نمایش نتایج 1 تا 32 از 32

نام تاپیک: crystal report

  1. #1

    crystal report

    CrystalReportViewer1.ReportSource = "cr1.rpt"

    سلام به همه
    این خط دستور چه مشکلی داره؟
    صفحه کریستال ریپورتی است که به پروژه اضافه کردم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    سلام

    این خط ظاهرا مشکلی نداره

    مشکل تو چی هست حالا

  3. #3
    مشکلم اینه که failed میده

  4. #4
    failed to load report
    این پیغام رو میده و گزارش توی report viewer لود نمیشه

  5. #5
    1-عنوان مناسب انتخاب کنید


    فایل temp ای که همراه فایل ریپورت شما ایجاد می شود در آن دایرکتوری هست؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    ببین اگه ریپورتی که ساختی در مسیری هست که برنامت هست بنابراین مشکل از جای

    دیگه هست ببین کجا اشتباه کردی ولی اگه ریپورتت رو توی جایی دیگری ساختی و ذخیره کردی مثلا برنامه تو توی c:\my app و ریپورتت توی درایو سی خارج از این مسیر هست

    یا توی هر مسیر دیگری اونوقت باید برای لود کردنش مسیری رو که ریپورت قرار داره کامل بنویسی

  7. #7

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    از کریستال جدا از vb.net‌ استفاده میکنی یا همونی که توی دات نت است

  9. #9
    علی آقا :همونی که توی دات نت هست
    programmermp: من توی خود دات نت ایجاد می کنم
    آقا رضا : temp کجاست؟

  10. #10
    PrivateSub CrystalReportViewer1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles CrystalReportViewer1.Load
    Dim f1 AsNew form1
    f1.MainMenuStrip.Enabled =
    False
    Dim Report AsNew Cr1
    CrystalReportViewer1.ReportSource = Report
    EndSub

    این کد رو که می گذارم فقط نام فیلدها رو لود میکنه و اطلاعات توی جدول رو نمی ریزه

  11. #11
    هیشکی نمی تونه کمکم کنه؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    ببین شما یک گزارش ساختی مثلا rep1.rpt حالا روی یکی از فرمات یک viewer‌بزار بعد اینطوری برو جلو

    rep1 rp=new rep1();
    crystalreportviewer1.reportsource=rp;


  13. #13
    rep1 rp=new rep1();
    من متوجه نمیشم این یعنی چی؟
    میشه توضیح بدین؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    ای بابا مگه یک فایل گزارش نساختی ؟‌ ازش یک object بگیر و بعد بفرستش برای reportsource دیگه چطورب بگم ؟‌

  15. #15
    مگه object رو نباید اینجوری تعریف کنم؟
    dim new rep1 as new report

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    من کدهام سی شارپ است خودت باید تغییرش بدی . منطقم رو بچسب sysntax من با شما فرق داره

  17. #17
    مشکلم حل نشد

  18. #18
    failed نمیده اما فقط عنوان فیلد رو نشون میده

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    عزیز دل

    فیلد ها رو خودت گذاشتی تو ی فرم گزارش یا از فرم ویزارد استفاده کردی

    اگه خودت گذاشتی باید فیلد ها رو توی قسمت detial بزاریشون

    این کار رو اینطوری انجام بده از پنجره field Explorer فیلد ها ت رو بکش و بنداز توی

    قسمت detail بعد روی یکی از فیلدهات کلیک سمت راست کن و گزینه browseField Data رو

    انتخاب کن ببین اصلا مقادیر رو بهت نشون می ده یا نه

    همین اگه دیدی باز هم مشکل داره دوباره گزارش بساز یا در پنجره فیلد اکسپلورر رو دیتابیست کلیک راست کن و دیتابیس اکسپرت رو انتخاب کن و در پنجره باز شده یک بار

    دیتابیست رو حذف کن و دوباره انتخاب کن

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    کارهای گفته شده بالا رو انجام بده نشد دیگه باید سورس رو بفرستی

  21. #21
    database رو حذف و اضافه کردم باز هم نشد
    ممکن است که اشکال از dataseta باشه
    یعنی محتوای جدولم توی dataset نریزه یا اصلا احتیاجی نیست به dataset?

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    دیتا ست کجا بوده فعلا که شما دیتا ست نداری . شما فعلا بتوی همه رکوردها رو ببینی

  23. #23
    اول یه فرم به پروژه اضافه کردم
    یه crystalreportviwer گذاشتم توش
    یه فرو کریستال ریپورت به پروژه اضافه کردم
    database رو از قسمت available database انتخاب کردم
    فقط تو این پنجره چندتا گزینه داریم مثل ado.net dataset
    من نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم
    شاید database رو اشتباه انتخاب کردم

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    شما از چه دیتابیسی استفاده میکنی ؟‌ sql ؟

  25. #25
    آره از sql2000

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    پس oledb provider for sql رو انتخاب کن . بعد جدولت رو انتخاب کن و فیلد ها رو یکی یکی بردار بزار روی قسمت details بقیش درسته همون روشی که گفته شده کار میکنه

  27. #27
    مرسم
    مشکلم حل شد

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    خدا رو شکر . اگر بازم سوال داری بگو من و بر و بچ هستیم

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    146
    این رو امتحان کن
    dim cr as new cr1
    CrystalReportViewer1.ReportSource = cr

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    سلام

    من هم یه همچین مشکلی دارم

    من چندتا گزارش static و چند تا هم dynamic دارم که مقدار از توی برنامه به پارامترهای

    کریستال ریپورت می فرستم اول درست کار می کردند ولی حالا ریپورتهای dynamic

    یک دفعه بدون مشکل بالا می یاد و دفعه دیگه پیغام load report faild میده

    وقتی توی محیط debugging می رم پیغام رو می بینم

    نوشته توی یک قسمت report name="" یعنی نام ریپورت نداره و مشخص نشده

    چطوریه یک دفعه بالا می یاد یک دفعه همچین پیغامی می ده

    در ضمن گزارشهای static اصلا مشکلی ندارند

    تمام راههایی رو هم که گفته بودید تست کردم ولی جواب نداد

    در مورد چندتا لینکی هم که اقای راد معرفی کردند از سایت crystal decision برای رفع عیب

    توش مسیر داده بود که به مسیر زیر برم و فایل crqe.dll رو رجیستر کنم

    c:\program files\common files\crystal decisions\1.0\bin\

    ولی اصلا همچین مسیری توی سیستم من نیست

    یه مسیر برای کرسیتال دسیژن توی همون مسیر هست ولی توی پوشه business object

    هست که این فایلها هم اون تو نبود

    خلاصه نمی دونم مشکل از کجاست

    در ضمن من از vb.net 2005 نسخه team suite استفاده می کنم

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510
    قبل از نمایش rpt اونو Load کن
    dim cr as new cr1

    cr.Load
    CrystalReportViewer1.ReportSource = cr

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    146
    برای اینکه هیچ وقت اینجور erorr ها رو نگیرید بهتره با فایل های xml کار کنید یعنی اطلاعات رو توی یه فایل xmlبریزید و توی کریستال از اون بخونید
    این بهترین و مطمئن ترین راهه

تاپیک های مشابه

  1. آیا Crystal Report مزیتی نسبت به Active Report دارد؟
    نوشته شده توسط Majid1351 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 04 بهمن 1386, 12:57 عصر
  2. امکان ایجاد یک گزارش در crystal report با استفاده از Report generator(فوری)
    نوشته شده توسط Farnoushzn در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 13:35 عصر
  3. اعداد فارسی در crystal Report
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1383, 19:05 عصر
  4. Rave Report یا Crystal Report
    نوشته شده توسط موسوی در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1382, 05:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •