردهایی از جدول که select انتخاب میکنه یکجا بریزم توی یک فایل یا string ...نه یک دونه یک دونه.
    چون این تکه کد خودش توی چند تا while است و بنابراین زمان زیادی طول میکشه. ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •