نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: محل شروع فرم های فرزند

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار eyelash
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران- اصفهان
    پست
    126

    محل شروع فرم های فرزند

    بچه ها من توی فرم اصلی برنامم چند تا Lable دارم و یک Toolbar که وقتی قراره فرم جدیدی باز بشه یه مقدار اون زیر ای برچسب هام و Toolbar قرار می گیره. از اونجا که نمی خوام فرم ها از مرکز فرم والدشون باز بشن چه جوری می تونم محل شروع فرم هام را طوری تغیر بدم که پایین تر از ToolBar و کنار برچسب هام قرار بگیرن.
    در ضمن من Vb.Net 2003کار می کنم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Ner'zhul Arthas
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    180
    اینجوری میخوای؟



    Private Sub ToolBar1_ButtonClick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.ToolBarButtonClickEventArgs) Handles ToolBar1.ButtonClick
    Dim frm2 As New Form2
    frm2.Show()
    frm2.Location = New Point(Me.Left, Me.Top + ToolBar1.Height + 20)
    End Sub


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eyelash
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران- اصفهان
    پست
    126
    Private Sub ToolBar1_ButtonClick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.ToolBarButtonClickEventArgs) Handles ToolBar1.ButtonClick
    Dim frm2 As New Form2
    frm2.Show()
    frm2.Location = New Point(Me.Left, Me.Top + ToolBar1.Height + 20)
    End Sub

    ممنون از راهنمایی شما
    البته برای دوستانی که ممکنه بخوان از کد بالا استفاده کنن می گم که اگه در فرم شما ممکنه چند فرم باز بشن بهتره که به Location هر کدوم یه مقداری اضافه بشه تا همه فرم ها از یک جا باز نشن.
    مثلاً
    Private Sub ToolBar1_ButtonClick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.ToolBarButtonClickEventArgs) Handles ToolBar1.ButtonClick
    Dim frm2 As New Form2
    frm2.Show()
    frm2.Location = New Point(Me.Left + 5 , Me.Top + ToolBar1.Height + 20 + 5 )
    End Sub


    البته این مقدار 5 برای فرم های مختلف باید متفاوت باشه
    موفق باشین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •