نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تایپ پیش فرض فارسی

  1. #1

    تایپ پیش فرض فارسی

    سلام
    چه تنظیماتی باید انجام بدم که زبان فارسی برای تایپ توی textbox بصورت پیش فرض انتخاب بشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    سلام

    من قبلا یه همچین چیزی رو پرسیدم تحت عنوان تغییر زبان سیستم

    یه جستجو کن پیدا نکردی برات می گردم و میزارم اینجا

  3. #3
    منم به این تنظیمات نیاز دارم.
    چیکار باید کرد تا وقتی برنامه باز میشه زبان تایپ برنامه روی فارسی باشه نه انگلیسی.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211
    این یه برنامه که این کار رو می کنه
    می تونی توی روال load فرم صداش بزنی یا اینکه getfocouse
    textbox که می خواهی توش فارس بنویسی
    در ضمن این رو هم از داخل همین تایپیک های ایم سایت درآوردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar Lan.rar‏ (21.1 کیلوبایت, 32 دیدار)

  5. #5
    این کد رو تو فرم لود اولین فرمت قرار بده همه چی حله

    'Active farsi keys
    Dim farsi As New Globalization.CultureInfo("fa-IR")
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(farsi)

    اگه این واژه رو InputLanguage تو msdn جستحو کنی چیزای جالبی می بینی

  6. #6
    ممنون از همه مشکلم حل شد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211
    نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    این کد رو تو فرم لود اولین فرمت قرار بده همه چی حله

    'Active farsi keys
    Dim farsi As New Globalization.CultureInfo("fa-IR")
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(farsi)

    اگه این واژه رو InputLanguage تو msdn جستحو کنی چیزای جالبی می بینی
    ابته هدرش هم یادتون رفته

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط vahidiran مشاهده تاپیک
    ابته هدرش هم یادتون رفته
    این جمله شما رو من نفهمیدم ؟!
    من با همون کد بالا کار می کنم
    الان برنامه شما رو هم دیدم همون کاری که شما می کنید رو من هم با همین 2 تا خط انجام میدم
    هرچند شما هم همین کاررو می کنید فقط پیازداغ شو زیاد کردید و ...
    اگه فکر میکنید یه نکته ای هست که می تونه به من هم کمک کنه لطفا بگید متشکر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211
    ابته پیاز داغی در کار نیستش من عین کدی که دیدم گذاشتم
    در ضمن در رابطه با هدر اشتباه کردم با یه چیز دیگه قاطی کردم ، عذر می خوام

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •