نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در ارتباط با Database

  1. #1

    مشکل در ارتباط با Database

    PrivateSub que()
    pn = InputBox(
    "شماره کارمندی را وارد کنید")
    strsql =
    "select * from enter where per_no=" & pn
    cmd.CommandText = strsql
    cmd.Connection = con
    cmd.ExecuteNonQuery()
    da.Fill(ss,
    "enter")
    EndSub

    ببینید من اینو نوشتم که یه کد کارمند رو بگیره و اطلاعات مربوط به اونو برگردونه
    اولا می خوام ببینم این کد مشکل داره یا نه؟
    ثانیا من نمی دونم چطوری اطلاعات رو که با select برمی گردونه ببینم یا بریزم توی
    گزارش یا textbox

  2. #2
    cmd.ExecuteNonQuery این متود وقتی صدا زده میشه چیزی جز تعداد تغییرات رو برنمیگردونه. ابتدا باید از cmd.ExecuteQuery استفاده کنید و بعد بهتره خروجیه اون رو بریزید توی یک دیتاریدر و با اون کار کنید
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211
    ببینید با این کد کا رشما راه می افته یعنی در DataSet شما فقط یک Record قرار می گیره که اون هم همونی است که شماره کارمندیش وارد شده است بعد DataSet رو با کنترل هایی نظیر DataGridView و یا TextBox می تونی لینک کنی (binding) که فقط رکور مورد نظر نمایش داده می شه
    Dim Command As New OleDbCommand
    Command.Connection = OleDbConnection1
    strsql = "select * from enter where per_no=" & pn
    Command.CommandText = strsql
    Command.CommandType = CommandType.Text
    OleDbDataAdapter1.SelectCommand = Command
    DataSet21.Clear()
    OleDbDataAdapter1.Fill(DataSet21)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443
    جناب m_zamani برای قرار دادن کد توی پستهاتون ابتدا علامت # رو از توی ابزارهای بالای محیط Edit کلیک کرده بعد کدهاتون رو بین دو تگ باز شده Paste کنید . ( صرفا برای واضح تر شدن سوالتون وزودتر رسیدن به جواب)

    اما جواب فکر کنم این کارتون رو راه بندازه :
            Dim strs As String = "SELECT * From  Enter"  & " Where ( per_no = ?)"
    Dim ds As New DataSet
    Dim da As New OleDbDataAdapter(strs, con)
    con.Open()
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("pn", InputBox("شماره کارمندی را وارد کنید"))
    da.Fill(ds, "Enter")
    Form1.Datagridview.DataSource = ds.Tables("Enter")

  5. #5

تاپیک های مشابه

  1. مدیریت داده ای داخل DataBase با ساختار ADO.NET
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 بهمن 1386, 09:03 صبح
  2. تبدیل database sql2000 به database sql 2005
    نوشته شده توسط m.moharrami در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 19:01 عصر
  3. Failed to load database information. Details: The database DLL 'crdb_dao.dll' could n
    نوشته شده توسط Bithiah در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 18:44 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 27 آبان 1384, 15:58 عصر
  5. سرعت بارگذاری Database
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مرداد 1384, 13:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •