نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل در upload

  1. #1

    Question مشکل در upload

    سلام
    من یک سایت طراحی کردم ولی وقتی upload شد در قسمت homepage جایی که باید اخبار از
    جدول مربوطه خوانده و نوشته شود پیغام خطا می دهد از فرمان mysql_fetch _assoc .
    در صورتی که قبل از اینکه upload شود درست عمل می کرد
    کسی می دونه اشکال از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن من با easy php کار می کنم.

  2. #2
    حداقل کاری که میتونی بکنی اینه که متن کامل خطا رو اینجا بذاری و کدت رو...
    ولی مشکلت به خاطر نتیجه ی mysql_query هست این نتیجه رو چک کن (از mysql_error هم کمک بگیر تا دلیل مشکل رو دریابی)

  3. #3
    متن خطا
    Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/nasim/public_html/index.php on line


    کد: $connect=mysql_connect("localhost","root","");
    mysql_select_db("site");
    $sql="select * from `news` order by id DESC";
    $SQL=mysql_query($sql);
    $num=0;
    while($val=mysql_fetch_assoc($SQL)):
    if($num==5){
    break;}
    else{
    echo '<br>'."<a href=\"view.php?Eid=$val[id]\", style=\"text-decoration:none\" target='_blank'>".$val['titr']." ".$val['date']." ".$val['text']."</a>";
    $num++;
    }
    endwhile;
    mysql_close($connect);
    ?>

  4. #4
    فکر کنم مقدار SQL$ درست نیست!
    دستور select رو درست بنویس. با حروف بزرگ (شاید ربط نداشته باشه)
    و بعد از خط
    $SQL=mysql_query($sql);

    چک کن ببین چندتا رکورد انتخاب کرده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    [QUITE](از mysql_error هم کمک بگیر تا دلیل مشکل رو دریابی)[/QUITE]

  6. #6
    دستور ordie mysql_error() را هم امتحان کرده ام ولی هیچ خطایی را نشان نمی دهد
    وقتی که دستور mysql_query($sql را echo می کنم پیغام Resource id #2 می دهد
    راستی برنامه من در حالت localhost جواب می دهد ولی وقتی که نام local و root و password را تعیین می کنم این error را می دهد .

  7. #7
    (این کدی که اینجا نوشتی پر از اشتباه هست!)
    کدت رو به این شکل بنویس:
    <?php

    $link = mysql_connect("localhost", "mysql_user", "mysql_password");
    mysql_select_db("database", $link);

    $result = mysql_query("SELECT * FROM table1", $link);
    $num_rows = mysql_num_rows($result);

    echo "$num_rows Rows\n";

    ?>

    شما برنامه رو رو سرور چک کن و اول مطمئن شو که:
    1. کانکت به بانک درست انجام میشه
    if (!$connect) {
    die('Could not connect: ' . mysql_error());

    2. دستور سلکت مقداری رو برمیگردونه

  8. #8
    از اینکه گفتید دستور سلکت مقداری رو بر کی گردونه یعنی چه ؟؟؟
    یعنی مقدار ی که دستور سلکت برنامه من بر می گردونه اشتباه Resource id #2
    دستور query هم مقدار array را برکیگردونه.
    متشکرم

  9. #9
    دستور ordie mysql_error() را هم امتحان کرده ام ولی هیچ خطایی را نشان نمی دهد
    چطور این کار رو کردی؟ (کدت رو بذار)

    وقتی که دستور mysql_query($sql را echo می کنم پیغام Resource id #2 می دهد
    این نتیجه باید mysql result باشه تا در mysql_fetch* قابل قبول باشه...(var_dump کن)

    (در ضمن نتیجه جایی که ازش هشدار می گیری بذار و عین کدت رو تاکید میکنم خود کد رو بذار و داخل تگ کد!)
    اصلاح شد

  10. #10
    [QUOTE=armin390;299962]چطور این کار رو کردی؟ (کدت رو بذار)

    با دستور
    mysql(query) or die (mysql_error())


    این نتیجه باید mysql result باشه تا در mysql_fetch* قابل قبول باشه...(var_dump کن)

    (در ضمن نتیجه جایی که ازش هشدار می گیری بذار و عین کدت رو تاکید میکنم خود کد رو بذار و داخل تگ کد!)
    اصلا منظورت را متوجه نشدم میشه کمی دقیق تر بگی. راستی ممکنه اگر در دستور
    mysql_select_db("site",$connect)


    را ننویسم به این مشکل بر بخورم.

  11. #11
    مهمترین کار اینه که دقیقا کدی که نوشتی رو اینجا بذاری
    و حتما هم از تگ code (روی کلید حالت پیشرفته کلیک کن و از این آیکون استفاده کن )استفاده کن که کدت رو درست نشون بده

    درضمن از کدی که یکم بالا نوشتم استفاده کن و فقط مقادیر رو جاگذاری کن. ببین بازم خطا میگیره یا نه!

  12. #12

    کد php

    سلام




    <?

    $connect=mysql_connect("localhost","root","");

    mysql_select_db("site");

    $sql="select * from `news` order by id DESC";

    $SQL=mysql_query($sql);

    $num_rows=mysql_num_rows($SQL);

    while($VAl=mysql_fetch_assoc($SQL)):

    if ($num==5){

    break;

    else{

    echo '<br>'."<a href >".$val['titr']

    $num++;

    }

    end while;

    mysql_close($connect);



  13. #13
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    به جای کدت این رو بذار.

    $connect=mysql_connect("localhost","root","");
    mysql_select_db("site");
    $sql="select * from `news` order by id DESC";
    $SQL=mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    $num_rows=mysql_num_rows($SQL);
    while($VAl=mysql_fetch_assoc($SQL)):
    if ($num==5){
    break;
    }else{
    echo '<br>'."<a href >".$val['titr'];
    $num++;
    }
    end while;
    mysql_close($connect);



    به جای این که برای ایجاد محدودیت تعداد رکورد از $num استفاده کنی ، از دستور limit توی اس کیو ال ت استفاده کن:


    $connect=mysql_connect("localhost","root","");
    mysql_select_db("site");
    $sql="select * from `news` order by id DESC limit 5";
    $SQL=mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    $num_rows=mysql_num_rows($SQL);
    while($VAl=mysql_fetch_assoc($SQL)):
    echo '<br>'."<a href >".$val['titr'];
    end while;
    mysql_close($connect);


تاپیک های مشابه

  1. upload کردن عکس
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 10:26 صبح
  2. مشکل در کدهای upload کردن فایل
    نوشته شده توسط ali_sorouri2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 14 خرداد 1385, 00:55 صبح
  3. upload
    نوشته شده توسط Sarah_Rastegar در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1385, 14:44 عصر
  4. upload بانک اطلاغاتی
    نوشته شده توسط karim.h در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1385, 19:08 عصر
  5. جایگزین فایل در upload
    نوشته شده توسط gole_maryam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 25 شهریور 1384, 00:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •